Kızlar bir şey soracağım.
Ben de henüz sağlık ocağı kaydımı yaptırmadım.
Sağlık ocaklarında kan,idrar testleri ve aşılar dışında ne yapılıyor acaba?
Ultrason cihazı falan var mı ki?[/QUOTbildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında ultrason yok. hem sağlık ocağı hemde sürekli giitiğin bir kadın doğum uzmanının olması lazım. testler sağlık ocağında. kontroollerde doktorda. gittiğin doktorun sağlık merkezinde yada hastanesindede bu testler yapılıyor ancak para ödüyorsun. sağlık ocağı bu testleri ücretsiz yapıyor. mesela hastanede kanda gebelik testi 75 liraydı, sağlık ocağında ücretsiz
Zaten sürekli gittiğim bir doktor var canım ama hani sağlık ocağında da bebeğimi görsem hiç fena olmazdı yani
Ben testlerimi hastaneden yaptırdım geçen hafta 120 lira verdim.
Bilsem sağlık ocağında yaptırırdım ama olsun artık..
ben senin bebişinin yerinde olsam sana çok pis küserimöyle deme allahın emaneti onlar bize bak kucağına alınca utanıcan haaaa
mrb kızlar bende yeni üye oldum sanırım en küçük biziz sat 21 aralık beklenen doğum tarihi 27 eylül şuan 5+3 olduk keseyi gördük kalp atışları için perşembeyi bekliyoruz
canım ben doppler cihazı varmış diye duydum ama henüz gitmedim, giden arkadaşım anlatmıştı bana hatta özellikle gidip kaydımı yaptırmamı söyledi, hamilelik boyunca arada gidip takibini yaptırıp rahatlayabilirsin diye,
hafta içi çalıştığım için gidemiyorum ama birgün izin alıp kaydımı yaptıracağım inşallah.....
Aslinda SGK' haklarimizda sorgusuz sualsiz kontroller icin izin alma hakkımız var ama, şirketler dinlemiyo hic SGK MGK.
canım hiçbirşey senden ve bebeğinden daha önemli değil...sınavlar, işler ,güçler hiç bitmez...canını sıkma hepsi olur olmazsa da vardır bir hayır güzel düşünmeye devam...
saolasın canım inş. hepimizinki
şanslıyım nu konuda. bebeği öğrendiğimden beri 3 kere izin aldım . müdürüm ve iş arkadaşlarım dayı olucaz teyze olucaz diye dört dönüyorlar etrafımda. ama bundan sonraki tetkikler için öğleden sonraya randevu alıcam. işimide ihmal etmeyeyim. bebeğimin tüm ihtiyaçları için çalışıyorum artık. birde 6 aylık olana kadar bebeğe bişey alınmazmış. günah diyorlar bu konuda bilgisi olna varmı
biliyorum herşey Allah tan..
sağolun kızlar iyiki varsınız iyki var bu topik..insanın morali yerine geliyo..
şanslıyım nu konuda. bebeği öğrendiğimden beri 3 kere izin aldım . müdürüm ve iş arkadaşlarım dayı olucaz teyze olucaz diye dört dönüyorlar etrafımda. ama bundan sonraki tetkikler için öğleden sonraya randevu alıcam. işimide ihmal etmeyeyim. bebeğimin tüm ihtiyaçları için çalışıyorum artık. birde 6 aylık olana kadar bebeğe bişey alınmazmış. günah diyorlar bu konuda bilgisi olna varmı
esrant canım sana 2 dir mesaj attım galiba gelmedi benide eklermisin 29 yaşındayım 21 aralık muhtemel doğum 27 eylül 64 kilo van da oturuyorum dr ziyareti yarın ona göre bilgi veririm
Günah kısmını bilemem canım ama
o zamana kadar ne olur ne olmaz diye almayın derler.
Ama buna da insan ne kadar dayanır bilmem:)
Ufak tefek alınır gene mutlaka..
bende doktoraya ara verdim ama hiç üzülmüyorum dr.her zaman olur önemli olan tavşanım...
arkadaşlar karın ve gögüsteki çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamalıyız. ve ne önerirsiniz
ben kendimi zor tutuyorum almamak için
ben kendimi zor tutuyorum almamak için
arkadaşlar karın ve gögüsteki çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamalıyız. ve ne önerirsiniz
Ben sırf bunun için bebek mağazalarına bakmıyorum bile
Ben şimdilik nemlendiricilerle idare ediyorum duş sonrası.
Ama yavaş yavaş başlayacağım.
Annemde fazlaca çatlak var,ben de kesin çatlarım
En azından önlem alayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?