2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hımm anladım canım.
Ben 17 ya da 18 Şubat'ta gideceğim.
11. haftaya girmiş olacağız.
2'li tarama da yapılacak.

aslında öyle daha mantıklı tabi ama doktor şubatın ilk haftası gel ondan sonra kontrole geldiginde ikili tarama yaparız dedi

kızlar tarama testı kacıncı haftada yapılıyor.bız 7cı haftamızı doldurduk.doktor 1 ay sonra gelın dedı ama tarama testi falan yapacagını soylemedi

selam kızlar....
benim göbeği görseniz düşer bayılırsınız...

Nasıl yani,çıktı mı göbeğin canım

aslında öyle daha mantıklı tabi ama doktor şubatın ilk haftası gel ondan sonra kontrole geldiginde ikili tarama yaparız dedi

Hımm anladım canım,bebişini özlememiş olursun böylece

kızlar tarama testı kacıncı haftada yapılıyor.bız 7cı haftamızı doldurduk.doktor 1 ay sonra gelın dedı ama tarama testi falan yapacagını soylemedi

11.haftada yapılıyor canım.
Bir sonraki kontrolüne tam denk geliyor.

11.haftada yapılıyor canım.
Bir sonraki kontrolüne tam denk geliyor.
[/QUOTE]

tsk ederım tatlım.insallah

canım ikili tarama 11-14 hafta arasında yapılıyor.1 ay sonra gittiginde ister senden de merak etme

canım ikili tarama 11-14 hafta arasında yapılıyor.1 ay sonra gittiginde ister senden de merak etme
insallah canım.
bulundugumuz yer kucucuk bir ılce.ılde de ozel hastane yok.doktora 2 saat yol gıdıyoruz baska ıle.bılecıkdeyız esım burda gorek yapıyor.devlete gittık ılk baska hıc memnun kalmayınca baska sehre gıdıyoruz artık.

super olur bugün beni hamile olarak ilk defa görenler oldu göbeğimi sevdiler hep çıkmış diyor herkes

A-aa ciddi misin?
Kızlar ben daha hiçbir şey yok sanıyordum.
Hemen açalım öyleyse topiğimizi,yavaş yavaş ekleriz çıktıkça olur mu?

daha erken degıl mı canım.cıkar ınsallah.3 aydan sonra cok bellı oluyormus

Ben de erken sanıyordum ama yavaş yavaş çıkıyor demek ki.
Bir de kişiden kişiye göre değişiyor.
12.haftadan sonra artık çok belli olur ama
Sanırım öncesinde de anlaşılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…