2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar yarın 6
2 olacağız inşallah sizce kalp atışını duyabilir miyiiim??yrn dr randevum varda çok merak ediyorumm

kızlaar yarın 6+2
olacağız inşallah sizce kalp atışını duyabilir miyiiim??yrn dr randevum varda çok merak ediyorumm

kızlaar yarın 6+2
olacağız inşallah sizce kalp atışını duyabilir miyiiim??yrn dr randevum varda çok merak ediyorumm

ben 6+5 de duymuştum inşallah duyarsın ama erteleyebiliyosan bi 3-4 gün erteleyipte gitsen daha iyi olur çünkü genelde 6,5 7. haftada duyuluyo sanki erken gibi..

ben 6+5 de duymuştum inşallah duyarsın ama erteleyebiliyosan bi 3-4 gün erteleyipte gitsen daha iyi olur çünkü genelde 6,5 7. haftada duyuluyo sanki erken gibi..

geçen hafta lekelenmem vardı progestan verdi 3 şubattaki randevumu yrna çekti kontrol için cnm. merak ettim gitmişken duyabilir miyiz acaba diye de..

tesekkur ederim
dun doktora gittik.
ultrasonda keseyi goremedik
kan tahlili yaptırdık
orda da sonuc dusuk cıktı.
yarın tekrar gidip tahlil verecegim...
bakalım onda sonuc ne cıkacak.

Canım benimmm üzülme ne olur mutlaka çıkacak civcivin ultrasonda :81: kese sonradan görünüyor zaten genelde ve ilk zamanlarda sonuçlar düşük çıkıyor canını sıkma güzel düşün ...

geçen hafta lekelenmem vardı progestan verdi 3 şubattaki randevumu yrna çekti kontrol için cnm. merak ettim gitmişken duyabilir miyiz acaba diye de..

kalp atışlarını duyarız değil mi özlemcim ? ben biraz büyüttüm mü ne :44: korkuyorum da birazcıkk

canım niye yarına çekti randevunu dr. erken kontrol etmek için mi? bu arada inşallah duyarsın kalp atışlarını

ilaç verdi ya kontrol amacıya herhalde. 3 şubattakşnş iptal etti yrn çağırdı.
şimdi bida kimbilir ne zamana çağırır o yüzden gitmişken duysam çok ama çok mutlu olacağım canımm

aynennnn bulantılar flnda kayboldu kou hassasiyeti de o yüzden de çok endişeleniyorumm Allahım üzmesin bizi inşallaah

ay kötü şeyler düşünme kız bulantılar kayboldu ne güzel işte bende hiç bulantı olmadı ya ben napıyım?:44:

aynennnn bulantılar flnda kayboldu kou hassasiyeti de o yüzden de çok endişeleniyorumm Allahım üzmesin bizi inşallaah

özlemcik bu arada ben şu bebek cetveline birşeyler eklemek istiyorum ama nasıl yapıldığına ulaşamadım yaa 2010 ağustos annelerine baktım bulamadım

kızlar acaip şekilde mide yanması var bende...hele dün gece öldüm öldümmmm...
ilacı var mı bunun acaba yaa

Canım ilk önce öyle yapıyordum ama daha sonra numaralandırdık.
numaralandırılınca maalesef düzenlenmiyor tekrar,karman çorman oluyor.
En baştan yapmak lazım,o da günlerimi alır..

Selam kizlar,

Benim bugun 2.dr kontrolüm varsi.Bebis bugun tam 9 haftalik oldu.En son gordugumuzde 6 haftalikti ve 3 mm`di.Bugunse 2.6 cm olmus bile:)Ayrica dr vajinal ultrasonla bakarken soyle bir dürttü bebisi hareket edecek mi diye,bebis bize kafasini salladi:)))o kadar mutlu oldum ki anlatamam:) ayrica benim bagisikligim varmis,salam gibi seyler de yiyebilirmisim..

Benim de son zamanlarda belirtilerimde azalma olmustu,endiseliydim.Ama cok sukur hersey yolunda.Belirtileri kaybolan ya azalan arkadaslar endiselenmesinler..Insallah hersey cok güzel olacak..

Ayrica annemler de beni ziyarete geldiler.15 gün kadar kalcaklar.Onlara da baya bir naz yaparim artik.Esim de biraz nefes alir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…