- Konu Sahibi merwecik_20
-
ayy bende öylee.gözümü açınca onu göreceğim müthiş yaa. bi arkadaşım ilk günlerinde uyku arasında uyanıp yanımda biri var diye korkmuşşşş :roflol: ama harika bi duygu diyorr
bak yine heyecanlandım :))
Bu gazla Keşan'a kadar gidicem şimdi aşkımın yanına :))
bnm de dediğim zmnlar oldu herseferinde gönlümü almayı bildi bizde şimdi düğünü bekliyoruz ama heyecan eksik gibi daha gün almadık alalım artık diyorum ocakta başlarız hazırlıklara diyo :bbo:
bnm de dediğim zmnlar oldu herseferinde gönlümü almayı bildi bizde şimdi düğünü bekliyoruz ama heyecan eksik gibi daha gün almadık alalım artık diyorum ocakta başlarız hazırlıklara diyo :bbo:
sen bir iki aldığın çeyizlerden falan bahset. özellikle nevresimler işe yaarıyorr hem bize de heyecan veriyor :kedi: fotoğrafını göster. katalog götür almayacak olsan bile fikir sor falan. içten içe heyecanlanacaktır :smiley-cool:
sen bir iki aldığın çeyizlerden falan bahset. özellikle nevresimler işe yaarıyorr hem bize de heyecan veriyor :kedi: fotoğrafını göster. katalog götür almayacak olsan bile fikir sor falan. içten içe heyecanlanacaktır :smiley-cool:
Kızlar ne olursa olsune velnince o yatağa girdiğinizde sırt sırta yatmayın kucaklaşın uyuyun sakın küs uyumayın...
birbirinize hiç yalan söylemeyin...
aranıza hiç kimseyi sokmayın...
ne sisin nede karşlı tarafın ailesinin sizin sorunlarınıza yada size karışmalarına izizn vermeyin...
birbirinizi ne olursa olsun savunun koruyun....
sorunlarınızı hiçkimseye yansıtmayın dışarıya çıkarken yada birinin yanında ne kadar sorun olursa olsun çok mutlu davranın ...UNUTMAYIN HERZAMAN MUTLULUĞUNUZU ÇEKEMEYEN BİRİ OLACAKTIR VE SİZİN KÜSLÜĞÜNÜZDEN ZEVK ALACAKTIR....
Ya ben onunla uyanıp onunla uyanacağımı düşününce kendimi müthiş bir güven ve mutluluk duygusu hissediyorum kızlar. Hatta şu anda baba evinde olmak artık tuhaf geliyor bana, benim yerim artık kendi evim eşimin yanı gibi geliyor.İlk zamanlar buluşup günün sonunda ayrılırken ağlardık sonra geçti. Şimdi yine başladı aynı durum, sanki canımızdan can koparıyorlar, sinirleniyoruz filan vedalaşırken :))
Ya ben onunla uyanıp onunla uyanacağımı düşününce kendimi müthiş bir güven ve mutluluk duygusu hissediyorum kızlar. Hatta şu anda baba evinde olmak artık tuhaf geliyor bana, benim yerim artık kendi evim eşimin yanı gibi geliyor.İlk zamanlar buluşup günün sonunda ayrılırken ağlardık sonra geçti. Şimdi yine başladı aynı durum, sanki canımızdan can koparıyorlar, sinirleniyoruz filan vedalaşırken :))
Hemen sattın dimek baba evini haa, şu ev telefonunuzu bi ver bakam, seni bi şikayet edeyim "bu kız sizden ayrılacağı için çok memnun üzülmeyin sakın" diye :))
İdilcim ilk yıldönümünüzü kutladınız demek, hayallerimden biride eşimle ilk yıldönümümüzü kutlamak...
Rabbim nasip eder inşallah...
baya olmuş canımm sizin ooo biz de görür müyüz ki 14. ayıı
caspersy hemen bakıyım fotolarına canım kaçıncı sayfada :)
seninki gelsin senide görcez kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?