1-2 yılı nasıl alcaksın. hakkımız olan 6 ay degil mi ücretsiz olarak. ben onu da alamam heralde cunku tek mimarım. yerime bakçak kimsecikler yok. kapıyı gösterebilirler bana 6 aylı kücretsiz istersem . belk ievden çalışarak destekleyebilirim ofisi ama ona da yanaşırlar mı kestiremiyorum.
inşallah handecim..
hep diyorum para bazı şeylerin yanında sıfır kalıyor...bu duyguların değeri para ile ölçülmez
tek duam
allahım küçük minnoşlarımızı kucağımıza nasip etsin
inşallah handecim..
hep diyorum para bazı şeylerin yanında sıfır kalıyor...bu duyguların değeri para ile ölçülmez
tek duam
allahım küçük minnoşlarımızı kucağımıza nasip etsin
haa iyi bariii olsun yaa daha insancıl bir yer yürüyerek gidlir en azındangünaydın kızlar meliscim otel basriyi yıkmıcaklar o civarlarda devlet hastanesinin yani o civarda büyük avm yapılıyormuş
ayy valla kemiği bilmiorum gerçi kkonu çözülmüş ama çok güldüm ya ahahahkızlar tam olarak ismini bilmediğim tam olarak kuşumun üstündeki :) kemiğim inanılmaz ağrıyor yaaa internetten araştırdım çatı kemiği olma ihtimali varmış doktoru arayıp ne diycem yaaa ben kuşum ağrıo mu valla kesçem kendimi helpppppp
bebeğim dün dedim bunda bir iş var işten erken çıktın tüm gece uğramadın yazdımda meloşta bişi var gelmedi diye bilerek aramadım belkide önemli bir işin var diye üzüldüm şimdi geçmiş olsun cnmm hemen geçsin ağrın sızın yaa her haftaya bir ağrı ile başlıorsun üzülüorum artıkkızlar günaydın
dün akşam çok felaket diş ağrısı çektim...1 tane değil sağ taraf komple ağrıdı...pek keyfim yok anlayacağınız
herkes iyi mi?
duygucum başın sağolsun genç ölüm çocuk ölüm nedir geçen sene bizde öğrendik burda arka arkaya allah anneciğine sabır versin çok üzme kendini olurmu hamilesin sonuçtameraba kızlar dün işten cıktıgımdan beri iyi değilim bi yakınımı kaybettim henüz 16 yaşındaydı hala kabullenemiyorum hiç uyuyamadım cenazeye de gidemiyorum annesi ne haldedir offfffffffffffffff hayat cok kısa hiç bişey için değmez
cnm sizinde başınız saolsun yılmazada iletirsen yasinle bnm yerime başsağlığı dileklerimizi sevinirim şimdi telde söyledide yasinbaşınız saolsun canım...düngece diş ağrısıyla cebelleşirken eşimin eniştesi ölmüş teli duymadık...sabah öğrendik biz de allah rahmet eylesin.kabullenmek zor ama giden dönmüyor maalesef
evet cescim..devam ediyor ama çok kötü değil...
esra bilirr cess ne zmn biter hemen bitsin koy yaa biz dün yapılacaklar listesi yaptık öldük bittik daha alınacaklara geçmedik bile düşünkaçırmazsın canım merak etme. ben nasıl koycam ki excel tablosunu buraya bu arada? olmadı herkese mail atarım :)
olum böle şeyler yazmasana afaroz edilcen forumdan herkesin memletei bulutlu yağmurlu yaaAyy havalar bi güzel ki,ben de bu fırsatla yazlıklarımı çıkardım artık
Günaydın çhem çıtır hem güzel hem hamile hem bakımlı hem en en anneler
Geçmişi birazcık deştim canım sıkıldı ( cenaesi olan arkadaşlarımıza sabır diliyorum) herkesin bir yerleri ağrıyor
ben bugün 3 lü tarama sonucumu telefonda öğrendim.
sonuçlar gayet iyiymiş, iyi haberi sizle paylaşayım dedim. Daha eşime bile söylemedim. İstanbul'a geldiğimden beri küsüz kendileriyle
yazlık mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.
cessssscim Allah uzun ömür versin birlikteliğinize aşkınıza sevginize.şimdi bebişte geliyor daha da şenlensin aileniz canımmnice nice yıllaraaaa
haa iyi bariii olsun yaa daha insancıl bir yer yürüyerek gidlir en azından
ayy valla kemiği bilmiorum gerçi kkonu çözülmüş ama çok güldüm ya ahahahkesçem kendimi dedin ya koptum burda
bebeğim dün dedim bunda bir iş var işten erken çıktın tüm gece uğramadın yazdımda meloşta bişi var gelmedi diye bilerek aramadım belkide önemli bir işin var diye üzüldüm şimdi geçmiş olsun cnmm hemen geçsin ağrın sızın yaa her haftaya bir ağrı ile başlıorsun üzülüorum artık
duygucum başın sağolsun genç ölüm çocuk ölüm nedir geçen sene bizde öğrendik burda arka arkaya allah anneciğine sabır versin çok üzme kendini olurmu hamilesin sonuçta
cnm sizinde başınız saolsun yılmazada iletirsen yasinle bnm yerime başsağlığı dileklerimizi sevinirim şimdi telde söyledide yasin
esra bilirr cess ne zmn biter hemen bitsin koy yaa biz dün yapılacaklar listesi yaptık öldük bittik daha alınacaklara geçmedik bile düşün
olum böle şeyler yazmasana afaroz edilcen forumdan herkesin memletei bulutlu yağmurlu yaa
yahu hem ayrı hem küs olunurmuuu yaaa yapma bölee ara söle eşini onunda evladıı yapma böleee tememmiiii buarada sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim çok şükürrr
çok saol melisim....
kafayı yedim akşam düşün telle haber verecekler bize enişte için...duymadık dolayısyla cenazeye gidemedik...ben gümüşhaneye gidemem zaten...yollar kötü ama yılmaz giderdi..artık başsağlığına gider.
ben iletirim yılmaza çok saolun yasinede selamlar..
ay çok güzel
oğlumuz olacaktı eşim oğluma faceden sayfa açtı ve oğlum mesaj yoluyla anneler günümü kutladı...
mesajımızda bu;
Merhaba anneciğim;
Bu seninle ilk iletişimimiz olmasa da ilk yazışmamız. Tabi bu konuda babamın yardımlarını gözardı edemem :)
Bu senin için hazırlamak istediğim fakat biraz geç kalmış bir mesaj. Nedenini hiç sorma uzun hikaye :) Neyse zaten önemli olan bu mesajı alacak olman.
Babamla ve özellikle de seninle uzun zamandır birlikteyim. (evet benim için uzun bir zaman) Bu sürede olanları sessizce, bazen de tepki vererek (tekme atarak) seyrediyorum. Bazen çok mutlu oluyor, bazen de sizinle birlikte üzülüyorum. Biliyorum bunlar geçici olaylar ama gene de üzülüyorum. Özellikle de sana anneciğim. Ağlamana hiç dayanamıyorum. Basit sebepler yüzünden üzülmeni istemiyorum. Zaten hamileliğin dolayısıyla yeterince sıkıntı çekiyorsun ve ben dünyaya gelene kadar da böyle olacak biliyorum. Bari seni mutlu göreyim. Lütfen daha fazla gülümse.
Bir dahaki anneler gününde o sıcacık kucağında olmam dileğiyle. Seni çok seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.
Oğlun EREN
bu mesaja saatlerce ağlamıştım çok duygulandım
kızlar yarın 15:30 da ayrıntılı ultrasona giricem giren varmı ayrıntılı ultrasona en son bi yer buldum 200 lira dedi hepsi 500 dedi ya bursa istanbuldan daha pahalı
nasılsınız kızlar geçmişi biraz okuyayım dedim olmadı çok yazılmış bide ne buldum çok hoşuma gitti
liberty ben 16:20 de gireceğim detaylı merak ediyorum drum öneriyorum önemli dedi ama açıkcası benim dr paragöz biraz bunu anladım ve etraftan da duydum bana 150 dedi senin için 120 olur dedi ama 50 tl yapan yerler var Ankarada ama ben tek bu drda rahat edebildiğim için tercih ediyorum
canım benim gittiğim doktor yani devlet hastanesinde güya muayene olduğum kadın detaylı ultrasonu heryerde yaptırabilirsin ama asıl önemli olan doktorun ne kadar iyi olduğu dedi.benim asıl gitiğim doktor içinde paracı diolardı ama adamın muayenesi bile yok ki
gidemem handecim yılmaz götürmez zaten...Allah yerinde dinlendirsin canım..Allah rahmet eylesin...
Hem senin ne işin var orda.. Eşinn gider başsağlığına..Sen otur oturduğun yerde
ben de çok duygulandımcanım Allah bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
saol tatlım o minik dudaklardan çok şey duyucaz..allahım hepimize yaşatsın
evet adı erendi.
öyle deme o küçük varlıklar eşlerimize neler yaptırıyor...bence muhakkak düşüncesi vardır.
melooooş sen benim kocam olsanaçok düşüncelisin çok anlayışlısın maşallah hiç mantıksız bişey duymadım şimdiye kadar senden
canım benim gittiğim doktor yani devlet hastanesinde güya muayene olduğum kadın detaylı ultrasonu heryerde yaptırabilirsin ama asıl önemli olan doktorun ne kadar iyi olduğu dedi.benim asıl gitiğim doktor içinde paracı diolardı ama adamın muayenesi bile yok ki
o da iyiymiş valladr da önemli gerçekten ama ben son zamanlarda iyi duyumlar almıyorum drumla ilgili ama devam edeceğim mecburen
Sevgili meloş ,
Kocayı boşuyom stop
Sebebi sen ve kocman bunu bilin stop
Sevgili meloş ,
Kocayı boşuyom stop
Sebebi sen ve kocman bunu bilin stop
kıyamam sana Özgecim ya..
noldu eşinle aranız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?