2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hiç çekinmem, eşimin yanında da yaptırıyorum, ne olcak ki? Zaten azıcık bişey giriyor, bebeğe kadar gitmesi imkansız bence. Hem zararlı olsa dr. yapmazdı.

Canım şimdi senin bebişin soldamı?
Allahım sağımı solumu hayatımı karıştırdım

kız allah seni ahahaha az gülmedim fotoyu karşına aldığında solunda kalıyor ya işaretli yer. sende öyle yapacaksın fotoyu önüne koy foto önündeylen bebiş sağında mı solunda mı kesenin?

ben de hiç çekinmem, eşimin yanında da yaptırıyorum, ne olcak ki? Zaten azıcık bişey giriyor, bebeğe kadar gitmesi imkansız bence. Hem zararlı olsa dr. Yapmazdı.

ben hamileyken hiç vajinal muayne yapılmadım oyüzden korkuyorum.yaptırmam beklerim 1 hafta daha ne olacak ki

arkadaşlar endişelerinizi anlıyorum vajinalle ilgili ama aslında normal prosedür gebelik ilk teşhisinde ilk muayene vajinal olmalıdı herhang bir akıntı,kist,yara var mı diye bakılır hatta smear bile alınır ama çoğu doktor yapmıyor benimki de direk karından baktı.

perş raporum bittiği için bugün doktora gidiyorum kızlar bakalım düşük tehdidi kalkmış mı şimdilik çıkıyorum.öpüyorum.iyi muhabbetler herkese

ama canım benim doktorum hamile kalmadan önce smear vayinal ulrasyonla baktı.ondan içim rahat olduğu için bakılmasına gerek duymuyorum.kalp atışı için 1 hafta beklerim

ben hamileyken hiç vajinal muayne yapılmadım oyüzden korkuyorum.yaptırmam beklerim 1 hafta daha ne olacak ki

Bekle tabi canım, ben zararlı olur mu diye düşünenler için yazdım. Zararlı değil ama tercih meselesi diyelim:)

Kızlar, o söylediğiniz topicte başka bir spekülasyon daha var: Kese fasülye gibiyse erkek, yuvarlaksa kız diyolar:)

maşallahhhh bebislerin ilk resimleri konmaya baslamıs Allah nazarlardan saklasın yavrularımızı
kızlar daha önce yazdıklarınızı okurken kafama bisi takıldı. Ben son kontrolume 10 gün önce gittim normalde hamile kalmadan 3 ay evvel folik aside baslamıstim gebeligin 2.ayının ilk haftalarına kadar kullanmaya devam ettim ama doktorum elevite gecirdi folik asidi bırakabilirsin artık dedi bende bıraktım. Şimdi sadece günde 1 defa sabahları elevit iciyorum ama folik aside devam etmek gerekir mi? her doktor ayrı birşey söylüyor kafam karıstı. Elevitin içinde de folik asid var ama bilemiyorum işte benim gibi 2. ayın basında elevite geçen var mı ?

ilk gebeliğimde bana doktorum 2 ayın başından itibaren elevit verdi.bence kafan karışmasın iyi bir ilaçtır.

bende 3 ay önce folik kullandım ve şimdi doğuma kadar hergün elevit dedi. dr.um. iççinde folik var zaten dediğin gibi.

bende inandım buna çünkü burda iki arkadaşım hamile ve hepsinin bebişinin kalbi erken attı ve gümbür gümbürmüş ve hepsi erkek bebiş

Bu da benim minik:) Şİmdi bu kese fasülye mi yuvarlak mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…