2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

merwecik_20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
2.826
17
118
37
İstanbul
tamam yemek yemeyı sevıyoruz hareket etmeyı sevmıyoruz yada su içsek yarıyo yada genetıgımız bu napalım:)

neden ne olursa olsun fazla kılolarımız var tamam belkı kılolarımızla barısıgız ama hayalımızdekı gelınlıgı gıyıp kusursuz tasımak ıstıyosak bıraz fedakarlık zamanı değilmi.kendı basıma halledemeyecegımden yanıma yol arkadasları bulmaya karar verdım.

benımle bırlıkte yola baslamak ısteyen cnm arkadaslarım bundan snrakı mesajımda fotograf eklıyecegım yas boy kılo ve dugun tarıhımı yazacagım katılmak ısteyenlerde benım gıbı bır profıl hazırlasınlar ve eklesınler bır an önce baslayalım.

hepinizi seviyorum :)))

olurr hemen başlım kaydirigubbakcemile3 boy 160 kilo 77 düğün mayısda ama gelinlik adına karar verilmiş bişey yok ortalıkda
bu arada 12. gnm bgn rejimde verebildiğim sadece 1 kilo. prşembe günüde akapunktur taktırdım ama devam edemeyeceğim iş dolayısyla sanrıım izin almam zor oluyo

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=11258&pictureid=74387

162
78 bu arada 93lerden geldım buraya:)) marttan berı ama 4 aydır 78deyım gram gıtmıyo
mayıs 22 dugun trıhım.

sabah 8 aksam 8 oturarak calıstıgım bır ısım var yarından ıtıbaren yedıgım her lokmayı buraya yazacagıma hergun evde kendı kendıme mekıkler cekıp hareketler yapacağıma söz verıyorum:))

ben diyet listeleri kısmında başlamıştım işe yaramadı :)
her gün biri kalorili bişeyle geliyo napiiiiim

78'im bende
95'ten indim 2 senede (kortizon tedavisi sonucu baya bi şişmiştim de :)
şimdi 78 görünmüyorum boyum 1.75 ama yine de pantolondan fırlayan pörtleyen yağlara sinir oluyorum.
galiba korse giymek zorunda kalcam gelinlik altına

Tam 56 günüm var düğüne..
Dün kısır ondan önceki gün sosyete mantısı bugün de lahmacun yedim..
Yarına da çok güzel planlarım var :kedi:
Buna rağmen kilo vermişim,stresten veriliyormuş inanmıyordum ama vermişim..
Ya bir insanın psikolojisi kötüyse fidan gibi olsa da önemli değil..
Mutlu olacak kadar zayıflamak yeterli,kendini iyi hissetmek yeterli,bu kadar büyütmemek gerek..
Eminim çok güzel gelinler olacağız..

şimdıye kadar hıc cırkın gelın görmedım önemlı olan kendımızı iyi hissetmek dedıgın gıbı bu arada lirean boyuna göre kılon fazla değil diye dusunuyorum o pörtleyen yaglar ıcın her aksam 15 dakıkanı bacak ve bel hareketlerıne ayırsan 1 ayda farkı hıssedersın diye dusunuyorum evde yapabılecegımiz egzersızlerı bılıyoruz az cok cesıtlendırmek ıstersen internette cok ii siteler var bu konuda gözatın derim.

insan canı ne ıstıyosa yemelı bencede.ama saatını ıyı ayarlamalı aksam vaktı degılde daha öğlende yenıldıgı zaman kılo olarak kalmıyo test ettım yanı:)

gunaydınlarr olsun kızsada sen ver bıraz onunda hoşuna gıder eminim.canımızın ıstedıgı kalorılı yıyeceklerı saat 3 olmadan tuketelım lutfen :)))

dün sabah kahvaltısını zeytın peynır bal domates peynır ve 2 dılım kepek ekmegı ıle yaptktan snra aksama kdr 1 cukalata bıraz da cekırdek yedım aksam yemegınde balık ve salatamız vardı 1 dılım ekmekle de onu yedıkten snra annemın yaptıgı sutlu tatlıyı göturerek sınırlarımı zorladım.bu sabah 2 bardak su ve o tatlıdan yıyerek gune basladım 100 ıp atladım suan ısteyım netten oturdugum yerden yapabılecegım egzersızlerı arastrıcam hadı kolay gelsın

ben aralık 1 dn beri rejimdeydim. 1 kilo vermiştim. sabah tartıldım yarım kiloyu geri almışım mafoldumben fazla da yemiyorum günlük kalorimi hesaplıyorum 1300 ğn üstüne çıkmıyorum moralim bozuldu. sabah elma sirkesi+bal+su karışımını içtim bi bardak. sonra biberiye ve yeşilçay karışımı içtim bi bardak. bende astım var nefes darlığı çekiyorum hava değişiminden nefesimi açsın diyede bi çay kaşığı çörek otu yuttum suyla.yarım lt ılık su içtim. kahvaltıda da bi buçuk poğaça yedim. c.tesi günü çaycımız pazartesi kahvaltı etmeden gel ben simit ısmarlıcam demişti. poğaça almış. bende kahvaltı etmeden geldiğim için yedim maalesef. günlük 1200 kaloriyi aşmamak istiyorum ama 600 kalori aldım bile şimdiden. he bu arada sabah yarım saat de yürüyüş yaptım. bu saatten akşam 6 ya kdr bilgisayar başında oturarak çalışıyorum. bu arada mervecik oturulan yerde derin nefes alıp karın kaslarını çalıştırmak, telefondayken yada not alırken ayakta beklemek, koltuktan tutarak kalçayı havaya kaldırmak gibi egzersizler var. bnm ayağımın altında bi tahta var yerler beton olduğu için soğuk çekmesin diye tahta gibi bişey aldırdım. oturduğum yerden step yapar gibi ayağımı o tahtaya indirip kaldırıyorum. hiç olmazsa bacaklarım çalışsın.

Son düzenleme:
psıkolojık olarakda önemlı 600 gram aldım bıle deme mesela yedım ama nasıl olsa dengelerım felan de hep mutlu ve pozıtıf ol tamammı

Canim arkadaslarim size hollywood diyetini tavsiye ediyorum gerci cok saglikli bir diyet olmadigini duymustum ama cok zayiflatiyor. Ayda 12-16kg verdiriyor. Benim annem bir hafta icinde 78 kilodan 73 kiloya düstü... Inanki beli ve bacaklari incelmeye basladi! Ve diyete devam ediyor. Hatta 44 beden giyerken 42 beden kyiafetler almaya baslamis :)) Hedefi 38 bedene düsmek. Ama annem cok sabirli bir insan, biraz disinizi sIkarsaniz sonuc mükemmel olur.

yemek yemeyi mi çok seviyorum,metabolizmam mı yavaş çalışıyor yoksa benim kaderim mi bu bilemiyorum.Ammmaaaaaaaaaaa ben de aranızdayım.Zaten çoğunuzla diğer topiclerden birbirimize aşinayız.derinsssss (canım :) ) sakardeniz , m.m.m.m , merwecik selam kızlar :)

Düğün tarihi : 24 Nisan
Boy:165
Kilo:78 ühhhüüüühühüüüü

Son düzenleme:
yaa benimde 25 nisan düğün tarihim
çok değil ama biraz fazlalıklarım var ama kilo veremiyorum ben yaa aksine gün geçtikçe alıyomuşum gibi geliyo
napsam ne etsem de zayıflasam aslında en iyi yolu boğazı tutmak ama yapamıyorumki
ama napalım inşallah hepimiz istediğimiz gibi gelinler oluruz kızlar
allah hepimizin yardımcısı olsun :))

kızlar ben geçtiğimiz peşembe akapuntura gittim pazar günü tartıldığımda yarım kilo almıştım akannehir
doktor bana senin metabolizman çok yavaş artı mide hazımsızlığı var demişti. metabolizmayı hızlandırmak için sabah mutlaka spor yapılması gerekiyormuş bide kesinlikle soğuk bişiler yiyip içme dedi. diyet bölümünde okudum soğuk su metabolizmayı hızlandırıyor diye bende soğuk içiyordum hep ama doktor ılık hatta içebiliyosan sıcak iç dedi. yemeklerden önce iki bardak yine ılık su içilcekmiş. akşamları da yürüyüş yapmam gerektiğini söylemişti. belki işinze yarar

bu arada ben bgn sabah ki yediklerimi yazmıştım gelelim daha sonrasına. bu saate kdr toplam 2,5 lt su içtim kaydirigubbakcemile3 4 bardak yeşil çay içtim naniknanik midem su dolu yani şu anda cılk cılk sesler geliyo kaydirigubbakcemile3 yemek saatini kaçırdım işlerin yoğunluğundan bi elma ve bi salatalık yedim. yani bgnki yediklerim bi buçuk poğaça, bir elma, bir salatalık. vereliniortak

Son düzenleme:
honey 86 arkadaşın bahsettiği hollywood diyetini eklim dedim buraya aman ben bunu yaparsam tansiyondan şakkadanak küt diye giderim kaydirigubbakcemile3 iki gün bişi yemeden durulurmu akannehir

. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DıKKAT! • Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. • Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. • Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…