sonunda bitti maceram arkadaşlar, aldılar bebeğimi benden,o soğuk odada cansız bedenini kopardılar zorla benden,2 kez ilaç vermelerine rağmen kanama için kanamam olmadı benden bebeğim kopmak istemedi benden,dün son kez yattık beraber o sonsuz uykusundayken ben son kez uyudum onunla inşallah bir daha ki seferlere iyi haberlerle katılırım aranıza ,sizlere sağlıklı doğumlar kötü tecrübe yaşayan biri olarak sakın canınızı hiç birşeye sıkmayın arkadaşlar stresi atın hayatınızdan ben onun kurbanı oldum.başka sebep bulunamadı doktorum sterstir dedi.ama hayırlısı benim şu anda sancılarımdan başka birşeyim yok.allah o soğuk müdahele odasını,acıyı sıkıntıyı kimseye yaşatmasın allah yardımcınız olsun bebişlerinizi korusun,herkese sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin güzel haberlerinizi almak dileğiyle..destek veren tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim..
Cacnıımmm kıyamam ben sana üzülme ne olur Allah yeniden nasip edecek inanki bebeğin gerçek bir melek olmuş annesi Allah senden daha çok sevmiş her zaman yanındayız unutma dualarımız seninle...