dedimki siz 4 boyutu geçip 1 saat bebeği sevmem için alıyomusnuz yoksa ışınlıyomusunuz dedim kız kaldı öle ayy sinir oldum
dedimki siz 4 boyutu geçip 1 saat bebeği sevmem için alıyomusnuz yoksa ışınlıyomusunuz dedim kız kaldı öle ayy sinir oldum
offfffff kızlar
içim sıkılıyor ruhum daralıyor hep ağlayasım var ne oluyor bana offfffff
bizde özlüoruz olsunnn adamcağızda durusuyla karısıylaa vakit geçirsin diye diorummm
korkma lenn sende bezelye yutmuş solucanlardansın bişi olmaz sana buarada sorununa çözüm bulunduğuna çok sevindimmm oh bee
yok kız aldım kilo sen cumartesi benim yediklerimi bir görsen bir duysan bayılırsın
Ben Gülfeme sordum fiyatı 200,00 TL dedi Utku bey yapıcak acaba ayriyeten muayene parası ödiycekmiyim bak onu sormadımoda 60,00 TL o zaman bende 260,00 vermiş olurum
Yok tatlım doktordan çalışabilir raporu alıyorsun ve bunu ssk ya veriyorsun.Sonrada izinlerini topluca kullanıyorsun.Şirkette arkadaşım öyle yaptı sorun yok
selam kızlar.nasılsınız görüşemeyeli.
olsun en azından çalıştığımız kurum o 3 haftayı dogum sonrasına atar, böylece cocugumuza 3 hafta daha bakmış oluruuuuz. ama ben de senin bildigin gibi biliyorum.3 hafta kala izne çıkmak mecburi dye. ama Meloş da doguma kadar çalışılabilir diyo. kafam karıştı.
olsun en azından çalıştığımız kurum o 3 haftayı dogum sonrasına atar, böylece cocugumuza 3 hafta daha bakmış oluruuuuz. ama ben de senin bildigin gibi biliyorum.3 hafta kala izne çıkmak mecburi dye. ama Meloş da doguma kadar çalışılabilir diyo. kafam karıştı.
Yok tatlım doktordan çalışabilir raporu alıyorsun ve bunu ssk ya veriyorsun.Sonrada izinlerini topluca kullanıyorsun.Şirkette arkadaşım öyle yaptı sorun yok
muayene parası yok canım..Normalde dışarıdan gelene 260 liraymış 2.düzey.Biz oranın hastası olduğumuz için 200 vericez.Ayrıca muayene parası yok..
valla bizim personel müdürü dedi ama ben temmızda çıkacam canım izne 1 ay senelik iznim var ağustosda gelir 2 hafta çalışır sonrada doğum iznini açtırım
ben hemen konuya dalmaca :))
renkli doplerden mi bahsediyorsunuz,ayrıntılı ultrasonda mı?aynı sey mi ikiside,kaç paraymış ki? pahalı dediğinize göre
bunu 5 hafta yapabiliyorsun işte. bizim çalışanlardna biri yaptı da ssk kabul etmedi. 3 haftasını saymadı yine doğumdan sonraya 5 hafta ekledi
bunu 5 hafta yapabiliyorsun işte. bizim çalışanlardna biri yaptı da ssk kabul etmedi. 3 haftasını saymadı yine doğumdan sonraya 5 hafta ekledi bence iyce araştırın boşuna çalışmış olmayın
o 1 aylık senelik iznini dogumdan sonra kullansan olmaz mı, izin aktarımı yok mu sizin şirkette? benim de 3 hafta bu seneden, 3 hafta diger seneden 6 hafta iznim var. onları dogum sonrası kullancam.
Ohhh 60,00 TL cepte oleyyyy amma sevindim ne pintiymişim bende
Olsun o parayla oğluma cici alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?