2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben devlet memuruyum ücretsiz 1 yıldı torba yasayla 2 yıla çıktı ama bakalım 1 mi alırım 2 mi bilmiyorum.

inşallah handecim..
hep diyorum para bazı şeylerin yanında sıfır kalıyor...bu duyguların değeri para ile ölçülmez
tek duam
allahım küçük minnoşlarımızı kucağımıza nasip etsin

para neye yarıyorki huzur olmadıktan sonra..
önce sağlık..herşeyin başı sağlık..karun kadar zengin olsanda sağlığın olmadımı herşey boş..
amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alıcas bebişlerimizi...

günaydın kızlar meliscim otel basriyi yıkmıcaklar o civarlarda devlet hastanesinin yani o civarda büyük avm yapılıyormuş
haa iyi bariii olsun yaa daha insancıl bir yer yürüyerek gidlir en azından
ayy valla kemiği bilmiorum gerçi kkonu çözülmüş ama çok güldüm ya ahahah kesçem kendimi dedin ya koptum burda
kızlar günaydın

dün akşam çok felaket diş ağrısı çektim...1 tane değil sağ taraf komple ağrıdı...pek keyfim yok anlayacağınız
herkes iyi mi?
bebeğim dün dedim bunda bir iş var işten erken çıktın tüm gece uğramadın yazdımda meloşta bişi var gelmedi diye bilerek aramadım belkide önemli bir işin var diye üzüldüm şimdi geçmiş olsun cnmm hemen geçsin ağrın sızın yaa her haftaya bir ağrı ile başlıorsun üzülüorum artık
duygucum başın sağolsun genç ölüm çocuk ölüm nedir geçen sene bizde öğrendik burda arka arkaya allah anneciğine sabır versin çok üzme kendini olurmu hamilesin sonuçta
cnm sizinde başınız saolsun yılmazada iletirsen yasinle bnm yerime başsağlığı dileklerimizi sevinirim şimdi telde söyledide yasin
kaçırmazsın canım merak etme. ben nasıl koycam ki excel tablosunu buraya bu arada? olmadı herkese mail atarım :)
esra bilirr cess ne zmn biter hemen bitsin koy yaa biz dün yapılacaklar listesi yaptık öldük bittik daha alınacaklara geçmedik bile düşün
Ayy havalar bi güzel ki,ben de bu fırsatla yazlıklarımı çıkardım artık
olum böle şeyler yazmasana afaroz edilcen forumdan herkesin memletei bulutlu yağmurlu yaa

yahu hem ayrı hem küs olunurmuuu yaaa yapma bölee ara söle eşini onunda evladıı yapma böleee tememmiiii buarada sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim çok şükürrr

cessssscim Allah uzun ömür versin birlikteliğinize aşkınıza sevginize.şimdi bebişte geliyor daha da şenlensin aileniz canımm nice nice yıllaraaaa

çok saol melisim....
kafayı yedim akşam düşün telle haber verecekler bize enişte için...duymadık dolayısyla cenazeye gidemedik...ben gümüşhaneye gidemem zaten...yollar kötü ama yılmaz giderdi..artık başsağlığına gider.
ben iletirim yılmaza çok saolun yasinede selamlar..

Allah yerinde dinlendirsin canım..Allah rahmet eylesin...

Hem senin ne işin var orda.. Eşinn gider başsağlığına..Sen otur oturduğun yerde

ben de çok duygulandım canım Allah bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Miliissss anca mı okudun geçmişi kız
Ben de tam çıkıyordum
Seni boşverelim de Sahilimi öpüyorum kocaman
Ayrıca o göbiş topiğine de bak,öldürücem seni

saol tatlım o minik dudaklardan çok şey duyucaz..allahım hepimize yaşatsın

evet adı erendi.
öyle deme o küçük varlıklar eşlerimize neler yaptırıyor...bence muhakkak düşüncesi vardır.

melooooş sen benim kocam olsana çok düşüncelisin çok anlayışlısın maşallah hiç mantıksız bişey duymadım şimdiye kadar senden

Sevgili meloş ,

Kocayı boşuyom stop

Sebebi sen ve kocman bunu bilin stop

allahım yazdıysa bozsun

kız yapar bişeyler senin koca...

anneler gününde görün bir tek benim kocam bişey yapmayacak...
çünkü tırstı adama artık...hep ince düşünüyorum elimiz bomboş

Ben artık kaçayım kızlar
Azcık kaş bıyık işlerim var,halledeyim
Eşim de erken gelecek bugün.

Hımm yarın ayrıntılımız var,ama eşim izinli eve ne zaman geliriz bilemem:44:
Diğer gün yazarım kıpırdak kızımın durumunu

İyi bakın minnoşlara:80:

Sevgili meloş ,

Kocayı boşuyom stop

Sebebi sen ve kocman bunu bilin stop

allahım yazdıysa bozsun

kız yapar bişeyler senin koca...

anneler gününde görün bir tek benim kocam bişey yapmayacak...
çünkü tırstı adam artık...hep ince düşünüyor elimiz bomboş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…