Hadi bakalım hayırlısı,sağlıcakla görürsün inşallah meleğini
Kızlar jinekolojik ultrasonla ilgili düşünceniz nedir? Ben biraz tedirginim aslında keseyi görene kadar alttan muayene olmaktan çekiniyorum. Siz ne dersiniz?
kizlar bugun cok ayakta kaldim belimde agri var birashareketsiz kalmayin hamilelikte diyolar ama biraz fazla ayakta olunca agri oluyo, simdi oturdumda biraz gecti iyi oldu sukurler olsun :79:
canım çok güzel...sevindim senin adına...artık darısıda bizlerin başına....Günaydın günaydın günaydın teyzeler,biz geldik
Çok heyecanlıyım kızlar.
Şükürler olsun ki keseyi gördük.
0.583 cm,daha minicik bir şey
Normalde 5+2,ultrasonda 5+1 yani sat'a göre normal dedi.
Her şey yolundaymış
15 gün sonra tekrar gideceğiz.
O zaman hem bebişi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız inşallah
Çok mutluyum,elimde bebişimin kesesinin fotoğrafı var
Çok güzel bir duygu bu çoookkkk..
hoşgeldin lila...yaş şehir sat kg ve beklenen doğum tarihin ne canım?
canım çok güzel...sevindim senin adına...artık darısıda bizlerin başına....
canım benim,
sat..... 4 aralık2010
kg .....55
yaş .....28
beklenen doğum tarihi...10 eylül
bende bu c.tesi değil ondan sonraki c.tesi gitmeyi düşünüyorum..Bu arada bende pazartesi keseyi görmeye gitcem...inşallah hayırlısıyla görürüz canımın içini....
benimde 11 eylülevlenme yıldönümümüz evimizi aldığımız tarih uğurlu sayımız
merhaba güzel anne adayları.. bende 2010 ekim annesiyim. sizlerin yazdıklarını okuyunca geçen sene ki halim geldi gözümün önüne.. Keseydi,kalp atımıydı derkenn bir de bakmışsınız ki sağlıkla kucaklarınız da kuzucuklarınız.. Allah hepinizin gönlüne göre versin ve sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.. hamileliğinizin tadını çıkarın muhakkak ben şimdiden özlemeye başladım çünkü
Kızlar herkese merhaba,
Bende Eylül annesi olacağımı geçen hafta öğrendim
kizlar bugun cok ayakta kaldim belimde agri var birashareketsiz kalmayin hamilelikte diyolar ama biraz fazla ayakta olunca agri oluyo, simdi oturdumda biraz gecti iyi oldu sukurler olsun :79:
merhabalar, ben kesemi 31 aralıkta gördüm korka korka gittiğim kontrolden kuş gibi hafifleyerek çıktım.
kesemiz 13mm yeri de güzelmiş, 10 ocakta gel kalp atışlarına bakalım ona göre tahlillere başlayalım dedi. inşallah her bir aşamayı hayırlısıyla güzel haberlerle atlatırız.
uzun süre oturunca da oluyo bende bel sırt ağrısı olduğum yere uzanıveriyom hemen şimdiden böyleyis göbüş kocaman olunca napcas bilmem
Kızlar jinekolojik ultrasonla ilgili düşünceniz nedir? Ben biraz tedirginim aslında keseyi görene kadar alttan muayene olmaktan çekiniyorum. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?