Hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnn,minik civcive maşallah diyorum
kızlaar yarın 6+2
olacağız inşallah sizce kalp atışını duyabilir miyiiim??yrn dr randevum varda çok merak ediyorumm
ben 6+5 de duymuştum inşallah duyarsın ama erteleyebiliyosan bi 3-4 gün erteleyipte gitsen daha iyi olur çünkü genelde 6,5 7. haftada duyuluyo sanki erken gibi..
geçen hafta lekelenmem vardı progestan verdi 3 şubattaki randevumu yrna çekti kontrol için cnm. merak ettim gitmişken duyabilir miyiz acaba diye de..
olabilir ama duyamazsabda üzülme çünkü henüz erken gibi
tesekkur ederim
dun doktora gittik.
ultrasonda keseyi goremedik
kan tahlili yaptırdık
orda da sonuc dusuk cıktı.
yarın tekrar gidip tahlil verecegim...
bakalım onda sonuc ne cıkacak.
peki sağol canımm
geçen hafta lekelenmem vardı progestan verdi 3 şubattaki randevumu yrna çekti kontrol için cnm. merak ettim gitmişken duyabilir miyiz acaba diye de..
canım niye yarına çekti randevunu dr. erken kontrol etmek için mi? bu arada inşallah duyarsın kalp atışlarını
kalp atışlarını duyarız değil mi özlemcim ? ben biraz büyüttüm mü ne :44: korkuyorum da birazcıkk
aynennnn bulantılar flnda kayboldu kou hassasiyeti de o yüzden de çok endişeleniyorumm Allahım üzmesin bizi inşallaah
aynennnn bulantılar flnda kayboldu kou hassasiyeti de o yüzden de çok endişeleniyorumm Allahım üzmesin bizi inşallaah
Esrantcım,
Seni çok oyalamayacaksa listemizi SAT sıralamasına göre yapabilir miyiz? Kimler bizimle aynı günlerde görmek daha kolay oluyor. Listenin ilk yarısı falan sıralı ama sonra gelenler sona eklenmiş. Sana zahmet olacak, ama çok oyalayacaksa boşver.
kızlar acaip şekilde mide yanması var bende...hele dün gece öldüm öldümmmm...
ilacı var mı bunun acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?