sonunda bitti maceram arkadaşlar, aldılar bebeğimi benden,o soğuk odada cansız bedenini kopardılar zorla benden,2 kez ilaç vermelerine rağmen kanama için kanamam olmadı benden bebeğim kopmak istemedi benden,dün son kez yattık beraber o sonsuz uykusundayken ben son kez uyudum onunla inşallah bir daha ki seferlere iyi haberlerle katılırım aranıza ,sizlere sağlıklı doğumlar kötü tecrübe yaşayan biri olarak sakın canınızı hiç birşeye sıkmayın arkadaşlar stresi atın hayatınızdan ben onun kurbanı oldum.başka sebep bulunamadı doktorum sterstir dedi.ama hayırlısı benim şu anda sancılarımdan başka birşeyim yok.allah o soğuk müdahele odasını,acıyı sıkıntıyı kimseye yaşatmasın allah yardımcınız olsun bebişlerinizi korusun,herkese sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin güzel haberlerinizi almak dileğiyle..destek veren tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim..
yrn 11,20 de randevum var cnm hayırlısı neyse o olacak bakalım ama iyi değilim hissediyorumm
Canım hiççç moralini bozma bol bol yat ağır iş yapma...bak burda hemen hemen herkeste lekelenme oldu ve çok şükür bi sorun yok....seninde öyle ben inanıyorum...sen stres yapma...lekelenme artarsa hemen dr a git...kaç haftalıksın??üstelik sen kalp atışını duymuştun sıkıntı olmaz o yüzden....zaten bi sıkıntı olsa hiç atmazdı kalbi....o yüzden hepimiz kalp atımları için doktora gittiğimizde duyacakmıyız diye panikliyoruz yaa....sıkma canını....içine sinmiyorsa dr a git durma...
Canım korkma sen tanıığının durumunu düşünme o yaşadı diye sende yaşayacak değilsin. kese sonradan gelişir hatta gelişmiş bile olabilir :) hiç canını sıkma moralinin bozuk olması bebeğini de üzer. lekelenmelere de takılma herkeste var hamileliğin ilk zamanlarında olup sonra geçiyormuş üzülme güzel şeyler düşün...biz daha kalp atışını bile duymadık henüz
umutida saol canım.lekelenme kanamaya cevirdi ama bebegim acısından cok şükür hersey yolunda ignemi olup bol bol yatakk istirati yapıyorum.inş gecer.inşallah sende kalp atıslarını duyarsın bebişinin rabbim bebişini korusun
Moralini bozmamaya çalış lütfen,toparlar diye düşün
Morale çok ihtiyacı var bebişinin..[/QU
haklısın canım bebiş annenin ruh halinden etkileniyomus.stres yapmamk lazım ama ister istemez moral bozuluyo suan için kananmam kesilmedi ama bebişim ii cok şükürkese normale dönebiliyomus
ya kızlar bişey sorcam yani daha doğrusu benim gibi olan var mı son bi haftadır sürekli yatıyorum kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum geçen hafta clexane 4000 diye bi iğne verdi doktor hergün iğne yaptırıyorum bu daha ne kadar sürecek böyle cuma günü tekrar kontrolüm var
sizlere veda ediyorum arkadaşlar,sizlere ve içimde heyecanla taşıdığım,varlığıyla hayat bulduğum, yeniden doğduğum, yatakten kalktığımda onun varlığıyla bu dünyada olmaya binlerce kez şşükrettiğim canıma,bitaneme,miniciğim bebeğime de veda ediyorum.bebeğimin kalbi durmuş,o minicik kalbi daha ben duyamadan,durmuş o minicik kalbi
bugün onunla son gecem,içimi oyup alacaklar onu benden belki bugün uyurum belki yarın herşey yalandır,ama nafile bebeğimle son gecem sizlere sağlıklı günler,onlara ve kendinize iyi bakın, biz tutunamadık hayata,tatlı heyecanlar yaşayın,ama benim acımı asla yaşatmasın allah sizlere hepiniz allah aemanet olun.....
güzel rüyam bitti iişte..
slmlar hamiş adaşları aranıza bende gelmek isterim
Sat: 26 kasım
tahmini doğum tarihi: 2 eylül
bebeğimizin kalp atışları duyuldu.
tüp bebek anne adayıyım.
il: ankara
HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ GEBELİKLER..
kızlaar yrn progestan kullanalı tam bi hafta olmuş olacakk.. günde 3 tane alıyorum ve yatıyorumm ama hala k.rengi akıntım geliyor yaaa(hatta bugün 1 saat ayakta kaldım o da yormadan kendimii wc ye gittimm bi baktım siyaha yakın bi akıntı.. bu ne yaaa korkmak da haksız mıyımmm??
sonunda bitti maceram arkadaşlar, aldılar bebeğimi benden,o soğuk odada cansız bedenini kopardılar zorla benden,2 kez ilaç vermelerine rağmen kanama için kanamam olmadı benden bebeğim kopmak istemedi benden,dün son kez yattık beraber o sonsuz uykusundayken ben son kez uyudum onunla inşallah bir daha ki seferlere iyi haberlerle katılırım aranıza ,sizlere sağlıklı doğumlar kötü tecrübe yaşayan biri olarak sakın canınızı hiç birşeye sıkmayın arkadaşlar stresi atın hayatınızdan ben onun kurbanı oldum.başka sebep bulunamadı doktorum sterstir dedi.ama hayırlısı benim şu anda sancılarımdan başka birşeyim yok.allah o soğuk müdahele odasını,acıyı sıkıntıyı kimseye yaşatmasın allah yardımcınız olsun bebişlerinizi korusun,herkese sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin güzel haberlerinizi almak dileğiyle..destek veren tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim..
Ayşegülcüm,
Seninle SAT'ımız aynı sanırım:),yaş kilo falan da benziyo ,yakından takip ediyorum seni
özlemcim ben 15 gündür kullanıyorum son bi haftadır iğnede kullanmaya başladım hala kahverengi akıntı artık ağlama krizlerine giriyorum bugün 13.30 da kontrolüm var bakalım hayırlısı artık
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
canım hiç korkam aynı sey benimde başıma geldi ilaç bende 3 tane kullanıorum 1 haftada kesildi benim ve kesilmedne önce siyaha döndü siyaha dönük akıntı biten bir kanamanın işareti emin ol kesileceken önemli şey moral ben hiç kafama takmadım Allaha şükr bitti inş yeniden başlamaz tabiki.4.ayı doldurana kadar halada devam edicem ilaca Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu gece rüyamda çok güsel bir erkek bebek gördüm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bu gece rüyamda çok güsel bir erkek bebek gördüm
allah kalbine göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?