2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ces ne sorcam,
sen küvet aldın ya şimdi ben de alcma küvetlerden de bu küvetleri illa normal banyo küvetinin içinde mi kullanmamız lazım oturma odasında falan kullanamayız mı? benim banyo acaip küçük küvet var ama küvette yıkarken insanın beli ağrımaz mı eğilirken bir de bizim küvetin yarısı yüksek oturma yeri yapmışlar aldığım bebek küveti sığmaz kalan yarısına

bende dün gece hiç uyuyamadım göğsümün alt kısmı kaburgalarımın bitiş bölgesi nasıl ağırıyor.sizde de varmı yoksa sadece bende mi var ?
nefesimi zorluyor sola yatmamı engelliyor.sağa yatınca da ben rahat edemiyorum.dün gece üç yada dörttü uykuya daldığım zaman.sabahta kalktık işe geldik...

Feyruka bu arada gecmis olsun.. COkmu kotu bu agrı ya.

teşekkür ederim. daha önce de söledim ben dikkat etmedim. aşıdan sonra temizlik yaptım ağır kaldırdım muhakkak ondandır. ağrı oluyomuş ama benimki felaket oldu. omzumdan parmaklarıma kadar sol taraf ( allah korusun) felçli gibiyim. yavaş yavaş azalıyo. doktor sürekli masaj yap dedi. dün eşime kolonya ile ovdurdum rahatlattı biraz

küvet ayakları var, eğer onlardan alırsan istedigin yerde kullanırsın, gerçi ayaksız olarak da istedigin yerde kullanırsın. küvete koyma sebebi, sular sıçramasın diye sadece :)

Son düzenleme:
kızlar sağlık ocağına gittim geldim az önce kan şurubum bitmişti onu yzdırdım bide midem için rennie yazdı doktor. tansiyonum biraz düşük çıktı ama düşük olması daha ii dedi ebe yükselmesi kötüymüş meyve suyu yada tuzlu ayran içince normale döner dedi. 20 mayıstada tatanoz aşısı için çağırdı

bebeğin yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyor canım hele son aylarda bu ağrılar daha beter olacak maalesef.ben de yok şu an benimki hep göbüşün tam ortasında veya göbek deliğimin altında

Genelde odada yikiyorlar. Gecen TV de izledim kucuk dogan dogan bir bebek banyo yaparken oda sicakligi 25-26 derece olmalıymıs. Normal dogan ise 21-22 derece yeterliymis. Su da serce parmaginizi yakmayacak sekilde ilik olcakmis. Sizlede paylamis olayim. Yanlis hatirliyorsam duzeltin.

kızlar günaydın

dün akşam çok felaket diş ağrısı çektim...1 tane değil sağ taraf komple ağrıdı...pek keyfim yok anlayacağınız
herkes iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…