• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eminönüne gittinmi canım?
yok cnm daha gitmedim havalar ii olsunda gidicem inş.
çok sakız çiğnenmesi bebeğin çenesiz olcağının batıl inancı var insanlarda.geveeze olurmuş yani:9::9: saçma benceeeeee :60:

burda da öyle diyorlar canım valla ben naneli çiğniyorum.çünkü mide bulantıma iii geliyor...

sağolun kızlar cvp için bizdede büyükler öyle diyor aman hurafeler işte...

hah işte tam da bu konuya değinecektim. ben silikon göğüs pedi aldım uçlarını saklamak icin. o da insanın tenine yapısıyo, tabi butun gun isyerinde olduugum icin cikarmadim ben onu. eve gidince bi cikarttim boyle tenim bi garip olmus havasizliktan falan. ben de lansinoh'un göğüs pedlerini aldım. gunluk tek kullanımlık. aslında emzirirken kullanılıyo ama ben şimdii de uçları saklamak icin kullanıyorumç şiddetle tavsiye ederim. istersen çamaşıra yapıştırıyosun bir yere kımıldayamıyor da.

oo iyi fikir vallaaaa...

aynıyız senle, ben de gs li iken eş durumundan bjkli oldum. ama nefret ederim futboldan. eskiden de babam gsli diye öyleydim zaten. çamaşırda baya fark atmışsın. senin önceden çok büyük degilmiş ölçüyü hatalı yazmadıysan. benim eskiden 75c idi 80 c olmuşuz. daha çok buyudu gibi geliyo bana ama 80 c aldım altandan en son. garip.

yok canım doğru yazdım ama kiloyla orantılı işte ...ben 6 kilo aldım nerdeyse...
80d birazcık büyük sanki ama bedeme otırdu tam...sırt genişliğim yok benim...sıksan cde olurdu belki denemedim bunu giyince rahatladım valla nasıl gevşedimmm

yok canım doğru yazdım ama kiloyla orantılı işte ...ben 6 kilo aldım nerdeyse...
80d birazcık büyük sanki ama bedeme otırdu tam...sırt genişliğim yok benim...sıksan cde olurdu belki denemedim bunu giyince rahatladım valla nasıl gevşedimmm

zannedersem biz kardeş falan olabiliriz senle. bende de sırt yok hiç, ben de 4-5 kg arası aldım, normalde de kilo aldım ı büyürlerdi zaten e bi de hamilelik tuz biber oldu ustune :)

Son düzenleme:
ben bekarken gs idim, ewlendim kocişin tarafına geçtim. ama işim hiç olmaz futbolla benim...:76:

bu arada haftasonu sütyen aldımmmmm...75b den 85d ye terfi etmişizzzz:60::60::60: kabus gibiiiii
komda penye balensiz buldum dediğin gibi...çok rahatttttttt

hah işte tam da bu konuya değinecektim. ben silikon göğüs pedi aldım uçlarını saklamak icin. o da insanın tenine yapısıyo, tabi butun gun isyerinde olduugum icin cikarmadim ben onu. eve gidince bi cikarttim boyle tenim bi garip olmus havasizliktan falan. ben de lansinoh'un göğüs pedlerini aldım. gunluk tek kullanımlık. aslında emzirirken kullanılıyo ama ben şimdii de uçları saklamak icin kullanıyorumç şiddetle tavsiye ederim. istersen çamaşıra yapıştırıyosun bir yere kımıldayamıyor da.

Birde gosumun oradaki damarlar cok belirginlesti hatta sadece gogsum degil ustunden gogsume kadar olan damarlar yesil yesil belirgin bir hal aldi. Mutasyon geciriyoruz resmen yaaa:52:
vallahi bnimde ölede...gayet başarılı bi sütyen. emzirme sütyeni olmadı bana...tutmadı memişleri...
bide askısız kullanabileceğim bişii aldım, o balenli ama düğünler var napiiiiimmmm...idare edicez..
balenler kaburgama değdikçe tıkanıyorum:60::60: ne hallere düştükk...
bide hamile donu çıkardı kadın bana...nene donları gibiydi kocaman...ay kalsın dedim moralim bozuluyo davul gibiii:90::90:

samyeli26,mymel,pembedana,feyruka,duygusedat,ces1234,firuze_35,esra1980,seval31,miracle26,34kangalli58,liberty,kivim,dmlonr,cccccccc,ozgekurt,hande2310,GLYMRK,sevbor,queen_bee35,elmakurdumusun,

maşallah baya kalabalığız.....

Birde gosumun oradaki damarlar cok belirginlesti hatta sadece gogsum degil ustunden gogsume kadar olan damarlar yesil yesil belirgin bir hal aldi. Mutasyon geciriyoruz resmen yaaa:52:

evet boynun altından başlayıp göğüs kafesinden iniyo damarlar, ağaç gibi resmen :)

zannedersem biz kardeş falan olabiliriz senle. bende de sırt yok hiç, ben de 4-5 kg arası aldım, normalde de kilo aldım ı büyürlerdi zaten e bi de hamilelik tuz biber oldu ustune :)

senin boyun uzun ordan ayrılıyoruz ben 160ım ....yer mantarı dio kociş beni kızdırıyooooo...
:60::60::60:
adet önceleri bile şişerdi göğüslerim benim...ordan anlardım geleceğini kırmızıların...
ben bi sulanıp çıkıyım kocişin ofisten yazarım kızlar...

evet tatlım perşembe günü 2i doldurcaz tam olarak. hayırlısı olsun tabi ama bende önce Duygusedat arkadaş var bir de 1 kişi daha vardı ama haturlayamadım.

ilk ben ilk ben doğurucam :))))))))))heheh ben gelicem formada hala off sıcak off bunaldık sözlerine dayanın arkadaşlar az kaldı dicem sonra bebiş resimleri falan derken teker teker haberlerimiz gelicek ayy süper olucak herşey süperrr

senin boyun uzun ordan ayrılıyoruz ben 160ım ....yer mantarı dio kociş beni kızdırıyooooo...
:60::60::60:
adet önceleri bile şişerdi göğüslerim benim...ordan anlardım geleceğini kırmızıların...
ben bi sulanıp çıkıyım kocişin ofisten yazarım kızlar...

boyda fark var ama olsun. benim ablam da 155 zaten:)

hadi git bakalım kocşinin ofisine de gel aramıza yine.

ilk ben ilk ben doğurucam :))))))))))heheh ben gelicem formada hala off sıcak off bunaldık sözlerine dayanın arkadaşlar az kaldı dicem sonra bebiş resimleri falan derken teker teker haberlerimiz gelicek ayy süper olucak herşey süperrr

yarışırız canım senle, gerçi sen tarihini almıştın de mi :) 7 ya da 27 agustosmuydu neydi. Hayırlısıyla doguralım da ne zaman olduu önemli degil.

Bende bugün hep aynı şeyi düşündüm.
Bakıyorumda günler birbirine çok yakın acaba aynı gün doğum yapanımız olurmu ? :53:
Ayyy birimizden haber alamayınca meraklanıcaz acaba doğumamı gitti diye :34:

ay heyecan yaptım...allahım kucağımıza nasit etsin...
:46::46::46:

Ben+Feyruka,Damla,Liberty aynı anda Gülfem veya Utkuda olurmuşuz.
Hehehehe bizi tanıyan kızlar koca göbekleriyle bir o odaya bir bu odaya koşarmış :69:
Ayyy hayal kurması bile çok güzel

kızlar benim göğüslerimde sorun var 2 aydır filan.. gögüslerimin altı şişiyo iniyo bide isilik gibi oluyo şişen yerler bide koku oluyo .. sizdede var mı ? :44:

kızlar benim göğüslerimde sorun var 2 aydır filan.. gögüslerimin altı şişiyo iniyo bide isilik gibi oluyo şişen yerler bide koku oluyo .. sizdede var mı ? :44:

birleşen, ten tene deyen yerlerde koku oluo canım normal ama şişlik neden olur ki? beze gibi mi? doktora mı sorsan acaba?

benim göğsüm de çok kaşınıo, alt tarafı dediğin gibi sanırım kaşımaktan diyorum ben isilik gibi ve kokuyo malesef :-(((

agustosun son haftası doğumlar başlar..dünyanın en tatlı duygularını hepberaber yaşarız inşallah...
aalahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...:16:

Back
X