Selam kizlar,
Benim bugun 2.dr kontrolüm varsi.Bebis bugun tam 9 haftalik oldu.En son gordugumuzde 6 haftalikti ve 3 mm`di.Bugunse 2.6 cm olmus bile:)Ayrica dr vajinal ultrasonla bakarken soyle bir dürttü bebisi hareket edecek mi diye,bebis bize kafasini salladi:)))o kadar mutlu oldum ki anlatamam:) ayrica benim bagisikligim varmis,salam gibi seyler de yiyebilirmisim..
Benim de son zamanlarda belirtilerimde azalma olmustu,endiseliydim.Ama cok sukur hersey yolunda.Belirtileri kaybolan ya azalan arkadaslar endiselenmesinler..Insallah hersey cok güzel olacak..
Ayrica annemler de beni ziyarete geldiler.15 gün kadar kalcaklar.Onlara da baya bir naz yaparim artik.Esim de biraz nefes alir:)
canım ben daha önceki hamileliklerimden biliyorum doktoruma sormuştum minoset hamileler için son derece güvenilir bir ilaç gönül rahatlığı le içebilirsin. geçmiş olsun bu arada....
Merhabalar arkadalar eger hersey yolunda giderse bende eylul ayinda anne olucam insallah...tup bebek tedavisi oldum
10 ocakta transferim oldu 19 ocakta kan tahlili yaptirdim 64 cikti 21inde yaptirdim 143 cikti 24 unde yaptirdim 335
ve son olarak bugun de yaptirdim 1520 cikti sizce bu degerler nasil dusunmekten kafayi yicem doktor ayin 4sunde cagirdi sizc
e pazartesi gununku testle bugunki test arasinda cok yukselme olmamis mi sizce normal mi yardimci olursaniz senirim..
Merhabalar arkadalar eger hersey yolunda giderse bende eylul ayinda anne olucam insallah...tup bebek tedavisi oldum
10 ocakta transferim oldu 19 ocakta kan tahlili yaptirdim 64 cikti 21inde yaptirdim 143 cikti 24 unde yaptirdim 335
ve son olarak bugun de yaptirdim 1520 cikti sizce bu degerler nasil dusunmekten kafayi yicem doktor ayin 4sunde cagirdi sizc
e pazartesi gununku testle bugunki test arasinda cok yukselme olmamis mi sizce normal mi yardimci olursaniz senirim..
merhaba kızlar Allah izin verirse bende eylül annesiolcam geçen cuma ıdrar testınde öğrenim çarşamba günüde kan testi yaptırdım 10000 çıktı:92:temmuz ayında bebeğimin kalbi durduğundan kürtaj oldum buyüzden bunda daha cok korkuyorum inş. bırdaha aynı acıları yaşamam çarşamba gunu kontrole gıtcem Allah hepimizi saglıklı sıhhatlı bebeklerımıze kavuşmak nasip etsın
Gözün aydın canım
Ben de merak ediyordum belirtilerim yok diye.
Sevindim bunu duyduğum için,teşekkürler açıklaman için
bende de belirti kalmamıştı miğde bulantısı kalmadı karnımda ağrımıyor oyüzden tedirgindim bunu duyduğum iyi oldu.. demekki 8. haftadan sonra belirtiler azalıyor..
topikimi değiştiremedimmm
bende hiç bi azalma olmadığı gibi tam gaz valla anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, şu an kociş önümde kavurma yiyo, ben öğür öğür durumdayım, hiç geçmiyo ne gece ne gündüz, Allah hayırlısıyla bi an önce bu rahatsızlığımızdan kurtarır bizi inşallah, sağlıkla selametle inşallah
cnm benimki de dün gittim normalde benim 7 hafta 3 günlük bugün ama doktor senin ki bir hafta geri geliyor dedi yani ben dün doktora gittim.benim bebeğimin kalp atışalrı duyuldu.dün 6 hafta 2 günlüktü.
ayyy inşallahh bendee duyabiliiriimmm
kızlaar yrn progestan kullanalı tam bi hafta olmuş olacakk.. günde 3 tane alıyorum ve yatıyorumm ama hala k.rengi akıntım geliyor yaaa(hatta bugün 1 saat ayakta kaldım o da yormadan kendimii wc ye gittimm bi baktım siyaha yakın bi akıntı.. bu ne yaaa korkmak da haksız mıyımmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?