• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ıdilcim ilk yıldönümünüzü kutladınız demek, hayallerimden biride eşimle ilk yıldönümümüzü kutlamak...
Rabbim nasip eder inşallah...

caspersy idil ayy ayy ayy yaniii evlilik damarımı kabarttınız hemen evlenmek istiyorummmmmmmmm ama önce zayıflamakkkkkkk tabiii :))

Rabbim şimdiden hayırlı kılsınn eşlerinizi...
Allah yardımcınız olsun saçma şeylerden sorunlar yaşamayın düğün arifesindee

kızlar araya metabolizma hızlandırmakla ilgili de bişey sıkıştırım kaydirigubbakcemile3
şekersiz sütsüz ve süt tozu olmadan sade nescafe ama ben tadını beğenmedim ben sütle çok seviyodum ama zayıflamak için herşey

keşke iyi şekilde görseydin cnm ya senağlama

Merak etme bitti yeter artık taşıyamıyorum dediğim zamanlarda oldu ama bak şimdi heyecanla düğünü bekliyoruz opuyorumnanaktan herşey düzeliyor zamanla iz bırakıyor kabul ediyorum bunu ama düzeliyor biraz sabır gerekiyor işte o da bende yok sırnaşık şey

Ayyy şu ilk kahvaltı ilk beraber uyanışlar filan aman Allahım düşününce kalbim yerinde fırlayacak gibi oluyo kızlarrr :))

kızlar araya metabolizma hızlandırmakla ilgili de bişey sıkıştırım kaydirigubbakcemile3
şekersiz sütsüz ve süt tozu olmadan sade nescafe ama ben tadını beğenmedim ben sütle çok seviyodum ama zayıflamak için herşey

neskafeyi suya az miktarda at, yerimseniben

aaaaaaa bunu bilmiyordummm çok iyi

Merak etme bitti yeter artık taşıyamıyorum dediğim zamanlarda oldu ama bak şimdi heyecanla düğünü bekliyoruz opuyorumnanaktan herşey düzeliyor zamanla iz bırakıyor kabul ediyorum bunu ama düzeliyor biraz sabır gerekiyor işte o da bende yok sırnaşık şey

bnm de dediğim zmnlar oldu herseferinde gönlümü almayı bildi bizde şimdi düğünü bekliyoruz ama heyecan eksik gibi daha gün almadık alalım artık diyorum ocakta başlarız hazırlıklara diyo :bbo:

Ayyy şu ilk kahvaltı ilk beraber uyanışlar filan aman Allahım düşününce kalbim yerinde fırlayacak gibi oluyo kızlarrr :))

ayy bende öylee. :utangac: gözümü açınca onu göreceğim müthiş yaa. bi arkadaşım ilk günlerinde uyku arasında uyanıp yanımda biri var diye korkmuşşşş :roflol: ama harika bi duygu diyorr

Back