• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda bitti maceram arkadaşlar, aldılar bebeğimi benden,o soğuk odada cansız bedenini kopardılar zorla benden,2 kez ilaç vermelerine rağmen kanama için kanamam olmadı benden bebeğim kopmak istemedi benden,dün son kez yattık beraber o sonsuz uykusundayken ben son kez uyudum onunla inşallah bir daha ki seferlere iyi haberlerle katılırım aranıza ,sizlere sağlıklı doğumlar kötü tecrübe yaşayan biri olarak sakın canınızı hiç birşeye sıkmayın arkadaşlar stresi atın hayatınızdan ben onun kurbanı oldum.başka sebep bulunamadı doktorum sterstir dedi.ama hayırlısı be:16:nim şu anda sancılarımdan başka birşeyim yok.allah o soğuk müdahele odasını,acıyı sıkıntıyı kimseye yaşatmasın allah yardımcınız olsun bebişlerinizi korusun,herkese sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin güzel haberlerinizi almak dileğiyle..destek veren tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim..

Cacnıımmm kıyamam ben sana üzülme ne olur Allah yeniden nasip edecek inanki bebeğin gerçek bir melek olmuş annesi Allah senden daha çok sevmiş her zaman yanındayız unutma dualarımız seninle...

yrn 11,20 de randevum var cnm hayırlısı neyse o olacak bakalım ama iyi değilim hissediyorumm

özlem ne oldu sana ben yoktum bi ara iyisin değil mi?:44: lekelenmeden bahsetmişsin anladığım kadarıyla başka birşey varmı onun yanında randevun yarındı değilmi?

özzlemmm uyudun herhalde canım dualarım seninle bebeğin seni bırakmıcak hiç canını sıkma yarın temiz haberlerini alıcaz inşalllah:nazar:

Canım hiççç moralini bozma bol bol yat ağır iş yapma...bak burda hemen hemen herkeste lekelenme oldu ve çok şükür bi sorun yok....seninde öyle ben inanıyorum...sen stres yapma...lekelenme artarsa hemen dr a git...kaç haftalıksın??üstelik sen kalp atışını duymuştun sıkıntı olmaz o yüzden....zaten bi sıkıntı olsa hiç atmazdı kalbi....o yüzden hepimiz kalp atımları için doktora gittiğimizde duyacakmıyız diye panikliyoruz yaa....sıkma canını....içine sinmiyorsa dr a git durma...:emir_bebek::emir_bebek:

saol lilacım.4gündür dr dayım zaten lekelenme kanamaya cevirdi aynı adet kanı gibi kanamam var ama hersey normal gözüküyo bebegim iyi kalp atısları gelişimi haftasıyla uymlu ilerliyo cok şükür.jel kullanıyodum progestan ignelerine basladım tekrar.yatacaksın is yapmak yok bol su iç dinlen dediler.bütün aksiliklere ragmen iyi yanıda var tabiki 4gündür pespese bebegimi görüp içim rahatlıyo :nazar::nazar::emir_bebek:bide kanama olmasa:26:

Canım korkma sen tanıığının durumunu düşünme o yaşadı diye sende yaşayacak değilsin. kese sonradan gelişir hatta gelişmiş bile olabilir :) hiç canını sıkma moralinin bozuk olması bebeğini de üzer. lekelenmelere de takılma herkeste var hamileliğin ilk zamanlarında olup sonra geçiyormuş üzülme güzel şeyler düşün...biz daha kalp atışını bile duymadık henüz :58:

umutida saol canım.lekelenme kanamaya cevirdi ama bebegim acısından cok şükür hersey yolunda ignemi olup bol bol yatakk istirati yapıyorum.inş gecer.inşallah sende kalp atıslarını duyarsın bebişinin rabbim bebişini korusun:nazar:

umutida saol canım.lekelenme kanamaya cevirdi ama bebegim acısından cok şükür hersey yolunda ignemi olup bol bol yatakk istirati yapıyorum.inş gecer.inşallah sende kalp atıslarını duyarsın bebişinin rabbim bebişini korusun:nazar:

Amin tatlım hepimizin melekleri Allaha emanet... canım senin kanamanın bir sıkıntısı olmayacak inşallah benim arkadaşımında öyle oldu dr.sorun yok demişti önemli olan bebeğinin kalp atışları bitanem küt küt ne güzel rabbim bize de duymak nasip etsin inşallah:nazar: güzel düşünemeye devam :16:

Moralini bozmamaya çalış lütfen,toparlar diye düşün :nazar:
Morale çok ihtiyacı var bebişinin..[/QU
haklısın canım bebiş annenin ruh halinden etkileniyomus.stres yapmamk lazım ama ister istemez moral bozuluyo suan için kananmam kesilmedi ama bebişim ii cok şükür:nazar:kese normale dönebiliyomus

ya kızlar bişey sorcam yani daha doğrusu benim gibi olan var mı son bi haftadır sürekli yatıyorum kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum geçen hafta clexane 4000 diye bi iğne verdi doktor hergün iğne yaptırıyorum bu daha ne kadar sürecek böyle cuma günü tekrar kontrolüm var

bende 4gündür yatıyorum progesteron ignesi yaptırıyorum benimki bide lekelenme degil kanama.ama canım bu gibi durumlarda progesteron kullanmak ve yatmaktan baska care yokmus.gecer inş

sizlere veda ediyorum arkadaşlar,sizlere ve içimde heyecanla taşıdığım,varlığıyla hayat bulduğum, yeniden doğduğum, yatakten kalktığımda onun varlığıyla bu dünyada olmaya binlerce kez şşükrettiğim canıma,bitaneme,miniciğim bebeğime de veda ediyorum.bebeğimin kalbi durmuş,o minicik kalbi daha ben duyamadan,durmuş o minicik kalbi
bugün onunla son gecem,içimi oyup alacaklar onu benden belki bugün uyurum belki yarın herşey yalandır,ama nafile bebeğimle son gecem sizlere sağlıklı günler,onlara ve kendinize iyi bakın, biz tutunamadık hayata,tatlı heyecanlar yaşayın,ama benim acımı asla yaşatmasın allah sizlere hepiniz allah aemanet olun.....
güzel rüyam bitti iişte..

cok üzüldüm canım ne desek acını hafifletemeyiz cok gecmiş olsun.

kızlaar yrn progestan kullanalı tam bi hafta olmuş olacakk.. günde 3 tane alıyorum ve yatıyorumm ama hala k.rengi akıntım geliyor yaaa:((hatta bugün 1 saat ayakta kaldım o da yormadan kendimii wc ye gittimm bi baktım siyaha yakın bi akıntı.. bu ne yaaa korkmak da haksız mıyımmm??

özlemcim ben 15 gündür kullanıyorum son bi haftadır iğnede kullanmaya başladım hala kahverengi akıntı artık ağlama krizlerine giriyorum bugün 13.30 da kontrolüm var bakalım hayırlısı artık

sonunda bitti maceram arkadaşlar, aldılar bebeğimi benden,o soğuk odada cansız bedenini kopardılar zorla benden,2 kez ilaç vermelerine rağmen kanama için kanamam olmadı benden bebeğim kopmak istemedi benden,dün son kez yattık beraber o sonsuz uykusundayken ben son kez uyudum onunla inşallah bir daha ki seferlere iyi haberlerle katılırım aranıza ,sizlere sağlıklı doğumlar kötü tecrübe yaşayan biri olarak sakın canınızı hiç birşeye sıkmayın arkadaşlar stresi atın hayatınızdan ben onun kurbanı oldum.başka sebep bulunamadı doktorum sterstir dedi.ama hayırlısı be:16:nim şu anda sancılarımdan başka birşeyim yok.allah o soğuk müdahele odasını,acıyı sıkıntıyı kimseye yaşatmasın allah yardımcınız olsun bebişlerinizi korusun,herkese sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin güzel haberlerinizi almak dileğiyle..destek veren tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim..

cok geçmiş olsun canım acını çok ii anlıyorum.çünkü 6 ekim sabahı benimde bebeğimin kalbinin durması sebebiyle koparıldı benden.şimdi tekrar hamileyim çok şükür herşey yolunda. allahımdan ümit kesilmez en yakın zamanda tekrar nasip eder inş sana. hem üzülme cennette bi şefaatçin oldu.herkese nasip olmazmış.meleğin sen gelmeden cennete girmeyecek.cennette buluşacaksınız inş.

Ayşegülcüm,
Seninle SAT'ımız aynı sanırım:),yaş kilo falan da benziyo ,yakından takip ediyorum seni:32:

günaydın hanımlar canım ben satımı öyle yazdım ama 8i dedim ama aslında 23 kasım geç yumurtlama olmuşum ondan ona göre hesaplayıp yaptım ne gün hamiş kaldığımıda biliyorum hatta :60: yaş kloya gelince evet güzel tesadüf ama benim kilo hızla artar benden söylemesi tecrübeyle sabit inş. yine 30 kilo almam ya çok sinir oluyorum :59: sanada hayırı olsun diyorum gizmo allah tamamına erdirir inş.

özlemcim ben 15 gündür kullanıyorum son bi haftadır iğnede kullanmaya başladım hala kahverengi akıntı artık ağlama krizlerine giriyorum bugün 13.30 da kontrolüm var bakalım hayırlısı artık

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:21:

canım hiç korkam aynı sey benimde başıma geldi ilaç bende 3 tane kullanıorum 1 haftada kesildi benim ve kesilmedne önce siyaha döndü siyaha dönük akıntı biten bir kanamanın işareti emin ol kesilecek :49: en önemli şey moral ben hiç kafama takmadım Allaha şükr bitti inş yeniden başlamaz tabiki.4.ayı doldurana kadar halada devam edicem ilaca Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:21:

canım hiç korkam aynı sey benimde başıma geldi ilaç bende 3 tane kullanıorum 1 haftada kesildi benim ve kesilmedne önce siyaha döndü siyaha dönük akıntı biten bir kanamanın işareti emin ol kesilecek :49: en önemli şey moral ben hiç kafama takmadım Allaha şükr bitti inş yeniden başlamaz tabiki.4.ayı doldurana kadar halada devam edicem ilaca Allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah balım yaa banada 16. haftaya kadar kullancaz dedi doktorum bugün kontrolüm var dua edin kızlar kötü bişey demesin doktor :50:

Gününüz aydın olsun kızlar ..bugün doktora gidipte ii haber bekleyenlerin ii haberi gelir , bebişleriniz size sımsıkı tutunur inşallah..bu cuma gününün hürmetine sen meleklerimiz koru yarabbim...bebeği alınan arkadaşıma da allah sabır versin ne diyebilirimki sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah...bende yarın gidicem dok ilk kontrolüm olucak bende çok korkuyorum herşey ii olur umarım banada dua edin kızlar

Back