- Konu Sahibi merwecik_20
slm kızlar... bende geldim... umarım hep beraber zayıflarız:))
benimde boyum 1.63, 4 kilo vererek 77 kilo oldum.
benimde boyum 1.63, 4 kilo vererek 77 kilo oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bak ne kadar güzel hem o mutlu oluyor hem sen insanın sevdiği insana yemek yapması çok güzel bir duygu hele de hüp die yiyiyor ise kaydirigubbakcemile5
işte bak ne kadar güzel hem o mutlu oluyor hem sen insanın sevdiği insana yemek yapması çok güzel bir duygu hele de hüp die yiyiyor ise kaydirigubbakcemile5
kesinlikle canım yapmaya çalıştıkları sadece göz korkutmak ama öyle olmuoo
gerçekten çok güzel hele o ilk günler ayy ilk beraber kahvaltımız ayy ilk sabah uyanmamız ayy ilk yemek yapmam ayy ayy ayy diye upuzunn bi liste yapmıştım ben
ayyy 49 gün sonra bende tadacağım bu duyguları hayırlısı ile inş.![]()
İnanın çok güzel bir duygu helede çok sevdiği yemeği yapınca yemek için sabırsızlanırya küçük çocuk gibi ayyy kocişim benim özledim yaw....:asigim:
ayyy 49 gün sonra bende tadacağım bu duyguları hayırlısı ile inş.![]()
Hayırlısı ile tatlım çok güzel bir duygu hemde çoooooooooookkkkkk:asigim:
ayyy bir an önce evlenesim geldi :dance::dance::dance:
Evet tatlım benim kocişimde öyle diyordu ama bazen bana kıyamayıp kalkıp kendi bulaşık bile yıkamaya girebiliyor....
ayy idil bende özledim aşkımı yaa akşam olsun artıkk
hoşgeldinn phenomenn evet çok sohbet ettik bi kaç sayfa öncesinde fotolarım var bakmak istersenn
ya kızlar şimdi aşkım haftaya geliyor, pazar dönecek bende sana kurabiye falan yapayım götür dedim, cumartesi döneceğini düşünerek oda getir cafede falan yeriz, arkadaşların içinde pasta kurabiye gezdirmeyim dedi.
Bende öyle cafede falan yemekten hiç hoşlanmam bu tür şeyleri yaa, yaz olsa açık yerlerde yeriz. Şimdi yapmak istemedğimi ona nasıl söylicem bilmiyorum ya(