feyruka nasıl oldu kolun cnm?
Günaydın günaydın günaydınnnn güzel anneler ve kuzularıııııı
sabah işe gelirken yürürken hissettim yürürken ağrıyor otururken birşey yok ama bakıyorum bi dünya isim yazmışlar yaw ne zormuş bu doktorların işide hepsini ezberle ezberle bitmez valla bir yerde çatı kemiği ağrısı normal diyordu eğer çatı kemiği oysa tabi
sagol canım sen de iyi misin?
arkadasim korkma bebisin biraz fazla kglidr veya sen fazla kg almisindir ondan olmusdur benimde 4 ayliken baslamisdi oglumda 4.500kg 54cm dogmusdu ama 31kg almisdim hamilelikde biraz dikkat etmen gerekiyor kg olayina onedenle hem catiya hede belle agri veriyorrrr ayaginada vuruyiordur agri..
çok teşekkür ederim birşey çıkacak kadar çok ağrımıyor ama yürürken zorluyorgeçmiş olsun canım, inşallh sıkıntı edeceğin bişe çıkmaz
hala kötü canım, bugün gittim aile hekimine olabilir dedi, bünyeye göre değişiyomuş, kiminin 2 gün sürer, kiminin 2 ay belli olmaz dedi :-(((
Günaydın canımcık nasılsın bakalım?
günaydın cnm.......
esra cım günaydın.
senle denk gelemiyoruz pek.seni bulmuşken bir güncelleme bildiriyim: benim de kızım oluyormuş:)) adına karar vermedik daha ama babasıyla eylül şu an favorimiz:)
bu arada dün ben de yaptırdım tetanoz resmen geberiyorum ağrıdan.iyi ki sağ koluma yaptırmışım çünkü gece solumun üstüne yatıyorum.yine de insan farkında olmadan sağda da yatıyor çok fena olmuş kolum hala da ağrıyor ama bereket şişmedi veya morarmadı
hala kötü canım, bugün gittim aile hekimine olabilir dedi, bünyeye göre değişiyomuş, kiminin 2 gün sürer, kiminin 2 ay belli olmaz dedi :-(((
COk sukur iyiyim. Benimde kasıklarım agrıo zaman zaman ama siddetli degil... Rahimin buyumesinden olabilir mi sizce.
sende aşının etkisi daha kötü olmuş anlaşılan canım.eğer devamlı sola yatmıyorsan iyi yapmışsın.ben sola yaptırdım, sağı sürekli kullandığım için benim açıdan daha iyi oldu.
olan herkes şikayetçi yaa dün akşam bir arkadaşım geldi kendisi özel bir tıp merkezinde hemşire onlar tetanozu doğumdan sonra öneriyorlarmış oda olma dedi ay kimi dinliycem anlamadım benim doktorda olmasanda olur diyor
Cesciimmm
Çok iyiyim ben,sen nasılsın
Günaydın tatlım
Tamam canım,ekliyorum şimdi
Ben kendi doktroumu soyledim tetonoz aşisni. 1 yada 2 doz yaparizok. Ben sizze soylerim zaman gelince dedi. artik kendisimi yapcak saglık ocagimi bilemiyorum.
ya canım normalde sağlıklı koşullarda doğum yapılırsa ok da gerek yok ama göbek bağını hijenik olmayan bi makasla keserlerse o zaman yandın işte. sen o sırada zaten göremeyeceksin ne kullandıklarını, nasl güvenebileceksin ki. bence yaptırman en mantıklısı işi riske atma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?