- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi merwecik_20
bnm mayısdada daha gün almadık cnm ya bzmki ağırdan alıyo bende başlıcam en sonunda vazgeçtim evlenmicem die görcek gününüklava:
sende kendimi görüyorum :teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm mayısdada daha gün almadık cnm ya bzmki ağırdan alıyo bende başlıcam en sonunda vazgeçtim evlenmicem die görcek gününüklava:
canım 3 ay olcak daha çok yeniyiz biz
teş.ederim canım..
evt.. nişanlıyım bende.. kısmet olursa 10 nisan da düğünüm olcak:))
Ooohh ben eskidim desene benimde 14 ay oldu
sende kendimi görüyorum :teytey:
zayıflama topiğiydi aşk topiğine döndük kaydirigubbakcemile3 Allah olanları kavuştursun olmayanların karşısına çıkarsın inşşş
caspersy idil ayy ayy ayy yaniii evlilik damarımı kabarttınız hemen evlenmek istiyorummmmmmmmm ama önce zayıflamakkkkkkk tabiii :))
Rabbim şimdiden hayırlı kılsınn eşlerinizi...
Allah yardımcınız olsun saçma şeylerden sorunlar yaşamayın düğün arifesindee
keşke iyi şekilde görseydin cnm ya senağlama
kızlar araya metabolizma hızlandırmakla ilgili de bişey sıkıştırım kaydirigubbakcemile3
şekersiz sütsüz ve süt tozu olmadan sade nescafe ama ben tadını beğenmedim ben sütle çok seviyodum ama zayıflamak için herşey
kızlar araya metabolizma hızlandırmakla ilgili de bişey sıkıştırım kaydirigubbakcemile3
şekersiz sütsüz ve süt tozu olmadan sade nescafe ama ben tadını beğenmedim ben sütle çok seviyodum ama zayıflamak için herşey
Merak etme bitti yeter artık taşıyamıyorum dediğim zamanlarda oldu ama bak şimdi heyecanla düğünü bekliyoruz opuyorumnanaktan herşey düzeliyor zamanla iz bırakıyor kabul ediyorum bunu ama düzeliyor biraz sabır gerekiyor işte o da bende yok sırnaşık şey
Ayyy şu ilk kahvaltı ilk beraber uyanışlar filan aman Allahım düşününce kalbim yerinde fırlayacak gibi oluyo kızlarrr :))
Ayyy şu ilk kahvaltı ilk beraber uyanışlar filan aman Allahım düşününce kalbim yerinde fırlayacak gibi oluyo kızlarrr :))