2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ayy bende öylee. gözümü açınca onu göreceğim müthiş yaa. bi arkadaşım ilk günlerinde uyku arasında uyanıp yanımda biri var diye korkmuşşşş :roflol: ama harika bi duygu diyorr

kaydirigubbakcemile3 ay alemmiş arkadaşın ya ben onu her gördüğümde kafamı omzuna her yasladığımda da ztn heycanlanıyor çok huzurlu oluyorum evlenmeyi beklememe gerek yok kaydirigubbakcemile3 ben onu görünce hala heycanlanıyorum ztn

bnm de dediğim zmnlar oldu herseferinde gönlümü almayı bildi bizde şimdi düğünü bekliyoruz ama heyecan eksik gibi daha gün almadık alalım artık diyorum ocakta başlarız hazırlıklara diyo :bbo:

oyy oyyyy çok iyi anlıyorum large gibi geliyor demi karşındaki için söylüyorum..günü alsanda 1 hafta heyecan oluyor sonra zamanın çok olduğunu düşününce geçip gidiyor emin ol canım oyyy

bnm de dediğim zmnlar oldu herseferinde gönlümü almayı bildi bizde şimdi düğünü bekliyoruz ama heyecan eksik gibi daha gün almadık alalım artık diyorum ocakta başlarız hazırlıklara diyo :bbo:

sen bir iki aldığın çeyizlerden falan bahset. özellikle nevresimler işe yaarıyorr hem bize de heyecan veriyor :kedi: fotoğrafını göster. katalog götür almayacak olsan bile fikir sor falan. içten içe heyecanlanacaktır :smiley-cool:

Ya ben onunla uyanıp onunla uyanacağımı düşününce kendimi müthiş bir güven ve mutluluk duygusu hissediyorum kızlar. Hatta şu anda baba evinde olmak artık tuhaf geliyor bana, benim yerim artık kendi evim eşimin yanı gibi geliyor.İlk zamanlar buluşup günün sonunda ayrılırken ağlardık sonra geçti. Şimdi yine başladı aynı durum, sanki canımızdan can koparıyorlar, sinirleniyoruz filan vedalaşırken :))

yok bende şimdi diyorum ki babama söylim de mayısdan eylüle fln uzatsın diyorum o zmn da o deliriyo kaydirigubbakcemile3 bu sefer şu zmn gidip gün alırız şu zmn düğün yeri için görüşürüz demeye başlıyo

Kızlar ne olursa olsune evlnince o yatağa girdiğinizde sırt sırta yatmayın kucaklaşın uyuyun sakın küs uyumayın...

birbirinize hiç yalan söylemeyin...
aranıza hiç kimseyi sokmayın...
ne sisin nede karşlı tarafın ailesinin sizin sorunlarınıza yada size karışmalarına izizn vermeyin...
birbirinizi ne olursa olsun savunun koruyun....
sorunlarınızı hiçkimseye yansıtmayın dışarıya çıkarken yada birinin yanında ne kadar sorun olursa olsun çok mutlu davranın ...UNUTMAYIN HERZAMAN MUTLULUĞUNUZU ÇEKEMEYEN BıRı OLACAKTIR VE SıZıN KÜSLÜĞÜNÜZDEN ZEVK ALACAKTIR....

evet bu konuda haklısın insan çeyizi anlatınca ya da iyi güzel günleri herşeye biraz daha pozitif bakmayı sağlıyor hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay ne zmndı cnm sizin düğün kavuşun bi an önce

Kızlar erkeklerin fıtratında yok böyle düğün dernek olaylarında bizim kadar heyecanlanmak. Sizinkisi tek sanmayın hepimizinki öyle..

Hemen sattın dimek baba evini haa, şu ev telefonunuzu bi ver bakam, seni bi şikayet edeyim "bu kız sizden ayrılacağı için çok memnun üzülmeyin sakın" diye :))

ay tam istediğim gibi bi grup oldu yaaa. aşk var, tecrübelerden faydalanmak var, sağlık var... daha ne olsun yaa. hepiniz çok yaşayın emi!

seninki gelsin senide görcez kaydirigubbakcemile3

Şeyy benmi kem küm :))
Şaka bi yanada doğanın kanunu bu kızların belirli bi yaştan sonra baba evinde kalmaları doğru olmuyor, hayatı başka biriyle paylaşma isteği doğuyor...
Evden ayrılacağım için çok üzülürüm ama aşkımla yaşamakta mutluluk verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…