hoşbulduk canımTarama için erken muayene olucam kontrol sadece.Bebişimi görücem inşallah
Kızlar bakıyorum da diğer topiklere,
9. ya da 10. haftada çıkmış göbüşler bazılarında.
E öyleyse fazla zamanımız kalmadı bizim de
Hımm anladım canım.
Ben 17 ya da 18 Şubat'ta gideceğim.
11. haftaya girmiş olacağız.
2'li tarama da yapılacak.
selam kızlar....
benim göbeği görseniz düşer bayılırsınız...
aslında öyle daha mantıklı tabi ama doktor şubatın ilk haftası gel ondan sonra kontrole geldiginde ikili tarama yaparız dedi
kızlar tarama testı kacıncı haftada yapılıyor.bız 7cı haftamızı doldurduk.doktor 1 ay sonra gelın dedı ama tarama testi falan yapacagını soylemedi
kızlar tarama testı kacıncı haftada yapılıyor.bız 7cı haftamızı doldurduk.doktor 1 ay sonra gelın dedı ama tarama testi falan yapacagını soylemedi
Nasıl yani,çıktı mı göbeğin canım
çıkmaz mııı....baştan 3 keseyle dolaşınca sanırım böyle ani oldu . normalde 3. aydan sonra hemen çıkar göbüş... biraz daha zaman geçsin, fotoları koyar yarışırız
insallah canım.canım ikili tarama 11-14 hafta arasında yapılıyor.1 ay sonra gittiginde ister senden de merak etme
Açsak mı acaba göbek topiğimizi
super olur bugün beni hamile olarak ilk defa görenler oldu göbeğimi sevdiler hep çıkmış diyor herkes
daha erken degıl mı canım.cıkar ınsallah.3 aydan sonra cok bellı oluyormusAyy ne güzel bak şanslısın
Darısı başımıza,bende henüz bir şey yok..
daha erken degıl mı canım.cıkar ınsallah.3 aydan sonra cok bellı oluyormus
Başlığımız ne olsun ki
Bir de kim açmak ister konuyu:44:
Ben de erken sanıyordum ama yavaş yavaş çıkıyor demek ki.
Bir de kişiden kişiye göre değişiyor.
12.haftadan sonra artık çok belli olur ama
Sanırım öncesinde de anlaşılır..
bence biraz daha beklesek olur bence. ben hemen koymam kızlar daha önce yapmıştım bunu
3 ay bitsin açalım topiğimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?