2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dedimki siz 4 boyutu geçip 1 saat bebeği sevmem için alıyomusnuz yoksa ışınlıyomusunuz dedim kız kaldı öle ayy sinir oldum

gerçekten o fiyata benim gittiğim hatanede sgk lılara normal doğum yaptırıyorlar bence sen başka bir hastane araştır cnm yazık günah yaa 560 tl ye çocuğa araba alırsın

Allahım ya biz annelik heyecanı yavrularımıza kıyamıyoruz elimizi avucumuzu açıyoruz.Hastanelerde bunu fırsat bilip bizi sömürüyor yuhhhhhh

offfffff kızlar
içim sıkılıyor ruhum daralıyor hep ağlayasım var ne oluyor bana offfffff

ben de geçende eşime böyle dedim de, sebep yokken boyle olup duruyosun Allah bir sebep verir de sıkılırsa için görürsün Allah korusun dedi. bi daha da içim sıkılıyo demem heralde. Sen de keyifli bi müzik açsan canım şöyle, olmaj mı?

Ben Gülfeme sordum fiyatı 200,00 TL dedi Utku bey yapıcak acaba ayriyeten muayene parası ödiycekmiyim bak onu sormadım oda 60,00 TL o zaman bende 260,00 vermiş olurum

muayene parası yok canım..Normalde dışarıdan gelene 260 liraymış 2.düzey.Biz oranın hastası olduğumuz için 200 vericez.Ayrıca muayene parası yok..

ben hemen konuya dalmaca :))
renkli doplerden mi bahsediyorsunuz,ayrıntılı ultrasonda mı?aynı sey mi ikiside,kaç paraymış ki? pahalı dediğinize göre

Yok tatlım doktordan çalışabilir raporu alıyorsun ve bunu ssk ya veriyorsun.Sonrada izinlerini topluca kullanıyorsun.Şirkette arkadaşım öyle yaptı sorun yok

bunu 5 hafta yapabiliyorsun işte. bizim çalışanlardna biri yaptı da ssk kabul etmedi. 3 haftasını saymadı yine doğumdan sonraya 5 hafta ekledi

valla bizim personel müdürü dedi ama ben temmızda çıkacam canım izne 1 ay senelik iznim var ağustosda gelir 2 hafta çalışır sonrada doğum iznini açtırım

valla bizim personel müdürü dedi ama ben temmızda çıkacam canım izne 1 ay senelik iznim var ağustosda gelir 2 hafta çalışır sonrada doğum iznini açtırım

Yok tatlım doktordan çalışabilir raporu alıyorsun ve bunu ssk ya veriyorsun.Sonrada izinlerini topluca kullanıyorsun.Şirkette arkadaşım öyle yaptı sorun yok

bunu 5 hafta yapabiliyorsun işte. bizim çalışanlardna biri yaptı da ssk kabul etmedi. 3 haftasını saymadı yine doğumdan sonraya 5 hafta ekledi bence iyce araştırın boşuna çalışmış olmayın

muayene parası yok canım..Normalde dışarıdan gelene 260 liraymış 2.düzey.Biz oranın hastası olduğumuz için 200 vericez.Ayrıca muayene parası yok..

Ohhh 60,00 TL cepte oleyyyy amma sevindim ne pintiymişim bende
Olsun o parayla oğluma cici alırım

o 1 aylık senelik iznini dogumdan sonra kullansan olmaz mı, izin aktarımı yok mu sizin şirkette? benim de 3 hafta bu seneden, 3 hafta diger seneden 6 hafta iznim var. onları dogum sonrası kullancam.

bunu 5 hafta yapabiliyorsun işte. bizim çalışanlardna biri yaptı da ssk kabul etmedi. 3 haftasını saymadı yine doğumdan sonraya 5 hafta ekledi bence iyce araştırın boşuna çalışmış olmayın

Ben tekrar sorarım fakat benim arkadaşım bu şekilde yaptı.Aman be zaten herşey bizim patronun elinde o isterse 6 ay izin verir.Ayrıca maaşıda canı isterse yatırır.Arkadaşım doğum iznine ayrılınca maaşını kesmedi onuda ayrıca cep yaptı

o 1 aylık senelik iznini dogumdan sonra kullansan olmaz mı, izin aktarımı yok mu sizin şirkette? benim de 3 hafta bu seneden, 3 hafta diger seneden 6 hafta iznim var. onları dogum sonrası kullancam.

Şimdi canım izin aktarımı yok ve ayrıca şirket satıldı eğer ben bunu doğumdan sonra kullanayım dersem ki istediğim buydu benim bu izin arada kaynayacak bu yüzden çıkayım diyorum yoksa benim planlarım 5 ay bebişimle kalmaktı

Ohhh 60,00 TL cepte oleyyyy amma sevindim ne pintiymişim bende
Olsun o parayla oğluma cici alırım

ben son muayeneye gittiğimde tam parayı çıkarttım 80 lira vericem (ssk da 90 gün hizmet süresinin dolması gerekiyor demişlerdi o hesaba göre mayıstan itibaren faydalanabiliyorum) neyse kız dediki sgk lı mısınız? evet ama hizmet sürem dolmamıştı bi kontrol edin isterseniz dedim onayladı dedi 12 lira verdim nasıl mutlu oldum ama bi gün önce de medicanaya dermotologa gittim orda sordurmak aklıma gelmemişti 75 lira vermistim bu defa ona sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…