- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi merwecik_20
-
ayyy bir an önce evlenesim geldi :dance::dance::dance:
var mı düğün nişanlı mısın canm aranıza yeni katılınca bilmiyorum tabi
ayy valla bugün sizde bi aşk kokusu vardı zaten ama bence güzel olduu :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldii
güzeller kaldırayım mı artık fotoları baktınız mı
cnm sen ufak bi paket yap at çantanın içine arkadaşlarıyla olcaksanız onlarla takılın sonra al kaçır beraber kalınca gidin bi sahile oturun bi banka aç paketini kendi elinle yedir
ya kızlar şimdi aşkım haftaya geliyor, pazar dönecek bende sana kurabiye falan yapayım götür dedim, cumartesi döneceğini düşünerek oda getir cafede falan yeriz, arkadaşların içinde pasta kurabiye gezdirmeyim dedi.
Bende öyle cafede falan yemekten hiç hoşlanmam bu tür şeyleri yaa, yaz olsa açık yerlerde yeriz. Şimdi yapmak istemedğimi ona nasıl söylicem bilmiyorum ya(
cnm ben, sakardeniz, phenomen nişanlıyız
depresyonda sözlü sayılır
kesinlikle canımm kendi tadını da katmış olursunn :)
allah mutluluğunu daim etsin cnm
kaydirigubbakcemile3
ayyy ne güzel..Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inş. düğün ne zaman tarih belli mi =))
az yaparsın. atılabilecek bi saklama kabına koyarsın. o müsait olunca lüpletir delikafadulden içine güzel de bi not koyy.. :asigim: öyle şeylere bayılır erkekler. kulağına da söyle sadece sen ye diye. yerimseniben
aminnn bitanemm Rabbim hepinize benimkinden bin kat mutlu bi evlilk nasip etsinn
mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inşş...
caspersy kaç aylık evlisin
teş.ederim canım..gerçekten yetişilmiyor yaa :)) hepiniz çok tatlısınız. fenomen hoşgeldin canım. gulsun sende hoşgeldin..
evt.. nişanlıyım bende.. kısmet olursa 10 nisan da düğünüm olcak:))var mı düğün nişanlı mısın canm aranıza yeni katılınca bilmiyorum tabi
cnm ben, sakardeniz, phenomen nişanlıyız
depresyonda sözlü sayılır
ay bu çok romantik oldu, düşünmemiştim :))
Ay kızlar valla ne iyi ettimde bu topiğe geldim yaa, çok sevdim sizi valla :))
aslında bizde nişanlı değiliz canım. :1no2: ama gelecek haftalarda hoş şeyler olacak :asigim: ama nişanlı olarak davranıyorum. daha heyecanlı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?