aaa bişey daha sorucam çalışan bacılara..
biz hangi ay izine ayrılıcaz yauu :44:
doğumdan 2 ay öncesinde ayrılabiliyosun ama ben o izni doğum sonrasına atacam doğuma 3 hafta kala ayrılcam izne Allah nasip ederse tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim doğum 4 EKİM, buna göre 9 ayrılabiliyorum (8 hafta kala dediğiniz gibi). ama benim eşimin burdaki görevi 16 temmuzda bitiyor, ben de o zaman ayrılmayı düşünüyorum. arayı da raporla fln kapatırım. zaten doğumdan sonra 1 yıl kesin ücretsiz izin alıcam o yüzden iznimi doğum sonrasına saklamayı düşünmüyorum. hatta belki 2 yıl alırım duruma göre.aaa bişey daha sorucam çalışan bacılara..
ben bu doğum izinlerini nasıl kullanıcam bilmiyorum...büyük ihtimal eğer sağlığım el verirse son zamnlara kadar çalışmayı düşünüyorum...doğumdan sonra kafama göre kullanıcam sanırım...ilk 15 gün hiç gitmem.sonrasına sabahları gider öğlede çıkarım.nasıl olucak bilmiyorum ya offfffffffffffffff yine sıkıldım amannnnnnnnnn
Doğum İzni Kaç Gündür?
Kadın işçilerin doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık süre için çalıştırılmamaları esastır.
Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye 2 hafta süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun onayı ile kadın işçi isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir (İş Kanunu Md.74).
Periyodik Kontrol İzni
Hamilelik süresince kadın işçiye periyodik kontroller için ücretli izin verilir (İş Kanunu Md.74).
Doğuma Bağlı Ücretsiz İzin
İsteği halinde kadın işçiye, on altı haftalık sürenin tamamlanmasından veya çoğul gebelik halinde on sekiz haftalık süreden sonra (6) altı aya kadar ücretsiz izin verilir (İş Kanunu Md.74).
Süt İzni
Kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam (1,5) bir buçuk saat süt izni verilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanılacağını işçi kendisi belirler. Bu süre günlük çalışma süresinden sayılır (İş Kanunu Md.74).
benim doğum 4 EKİM, buna göre 9 ayrılabiliyorum (8 hafta kala dediğiniz gibi). ama benim eşimin burdaki görevi 16 temmuzda bitiyor, ben de o zaman ayrılmayı düşünüyorum. arayı da raporla fln kapatırım. zaten doğumdan sonra 1 yıl kesin ücretsiz izin alıcam o yüzden iznimi doğum sonrasına saklamayı düşünmüyorum. hatta belki 2 yıl alırım duruma göre.
temem temem sustummbnm annem normal doğur diye beni dr kontrolünce sinir krizine sokunca dr dediki haa 37. haftada açılma olur bebek 2.5 kilodur pat diye doğar tmm ama melis için en uygunu steril bir ortamda sezeryan doğum dedi yani herşey planlı gitmeli kikanım da a rh- ya bnm kolay bulun muor herşey planlı kan hazırda falan olmalı dedi ben ölücem galiba doğumda yaa
cesssssiimmm yukarda yazdım kuşum bak bir
sezaryen meselesini anladım mantıklı da tabi, herşeyin hazır olması için ama sonradan söledigin o ö...ile başlayan şeyi kimse duymamış olsun. üstüne çullanırız asıl o zaman olur sana olanlar.
bnm annem normal doğur diye beni dr kontrolünce sinir krizine sokunca dr dediki haa 37. haftada açılma olur bebek 2.5 kilodur pat diye doğar tmm ama melis için en uygunu steril bir ortamda sezeryan doğum dedi yani herşey planlı gitmeli kikanım da a rh- ya bnm kolay bulun muor herşey planlı kan hazırda falan olmalı dedi ben ölücem galiba doğumda yaa
cesssssiimmm yukarda yazdım kuşum bak bir
melisim A rh- yılmazın kanı sen merak etme gelir veririz![]()
cnmın içi meloşum bnmmmm
saol pelinnnnnnn bakıp bakıp içimi açıorum vallaOdanin linkini istedim dimi meliscim?
en mimarlk
Meeeeeeeeeeeeelllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss
BALIKESİR'DEKİ BÜYÜK TEHLİKE - WEB TV :: Hürriyet
kaynananı buraya tatile gönderelimmi :)))delim bnmmm seviorum senii ben yakınlardaan bir otel bakim hemen
bnmde damarlar fena pelin ya beni bile korkutuor ki yasin bakmıor bile gerçi o toptan bnden korkuordaBirde gosumun oradaki damarlar cok belirginlesti hatta sadece gogsum degil ustunden gogsume kadar olan damarlar yesil yesil belirgin bir hal aldi. Mutasyon geciriyoruz resmen yaaa![]()
mutasyonun alası bnde birde göğüs uçlarım koyu kahve oldu ve büyüdüü ıyykk ben tiksiniorum sahil nasıl emzircek yaa
ayyy içim bi hoş olduu gelsin o günlerrr hayırlı güzel doğumlar yaşayalımilk ben ilk ben doğurucam :))))))))))heheh ben gelicem formada hala off sıcak off bunaldık sözlerine dayanın arkadaşlar az kaldı dicem sonra bebiş resimleri falan derken teker teker haberlerimiz gelicek ayy süper olucak herşey süperrr
olumm adalet yok bu dünyada yaaa onasıl adaletsiz bi dağılım yaa 1.83 e 1.55 haklıszlıkkk çok haksızlıkk hemdeeeboyda fark var ama olsun. benim ablam da 155 zaten:)
hadi git bakalım kocşinin ofisine de gel aramıza yine.
ahahah ay süper olur yaaa gerçi banane yaa ben damlaya gelmem ne gerek var olmadı size gelirim onun odasının kağısındanda şölebir bakarım okdr yanii şımartamam çok onu aramızda böle bir ilişki var bizim:82:Ben+Feyruka,Damla,Liberty aynı anda Gülfem veya Utkuda olurmuşuz.
Hehehehe bizi tanıyan kızlar koca göbekleriyle bir o odaya bir bu odaya koşarmış
Ayyy hayal kurması bile çok güzel
ay haklısın yaaa bende sabah ilk 3 ayın sıkıntıları dedim ama kese görme ilk zmnki mm lik ebatlar kalp atışını gördünmü duydunmularr ayyy neler yaşandı yaaKızlar ilk önce keseyi gördüm diye sevindik.Daha sonra kalp atışlarını duyma heyecanı,yavaş,yavaş belirginleşen bebeklerimizi gördük 2.li testlerimiz yapıldı burada hep birlikte çıkan sonuçların sevincini yaşadık.Sonra cinsiyetler ardı,ardına geldi.VEEEE en son bu aşamadayız![]()
kızlarrr ben bişe sorcam size 19 mayıs tatilini 1 gün cuma ile birleştirip haftasonunu da ekleyip iskenderuna evime gitmek istiyom ben uçakla gitsem nası olur bi sorun olur mu ki acep
dr una sor ama taşınma zamanınıda sor cnm belki bir rapor verir erken yollar buda tayininde işini görür falan ne bilim iyi bişilere yol açabilir belki bu yasaklar
aynen cescim yaaaasorma sorma, ben de düşündükçe buhranlara giriyorum. o zaman gelince netleşçek heralde büün bunlar. şimdiden düşünüp de bunalmasak mı ne.
Ben eğer erken doğum yapmazsam.
Doğurana kadar çalışıcam iznimide doğumdan sonra kullanıcam.
Bebişime daha çok vakit ayırmış olurum![]()
Ben eğer erken doğum yapmazsam.
Doğurana kadar çalışıcam iznimide doğumdan sonra kullanıcam.
Bebişime daha çok vakit ayırmış olurum![]()
doğumdan 3 hafta öncesinde mecburen ayrılmalısın ayrılmazsan bile kanun senin çalıştığını kabul etmiyo yani o 3 haftayı eklemiyo doğumdan sonraki izne
doğumdan 3 hafta öncesinde mecburen ayrılmalısın ayrılmazsan bile kanun senin çalıştığını kabul etmiyo yani o 3 haftayı eklemiyo doğumdan sonraki izne
Yok tatlım doktordan çalışabilir raporu alıyorsun ve bunu ssk ya veriyorsun.Sonrada izinlerini topluca kullanıyorsun.Şirkette arkadaşım öyle yaptı sorun yok
herkese merhabaa
geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir
bugün tam evde tembellik yapma havası var ama akşama misafir gelicek o yüzden mamalar yapmam lazım, üşeniyorum
bu arada c.tesi ayhan çocuğa gittik bakmaya diye ama arabayı aldık geldikbebeğimin ilk eşyası arabası oldu
çok araştırdım ve jane rider a karar verdik...çok içime sindi, mor rengini aldık
artık bi sürprizle karşılaşırsak cinsiyette, konuştuk değiştirebilcez... ana kucağı da lacivert oldu
diğerlerinin kumaşı içime sinmedi hiç artık renkli battaniyelerle asılan oyuncaklarla renklendircem
takım ana kucağı yokmuş türkiyede
neyse linki gönderiyorum ;
Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası Ayhan Çocuk'ta | Ayhan Çocuk Gereçleri
Kızlar yardıma ihtiyacım var...
ben oğlumun odasını turkuaza boyadım
yerede turkuaz beyaz kareli halı aldım
mobilyası ise bembeyaz
Perdeyi nasıl yapmalıyım sizce?
ahahah ay süper olur yaaa gerçi banane yaa ben damlaya gelmem ne gerek var olmadı size gelirim onun odasının kağısındanda şölebir bakarım okdr yanii şımartamam çok onu aramızda böle bir ilişki var bizim:82:
melis beni seviyiiiiiii
![]()
evet ssk da böyle bi şey var....yapan arkadaşlarım var biliyorum