çok tşk ederim canım arım bakım kaça yapıcaklar
slm kıslar ve bebişleriii
çok tşk ederim canım arım bakım kaça yapıcaklar
slm canım tebrik ederim amniyosentez sonucun temiz çıkış bana da dua et nolur benimki de güzel cıksın datluuummmm
Canım dogumumu Ege saglik hastanesinde yaapıcam ama ayrıntılı ultrasonu doktorum kendi muayenehanesinde ypıcak.
damlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne sevcem kızım seni ayrı dünyalrın insanlarıyız biz
olum kocan evde deilmi ne işin var burdaa git bakimmm hemenn
kaçak girioom kızıımmmm
napiim özlüom sizii amaaaa... hem otur otur sıkılıyorum da..
Şu anda kendimi karnımdan çatlıcak gibi hissediyorum. benim gibi hisseden oluyor mu aradaaaa. çok gerildim, çok şiştim sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. offfffffffffffffff.
Şu anda kendimi karnımdan çatlıcak gibi hissediyorum. benim gibi hisseden oluyor mu aradaaaa. çok gerildim, çok şiştim sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. offfffffffffffffff.
hayırlısı olsun şimdiden şekerim, ben hala kararsızım artık doktorumla paslaşıcaz.
canım ayın sekizinde gitmiştim en son, ultrasonda baktığında kafa kemikleri oturmamış daha demişti, o yuzden ayrıntılı için 24. haftayı bekleyelim gibi bşi demişti.
hiiç korkkmaa tatlımm dualarım tüm kalbimle seninle olacaaak ama sonuçların tertemiz çıkacak.. inan sen sadece hiiç korkma bitsin senin abusunda Allahın izniyle inşallah
ben hem karnımdan çatlıyorum hemde kaşıntıdan ölüyorum :84::84:
geceleri oluyor bana
hiiç korkkmaa tatlımm dualarım tüm kalbimle seninle olacaaak ama sonuçların tertemiz çıkacak.. inan sen sadece hiiç korkma bitsin senin abusunda Allahın izniyle inşallah
sağol canım ya ben yarın devlete gidicem ayın 26sında da acıbadem deki doktorla randevum var.bana erken tarih vermişler o zaman
ay yaşasın benim gibi olanlar var demek ki normalim. o kadar zor nefes alıyorum ki şu an. sanki 5 degil 9 aylik hamişim.
ay yaşasın benim gibi olanlar var demek ki normalim. o kadar zor nefes alıyorum ki şu an. sanki 5 degil 9 aylik hamişim.
yuh bu ne be 400canım bende kocaelindeki acıbadem e gitmiştim ayrıntılı ultrosan 400tl ama özel sigortan varsa daha da uyguna geliyor bana 98 olarak fiyat verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?