2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

depresyonnn kullanıcısından alıntı
ooo ne güzel be ben geç bile kalmışım :))
Caspersy canım çalışınca yemek ve temizlik sorun oluyormu, eşin yardım edermi?
Benimki yardım etmez diye düşünüyorum, akşam yemek yapmış iyi iyi öğren dedim.
Sen öğren ben niye öğrenicem diyo :))

canım haliyle zor oluyo eve git yemek yap sabah toplanmadıysa ortalık topla ama aşkımm her konuda yardımcı oluyo bana başımın tacı o benimm bende onun tabiki :)

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin

bnmki şimdiden bana diyo evlenince benden yardım bekleme diye mafoldumben

bindallı çok zevkli tatlım. çok da fıstık gelin olmuşsun. evinde sıcak ve samimi geldi bana Allah huzurunuzu bozmasın inşallahhh.

ayy ben kuaförden eve bi geldim surat beş karış gelinliğin eteğini giyiyorum arkadaşlar yardım edio bi kızıyorum gitmiyorum işte falan diye :) allahımm öle stres olamaz yaa

İdilcim, düğününüzden komik bir anı olmuş aslında :))
Bi amin'de ben diyeyim...

Evet cnm aslında inanınki bekarken tartışmalarınız evlenince komik bir anı olarak kalıyor....

ayy ben kuaförden eve bi geldim surat beş karış gelinliğin eteğini giyiyorum arkadaşlar yardım edio bi kızıyorum gitmiyorum işte falan diye :) allahımm öle stres olamaz yaa

evet tatlım kesinlikle o anda gözün hiçbirşeyi görmüyor...

bindallı çok zevkli tatlım. çok da fıstık gelin olmuşsun. evinde sıcak ve samimi geldi bana Allah huzurunuzu bozmasın inşallahhh.

saol canımm aminn bitanemm ama ben böyle anlatınca bize nazar değiyo yaa dilimi ısırayım bi :)

evimin o daha boş aksesuarsiz hali her yerde minderlerim var kırmızı kırmızı salondakiler odadakilerde lila :)
halımda kırmızılı evimin son halinin fotosu olsaydı keşke

Amin amin mübarek gün bol bol dua ederlim inş.

amnn mutlu olalım da yemek yaparım, kazan kazan yaparım isterse. arada durduk yere pasta yapıp götürüyorum çok hoşuna gidiyor. millet sinemada mısır falan yer biz pasta kaydirigubbakcemile3 tabi ben ucundan tadıyorum. o lüpletiyo hepsini

işte bak ne kadar güzel hem o mutlu oluyor hem sen insanın sevdiği insana yemek yapması çok güzel bir duygu hele de hüp die yiyiyor ise kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…