ya sende teksin yaaa şirkette nolcak senin bu durumun meloşum yaaben bu doğum izinlerini nasıl kullanıcam bilmiyorum...büyük ihtimal eğer sağlığım el verirse son zamnlara kadar çalışmayı düşünüyorum...doğumdan sonra kafama göre kullanıcam sanırım...ilk 15 gün hiç gitmem.sonrasına sabahları gider öğlede çıkarım.nasıl olucak bilmiyorum ya offfffffffffffffff yine sıkıldım amannnnnnnnnn
sorma sorma, ben de düşündükçe buhranlara giriyorum. o zaman gelince netleşçek heralde büün bunlar. şimdiden düşünüp de bunalmasak mı ne.
ya sende teksin yaaa şirkette nolcak senin bu durumun meloşum yaa
seninde durumun aynı sende teksin yani ikinizede hamile olduğunuzu öğrendiklerinde bişi sölemedilermi kızlar ya böle olur böle olmalı gibi yani sizden önce onlar düşünmeli bunu madem şirkette yöneticiler bir oluru bir kuralı olmalı neden siz sıkılasınız ki haksızmıyım?
kızlar ben şimdi bursaya geldim arıntılı ultrasonumu nerde yaptırıcam ya bursalı olan varmıydı aramızda
sor canım ya çok sevinirim
Benim güvendigim nokta, benim şirkette verdigim proje hizmetini dışarıdan da alabilecek olmaları. tabi proje başına bana maaş olarak verdiklerinden kat kat fazla ödicekler ama hizmette aksama olmaz yine de. bir de ben şirket dosyalarını eve götürebilirsem küçük şeylerde de faydalı olurum evden. ama oturup da proje çizemem, ha işyerinde çizmişim ya evde. ful kosantrasyon gerekn bişi, oyle emzirmeyle alt degiştirme arası olcak şey degil yane:) şirket hamile oldugumu ogrenince bana bisi demedi ama 1-2 ay içinde derler heralde. sükunetle bekliyorum Melisim. kader. hiçbişi oglumdan daha degerli degil. tabi mesleki olarak da cok degerli bi yasimda ayrilmis olurum ayrilmaz zorunda kalirsam ama yapacak bisi de yok.
tamam sooruyorum hemeeeen.
sordum tatlım, Acıbadem hastanesinde yaptırmış arkadaşım. fatih sultan mehmet bulvarındaymış hastane. oraya gidip yaptırcam diyomuşsun, radyoloji bölümüne gönderiyolarmıııış.
ya o noktaya geleceğini sanmıorum işin ayrılmanı kastediorum neyse demekki elden tek gelen beklemek tabiki egemenden önemli deil ama herşey onun daha iyi bir gelecek kurması için proje sürekli oluormu haftada 2 gün git 3 gün gitme gibi bişi mümkünmü mesela
evet hayatımyani son ana kadar çalışılabiliyor mu Meloşçum?
ya sende teksin yaaa şirkette nolcak senin bu durumun meloşum yaa
seninde durumun aynı sende teksin yani ikinizede hamile olduğunuzu öğrendiklerinde bişi sölemedilermi kızlar ya böle olur böle olmalı gibi yani sizden önce onlar düşünmeli bunu madem şirkette yöneticiler bir oluru bir kuralı olmalı neden siz sıkılasınız ki haksızmıyım?
cessss sen hangi hastaneyi düşünüyorsun varmı plan ?
evet hayatım
evet melisim tek olmanın zorluğunu yaşıyoruz...artık patronlarımız bi şekilde idare edecekler...idare etmezseler kendileri kaybeder..biz çalıştıktan sonra bize her yerde iş var
slm kıslar ve bebişleriii
Canım dogumumu Ege saglik hastanesinde yaapıcam ama ayrıntılı ultrasonu doktorum kendi muayenehanesinde ypıcak.
cess ayrıntılıyı ne zaman dedi doktorun ben yarın yaptırmayı düşünüyorum da erken mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?