Allah kolylık versin cnm sen atlatacaksın sonra bize sıra gelecek:)))
Merhaba kızlar
nasılısnız bakem :79::79:
tam atlattım derken 2. doz yapılacak :-(((
Feyruka bu arada gecmis olsun.. COkmu kotu bu agrı ya.
iyiyiz cnm sn nasılsın bide sana bişe sorayım kadir has çocuk dünyasına hiç gittinmi?Merhaba kızlar
nasılısnız bakem :79::79:
tam atlattım derken 2. doz yapılacak :-(((
iyiyiz mehtapçım sen nasılsın?
ces ne sorcam,
sen küvet aldın ya şimdi ben de alcma küvetlerden de bu küvetleri illa normal banyo küvetinin içinde mi kullanmamız lazım oturma odasında falan kullanamayız mı? benim banyo acaip küçük küvet var ama küvette yıkarken insanın beli ağrımaz mı eğilirken bir de bizim küvetin yarısı yüksek oturma yeri yapmışlar aldığım bebek küveti sığmaz kalan yarısına
sende aşının etkisi daha kötü olmuş anlaşılan canım.eğer devamlı sola yatmıyorsan iyi yapmışsın.
bende dün gece hiç uyuyamadım göğsümün alt kısmı kaburgalarımın bitiş bölgesi nasıl ağırıyor.sizde de varmı yoksa sadece bende mi var ?
nefesimi zorluyor sola yatmamı engelliyor.sağa yatınca da ben rahat edemiyorum.dün gece üç yada dörttü uykuya daldığım zaman.sabahta kalktık işe geldik...
iyiyim canım ama bugün hiççç çalışmak istemiyorum nedense
küvet ayakları var, eğer onlardan alırsan istedigin yerde kullanırsın, gerçi ayaksız olarak da istedigin yerde kullanırsın. küvete koyma sebebi, sular sıçramasın diye sadece :)
iyiyiz cnm sn nasılsın bide sana bişe sorayım kadir has çocuk dünyasına hiç gittinmi?
Gülüyiimi ağlıyımmi bilemedim cnm...
kızlar bahçelievlerdeki kadir has çocuk dünyasına giden varmı?
ces ne sorcam,
sen küvet aldın ya şimdi ben de alcma küvetlerden de bu küvetleri illa normal banyo küvetinin içinde mi kullanmamız lazım oturma odasında falan kullanamayız mı? benim banyo acaip küçük küvet var ama küvette yıkarken insanın beli ağrımaz mı eğilirken bir de bizim küvetin yarısı yüksek oturma yeri yapmışlar aldığım bebek küveti sığmaz kalan yarısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?