2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

slm kızlar... bende geldim... umarım hep beraber zayıflarız:))

benimde boyum 1.63, 4 kilo vererek 77 kilo oldum.

işte bak ne kadar güzel hem o mutlu oluyor hem sen insanın sevdiği insana yemek yapması çok güzel bir duygu hele de hüp die yiyiyor ise kaydirigubbakcemile5

İnanın çok güzel bir duygu helede çok sevdiği yemeği yapınca yemek için sabırsızlanırya küçük çocuk gibi ayyy kocişim benim özledim yaw....:asigim:

işte bak ne kadar güzel hem o mutlu oluyor hem sen insanın sevdiği insana yemek yapması çok güzel bir duygu hele de hüp die yiyiyor ise kaydirigubbakcemile5

gerçekten çok güzel hele o ilk günler ayy ilk beraber kahvaltımız ayy ilk sabah uyanmamız ayy ilk yemek yapmam ayy ayy ayy diye upuzunn bi liste yapmıştım ben

Kızlarrr çok yağmur yağıyordu yürüyüşe gidemedim
Bende biraz kendi işlerimi bitirip sohbete geldim yine ama 1 saatte amma çok kaynatmışsınız maşallah :))

ayy idil bende özledim aşkımı yaa akşam olsun artıkk
hoşgeldinn phenomenn evet çok sohbet ettik bi kaç sayfa öncesinde fotolarım var bakmak istersenn

ya kızlar şimdi aşkım haftaya geliyor, pazar dönecek bende sana kurabiye falan yapayım götür dedim, cumartesi döneceğini düşünerek oda getir cafede falan yeriz, arkadaşların içinde pasta kurabiye gezdirmeyim dedi.
Bende öyle cafede falan yemekten hiç hoşlanmam bu tür şeyleri yaa, yaz olsa açık yerlerde yeriz. Şimdi yapmak istemedğimi ona nasıl söylicem bilmiyorum ya (

gerçekten yetişilmiyor yaa :)) hepiniz çok tatlısınız. fenomen hoşgeldin canım. gulsun sende hoşgeldin..

zayıflama topiğiydi aşk topiğine döndük kaydirigubbakcemile3 Allah olanları kavuştursun olmayanların karşısına çıkarsın inşşş

cnm sen ufak bi paket yap at çantanın içine arkadaşlarıyla olcaksanız onlarla takılın sonra al kaçır beraber kalınca gidin bi sahile oturun bi banka aç paketini kendi elinle yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…