2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yani doktor dediğinin yapması gereken,vicdanı olan bu şekilde yaklaşır.
Allahım bizi paragöz ve tüccar doktorlardan korusun.

aaamin, benim temmuzda bir kistim çıkmıştı boynumda, izmirdeki en büyük hastaneye gittim testler için, bana sintigrafi yaptırcaksın dedi doktor. sintigrafide de insan vücuduna radyoaktif madde veriyolar ve mr çekiyolar. bende saf saf inanıp yaptırdım, testten sonra 2 gün de öyle radyoaktif radyoaktif dolaştım. sonradan gittiğim doktor sintigrafiye hiç gerek yokmuş ki, bunu yaptıran doktorun lisansı elinden alınmalı dedi, giden paramı geçtim, radyoaktivite vücut için çok zaralı bişey, ona maruz kaldım. para için insan sağlığıyla oynuyolar resmen.

valla telefonu kapattığımda dayak yemiş gibiydim yanaklarım kıpkırmızı.. yanımda eşim olmasaydı hüngür hüngür ağlardım..

helalll işte aradığım doktor buuuu kesin erkektir.. erkek dr istiyorum bende ama kocam müsaade etmiyo kimbilir neyse bayanlar mıymırık oluyo genelde.

Ben diyorum hep kadın hastalıklarında erkek doktor diye
Sanki çok daha ilgililer gibi geliyor.
Kadınlar daha çok hafife alıyor.

helalll işte aradığım doktor buuuu kesin erkektir.. erkek dr istiyorum bende ama kocam müsaade etmiyo kimbilir neyse bayanlar mıymırık oluyo genelde.

benimki kadın valla, hem de süper bi kadın. neden kadın jinekolgların hepsine boyle bok atılır anlamam. erkek olup iyisi de var kötüsü de. kadın olup iyisi de var kötüsü de. bir kötüye denk geliniyo, kadın doktorların adı çıkıyo.

amiinn canıımm nasıl olsa sağlık önemli diyerek parayı düşünmüyoruz onlarda üzerimizden ticaret yapıyorlar..herşeyden önce vicdan gerekiyor vicdan!

bana doktorum kürtajı muaynehanede yaparsak 650 tl hastanede yaparsak 300 tl vermen gerekiyor dedi.ben paradan kaçmadım da bir şey olursa devlet hastanesinde olayım diye devleti seçtim 300 tl verdim.kürtaj bittikten sonra 3,5 saat hastanede yattım doktorum 1 kere bile yanıma gelmedi.650 yi vermedim ya ilgilenmedi halbuki devlet hastanesi için bile 300 tl vermişken bunu nasıl yapar diye içime sindiremedim.doktorumu değiştirdim.işi ticarete döktüler.nefret ettim özel doktorlardan trabzonda para yatırmadığım doktor kalmadı.allahım yardım et.

Evet canım erkek doktor.
Ve katılıyorum asla bayan doktor tercih etmemeye çalışırım
Çünki erkek doktorlar çok daha vicdanlı oluyor.
Ben 13 yıllık kadınım ve çok çeşitli sebeplerden baya doktor tecrübem var doğum dahil
asla bayan tercih etmeyin derim
Eşimde bu konuda sağolsun benimle hemfikir

Son düzenleme:

Herkes tecrübesini yazıyor.
Özellikle kadın doktorlara çamur atmak gibi bir niyetimiz neden olsun ki..
Ne güzel sizinki iyiyse şanlısınız.
Kadın ya da erkek değil,iyi bir doktor..

valla telefonu kapattığımda dayak yemiş gibiydim yanaklarım kıpkırmızı.. yanımda eşim olmasaydı hüngür hüngür ağlardım..

benn olsammm?? nasılsa dr değiştireceksin demi??
50 kere dk başı arar rahatsız ederdimm onuu öyle olmaz böyle olur dieeee!!
uyuza bakk yaa..
deli ederdim valla onu görürdü gününüü hıhhh

Herkes tecrübesini yazıyor.
Özellikle kadın doktorlara çamur atmak gibi bir niyetimiz neden olsun ki..
Ne güzel sizinki iyiyse şanlısınız.
Kadın ya da erkek değil,iyi bir doktor..

Yok bence öyle denmiyor, erkek olcak da sonra iyi mi kötü mü bakılcakmış doktor olarak. ne saçmalık.

Benim kimyasal gebeliğim olduğu zaman ilk kez beni gördü cebini verdi neler olacağını anlattı gene kan tahlili istedi eğer 200 ün üzerinde ise birşey yapacağım dedi sonra akşam 9-10 gibi kendi aradı ne yazıkki değerin 90 da birazdan kanaman başlar normal adetmişsin gibi düşün dedi ama unutma sen hamileydin ve düşük oldu dedi (hamile kalabildiğimi tekrar hatırlattı bana kalsa hemen tedavilere başlayacaktımda)

gerçekten hamile oluncada aradım düşünün aradan 5 ay geçti gene cebinden aradım süper bir ses hayırlı olsun kimyasalı falan düşünme bırak dedi 1 hafta sonra gel kontrole dedi. iyi adama valla.

Eşimin dediği gibi ismi gibi gerçekten düzgün bir adam

para verince ilgileniyorlar yaa dediim ya vicdan meselesi bu vicdanı olacak sonra insan sonra iyi bi dr olur ancak

valla herkez kendi yaşadığını biliyor ces.. sen iyi doktora denk gelmişsin ama herkez senin kadar şanslı olmuyor.. tecrube ile sabittir kadın doğum doktorlarında erkek doktorlar daha ilgili daha hoşgörülü oluyorlar.. daha önceki doktorum erkekti kendisi aynı zamanda tüp bebek doktoru olduğu tv programlarından fırsat bulamadığı ve randevuları çok yoğun olduğu için ayrıca eşim bayan doktor olsun dediği için ona gidemiyorum yoksa gözüm kapalı giderim ona.. o olmazsa başka bi erkek doktora..

Yok canım genelleme yapmak değil bu malesef yaşadıklarımızdan edindiğimiz tecrübeler
Ben kızımın doğumunda yaşadıklarımdan ufak bir örnek vereyim.
Doktorum erkek,yanında bayan ebe vardı...
Ben 18 yaşında normal doğum 5 saat suni sancı ile doğum yaptım
Ebe ağlıyorum diye beni azarlamaya çalışıyor
Doktor bir kızdı kadın doğum yapıyor çık dışarı sen kendini ne sanıyorsun diye
Sonra ebe benden özür diliyor
-Ben hiç doğum yapmadım ne hissettiğini anlayamam diye
sanki doktor 10 kere doğurduda anlıyor beni

Benim bütün doktorlarım erkekdir dişçiden jinekoloğa kadar.

jinekolg hariç diğerleri tesadüf ama jinekoloğu bilerek isteyerek erkek aradım.

Ama kendi gördüğünüz 2-3 doktora göre genelleme yapıyosunuz. sonuçta Tr'de ve dünyada bnlerce kadın binlerce erkek jinekolog var ve kadın doktorlar bu genellemeyi hak etmiyorlar bence. Özellikle kadın olarak, başka meslekten kadınlara böyle bir ithamda bulunmak ççok yanlış geliyor bana. O kadın doktor insan olarak kötüüdür bu da kaba ve anlayışsız bir jinekolog olmasına sebep olmuştur ama emin olun ki aynı şekilde kaba ve anlayışsız erkek jinekologlar da yüzlercedir. Genelleme yapmak icin çok doktor görmüş olmak gerekir, 1-2 taneyle bu genellemeyi yapmak haksızlıktır.

benn olsammm?? nasılsa dr değiştireceksin demi??
50 kere dk başı arar rahatsız ederdimm onuu öyle olmaz böyle olur dieeee!!
uyuza bakk yaa..
deli ederdim valla onu görürdü gününüü hıhhh

sorma canım öyle moralimi bozduki sesini duyacak olma düşüncesi bile karnımın ağrımasına sebep oluyo heee bu arada muayeneye gittiğimde burnum tıkalı sesim kısılmış zor ayakta duruyorum bi demedi hastasınız sanırım bana danışmadan ilaç kullanmayın buda benim kartım diye :2: ben kartını asistanından aldım..
neyse kızlar hayırlısı bakalım yarınki doktor inşallah güzel çıkar..

:)) cidden enteresan bu insanlarr can derdinde insanlar yaa hayret birşey yani sen kiimsiim kime bağırıyorsunn..arkadaşlarımın bazıları da diyor dr azarlıyor diye. valla kusura bakmasınlar ben hayatta bağırtmam kim ki o yani. para vereceğim bide bağıracak bana olduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…