Benden baska siteye girmekte sorun yasayan var mi?![]()
burda sorun yok sanırım tatlım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden baska siteye girmekte sorun yasayan var mi?![]()
Bilmedigim icin soruyorum ilk dogdugunda bebekte sunger kullaniliyor mu?BANYO İÇİN
1. Bebek küveti ve filesi
2.banyo süngeri (organik)
3.bornoz
4.bebe şampuanı , sabunu ve losyonu
5.pişik kremi
yine eklenmeye açık :))
burda sorun yok sanırım tatlım..
valla canım bakım ürünü olarak bunlar aklımda.
pişik kremi
banyo sonrası masaj yağı
bebek deterjan ve yumuşatıcısı
bebe şampuan ve sabunu
yıkama lifi...
bulduğum bi listeyi yolliyim sana. bi bak canım..
Bilmedigim icin soruyorum ilk dogdugunda bebekte sunger kullaniliyor mu?
Bilmedigim icin soruyorum ilk dogdugunda bebekte sunger kullaniliyor mu?
Bugun sanssizligim uzerimde, ne yazsam siliniyor, bastan yaziyorum bazen de vazgeciyorumyeniden denemek istiyorum bu sefer :) gecen bir siteye denk gelmistim, uye olursak yaz icin ani defteri,tatil icin ,bebek icin ani defteri indirmene izin veriyordu. Ama bu istedigin tarzda bi sey olmaz sanirim. Bir bebek icin ani defteri gormustum,ici farkli yonlerde ve renklerde yazilarla doluydu,bende cok pozitif duygular uyandirmisti. Kendin tasarlamak istersen de suluboya kalemleri ile cizim yapip,nemli pamukla uzerinden gecersen renkleri birbirine karistirabilirsin. Baska bir sey gelmiyor aklina
Ikea'dan yatak almak konusunda haklisiniz sanirim ama tr ye dondigumuzde yatagi olmayacak,bir gun icinde de baska nereden alinir ki?ben yataginda kaydirak olan bir oda takimi istiyordum bu arada...
bilmem kullanılır heralde..şöyle azıcık şampuan koyup süngerle ovalarız narince... olmaz mı ki??ama olur gibi geldi bana..
hımmm bak bebek deterjan ve yumuşatıcısı yok burda onu hemen ekliyim..canım liste değilde burda gördüğün veya aklına gelen istekleri söyleyebilirsin.ben zaten bunları internetteki listelerden ayıklayarak yaptım..
biz ilk 2-3 gün sırf suyla yıkadık. sonra sabun kullandık süngersiz 10 gün falan. ondan sonrada life sabun sürüp yıkadık
Ben sampuanini elimle vucudunda gezdirsem yeter diye dusunuyordum ama kullaniladabilir okumam lazim.
Listeleriniz cok guzel olmus, ben erteledikce erteliyorum, ilk 15 gun yurt disinda olacak bebek, sonra tr ye donecegiz ilk gunlerce gerekenleri almak lazim ama ilk gunlerde ne gereekir onu daha tam bilmiyorum :)
Hmmm anladim:) tesekkur ederim cok merak ettigim bir seydi. Peki ilk gunler icin bebek kuveti alayim mi? Ilk onbes gun icin... Azicik buyuyunce dusun altinda yikamak istiyorum suya alissin diye...
olabilir..ben d e bilmiyorum zaten kullanılır mı onu daha sorarız tecrübelilere..
ben de hiç bişi almadım ve henüz almıycam.ama bari bi liste yapayım dedim..
SEYEHAT İHTİYAÇLARI
1.Puset
2.Oto koltuğu
3.Ana kucağı
4.Bebek çantası
5.bebek arabası
ben bebek çantası olarak sırt çantası kullansam olurmu ki? sırt çantası daha pratik ben o kocaman çanntaları taşıyamam heralde kendimi hayal ediyorum da gülüyorum :)) zaten eşim sen bebek arabasını kullanamssın diyo kendin tek başına yürüyemiyosun diyooo kullancakmış
![]()
[B][COLOR="blue"]MOBİLYA VE ODA İHTİYAÇLARI [/COLOR]
1.Karyola yani beşik işte
2.yatak
3.yastık
4.gardırop
5.şifonyer
6.yorgan ve nevresim takımı
7.cibinlik
8.dönence
9.oda temometresi
10.battaniye
11.pike
12.halı
13.gece lambası [/B]
Ben biraz giysi aldim,hastanede giymekmicin falan,kanguru aldim,araba koltugu aldim,bebek arabsini almaktan vazgectim,puset alacgim donunce. Cok sey almak istemiyorum,tr den alirim diyorum ama herseyi birden almak da zor olacak,siz yazinca farkettim cok sey varmis...