2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

esra cım günaydın.

senle denk gelemiyoruz pek.seni bulmuşken bir güncelleme bildiriyim: benim de kızım oluyormuş:)) adına karar vermedik daha ama babasıyla eylül şu an favorimiz:)

geçmiş olsun canım, inşallh sıkıntı edeceğin bişe çıkmaz

kesinlikle dediğin gibi yeterince fazla kilo aldım ben göbeğim çıkmadı hala ama 10 kg aldım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için eşimin 5 kg doğmuş olması etkili olabilir sanırsam bu durumda

geçmiş olsun canım, inşallh sıkıntı edeceğin bişe çıkmaz
çok teşekkür ederim birşey çıkacak kadar çok ağrımıyor ama yürürken zorluyor

Son düzenleme:

ben sola yaptırdım, sağı sürekli kullandığım için benim açıdan daha iyi oldu.

kızlar artık yavaş yavaş rahim bağlarımız ve çatımız kendini hazırlamaya başladığı için bu ağrılara alışsak iyi olur.benim bereket ağrım yok sadece bazen idrarım çok oldugu zaman aniden wc için ayağa kalktıgımda kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor.hala alışamadım aniden kalkıveriyorum oturdugum yerden.hala uzanıyorum, pat diye eğiliveriyorum.alışmak zor olacak

hala kötü canım, bugün gittim aile hekimine olabilir dedi, bünyeye göre değişiyomuş, kiminin 2 gün sürer, kiminin 2 ay belli olmaz dedi :-(((

Ben kendi doktroumu soyledim tetonoz aşisni. 1 yada 2 doz yaparizok. Ben sizze soylerim zaman gelince dedi. artik kendisimi yapcak saglık ocagimi bilemiyorum.

COk sukur iyiyim. Benimde kasıklarım agrıo zaman zaman ama siddetli degil... Rahimin buyumesinden olabilir mi sizce.

rahim esnek oldugu icin rahat buyurmus de rahimi tutan bağlar sert yapıda oldugu icin onların gerilmesi kasıktaki agriya sebep olurmus. hangi tarafın sancıyorsa o tarafına uzan canım evdeysen ve işte dgilsen. ya da rahat biyerdeysen.

ya canım normalde sağlıklı koşullarda doğum yapılırsa ok da gerek yok ama göbek bağını hijenik olmayan bi makasla keserlerse o zaman yandın işte. sen o sırada zaten göremeyeceksin ne kullandıklarını, nasl güvenebileceksin ki. bence yaptırman en mantıklısı işi riske atma derim

Ben kendi doktroumu soyledim tetonoz aşisni. 1 yada 2 doz yaparizok. Ben sizze soylerim zaman gelince dedi. artik kendisimi yapcak saglık ocagimi bilemiyorum.

ben doktoruma gittiğimde bu haftadan itibaren yaptırabilirsin demişti ki ben 21.haftadayım.sağlık ocağına gittiğimde de haftama baktılar tamam zamanı gelmiş 21e girince yapıyoruz dediler.2.doz ise tam 1 ay sonraymış.

ya bir de sadece dogum da degil. mesela yolda gidiyosun, kenarda civi varmis, kolunu cizdirdin, al basina belayı. o yuzden her halükarda da yaptırmak lazım bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…