2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Oh bitmiş sayılır yahu ilk başladığındaki haliyle son hali ne kadar büyük bi fark var arada çok güzel olmuş sanada yakışmış

Maşallah tatlım çok hoş gerçekten hele de sen beğendiysen daha da güzel ki gözlerinden çooook mutlu olduğun anlaşılıyor
Allah'ım sağlıklı huzurlu mutlu evlilik gününde giymeyi nasip etsinzemuszemus

ouuvvvvv harika görünüyor,nasıl bir değişim böyle ilk haliyle..
Yalnız merak ettiğim bir şey var,straplez gelinliğin kollarında nasıl boncuklar olacak?

tskr ederım cnm evet herseyını okadr ıstedıgım gıbı yapıyorlar kı gözlerımın gulmemesı ımkansız :)

merveciim. çok güzel olmuşsun canım. gelinliğin de çok çok güzel olmuş. hayırlarla giy inşallahh.

tesekur ederım empatık

sakarcım olmusmu cıdden kıloluyum tmm amakötu durmamıs dımı :) tşkr ederım guzel dıleklerın ıcın

tesekur ederım empatık

sakarcım olmusmu cıdden kıloluyum tmm amakötu durmamıs dımı :) tşkr ederım guzel dıleklerın ıcın

boş ver kiloyu güzelim ya askında memnunsa bosuna sorun yapma ye istedigini hareket cok yap olsun bıtsın mutlu olamaya bak ya üç günlük dünya askınal evlenyon tadını cıkar ugrasma kılo falan

ayrıca cok tatlı duruyosun bu halınle bence cok zayıflasan tatlılıgın da gıder gelınlık ıcınde muhtesem duruyosun sahane gelınlıgın cok yakısmıs mutluluklar

kızlar bende geldım yahu sonunda neler yaptınız bakıyım albumlerın ıcıne merve ılker dıye dugun fotolarndan ekledım bacılar bakabılırsınız ıstanbula yerlestım artık sımdılık evdeyım calısmıyrum en kısa zamanda baslıcam bı yere ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…