• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

dedim ya canım kırgınım ya ona anlatamam şimdi yani doğru düzgün anlatamam ama bana gönderdiği mesajlardan bir derleme yapayım :)

PRENSESıM, HERŞEYıM BENıM, YAŞAMA SEBEBıM SENı SEVıYORUM . 18/11/2008

ömrümün sonuna kadar seni seveceğim prensesim .asıl ben teşekkür ederim yaşattığın bu büyük aşk için 29/ 12 /2008

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...
SENı SEVıYORUM BEBEK . 27 /03/2009

emin ol seni benden daha iyi kimse anlamaz prensesim.Sen benim bu dünyada sahip olduğum tek değerli varlıksın.Bütün olumsuzluklara rağmen seni ömrümün sonuna dek seveceğim,sen benim her şeyimsin bunu sakın unutma 08/04/2009

canım ben geldim ama uyuyorsun sanırım.
uyan hadi seni bekliyorum prenses geç kalacağız işe 01/05/2009 (gece tartışmıştık sabah evin oraya gelmiş )

prensesim şu yalan dünyada tek gerçeğim.Seni seviyorum ve ömrümün sonuna kadar da sevmeye devam edeceğim 29/08/2009

tamam aşkım,söz veriyorum.Sen rahat uyu karım benim :) 31/08/2009

yavrum sadece benim olacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum ve seni seviyorum hem de hiç tahmin edemeyeceğin kadar 24/11/2009

ya alıntılar çıkmamış

allah tamamına erdirsin depresyoncum bi an önce kavuşun inş (depresyon)

cnm tebrikler darısı bizim kilolara (phenomen)

cnm bnm sizinde Allah tamamına erdirsin bi an önce kavuşalım inş hepimiz sevdiğimize (sakardeniz)

ooo ne güzel be ben geç bile kalmışım :))
Caspersy canım çalışınca yemek ve temizlik sorun oluyormu, eşin yardım edermi?
Benimki yardım etmez diye düşünüyorum, akşam yemek yapmış iyi iyi öğren dedim.
Sen öğren ben niye öğrenicem diyo :))

o mutfağa girince aman nasıl yaptın falan demeyin,oo süper yapmışsın deyin yani onu övün, nasılda yapmak için yanaşıyorlar. bir de ona sesli hayal kurun, mutfakta ben yemek yapıcam,sen gelmişsin, ekmekleri kesmisin........gibi. ama içten edin samimiyetinizle söyleyin. tatlı dil yılanı da kocayıda deliğinden çıkarır.

bence birbirinizi çok seviyorsunuz ama gururu ön plana almışsınız, birinizin bu gururu kırması lazım...
Ben aşkımla tartışınca alttan alıyorum, ama siniri geçtikten sonrada ben yükleniyorum, tabi haklıysam
Canım bir ilişkide bi taraf muhakkak alttan almalı, ikinizde inat ederseniz kendiniz heba edersiniz

cnm walla ben 77 kiloyum ya ben napim mafoldumben
bak bi yazı eklemiştim yazıyı okursan neden takma dediğimi daha iyi anlarsın

hemencik bakıyorum canım (: benim nişanlım ben seni böyle seviyorum böyle iyisin diyor ama ben kendimi böylee sevmiyorum alışkın değilim aynaya baktığımda kendimi böyle tosun gibi görmeye :gitme::gitme:

o mutfağa girince aman nasıl yaptın falan demeyin,oo süper yapmışsın deyin yani onu övün, nasılda yapmak için yanaşıyorlar. bir de ona sesli hayal kurun, mutfakta ben yemek yapıcam,sen gelmişsin, ekmekleri kesmisin........gibi. ama içten edin samimiyetinizle söyleyin. tatlı dil yılanı da kocayıda deliğinden çıkarır.

Şu övme konusunu her an için kullanmalıyız sanırım, çünkü takdir edilmeyi çok seviyorlar...

ay canım ne güzel yaa...
Bizim ilişkimiz o kada uzun süreli değil, ama şimdi ailelerde biliyor, herkes tanıştı iş sadece yüzüklere kaldı. İlk başlarda biz çok resmiydik, daha doğrusu çok sert geliyordu bana, şimdi ise o benden daha çok sevgi gösterisinde bulunuyor.
"aşkım" kelimesini ilk msn'de yazmıştı, o kadar heyecanlandımki görüşürüz yazıcam gö yazıyorum yanlışlıkla entera basıyorum falan, artık telefonda duysaydım nolurdu bilmiyorum, ilkler çok güzel oluyor yaa :))

Kızlarrr,

bu arada nasıl 1 haftada 1.3 kilo verdiğimi anlatayım..
Ben rejime başlamadan önce günde 1 ekmeği farkında olmadan mideye indiriyordum (Kan şurupları iştahımı çok açtı) Ayrıca bizim evden tatlı eksik olmaz, her akşam ekler pastaları çikolataları da eksik etmiyordum. Birde kahvaltıda bal-kaymak yemeden doymuyordum sanki. E hareket yok, kış diye fazla su da içmiyordum.
1 haftadır beyaz ekmeği kestim, sabahları ve öğlen kepekli ekmek yiyorum 1-2 dilim..
Akşam hiç ekmek yemiyorum, bol salata..
Ayrıca sabah uyandığımda yarım limonu ılık suyun içine sıkıp içiyorum daha sonra yürüyüşe gidiyorum.
40 dk tempolu yürüyüp 20 dk parktaki aletlerle çalışıyorum.
Pastayı çikolatayı da bıraktım, çok krize girersem bi tane bitter çikolata atıyorum ağzıma (Hani şu misafire ikram edilenlerden)
Birde bol su içiyorum, 2,5-3 lt filan..
İşte bu şekilde 1 haftada 61.7 den 60.4 e düştüm arkadaşlar..

aşkımla tanışıklığımız lisede başladı. o yıllardır aşıktı ama ben her nedense yaklaşmak istemiyordum. okullar işler derken o da şehir dışındaydı arada arardı.geçtiğimiz yaz tekrar buluştuk ve ben ona acayip bi şekilde aşık oldum. o zaten aşıktı ve benim için çok şey yapmıştı. tabi tartışmalar oldu ama ertasi gün hemen buluşup harika bir gün geçiriyoruz. hep şanssızım derdim, şimdiyse çok şanslıyım diyorum onun gibi birini Allah karşıma çıkardığı içinn

kızlar anlatmışımdır ya da diğer topic te okumuşsunuzdur ben yinede yazayım gerçi nasıl tanıştığımızı falan şimdi anlatmayayım çünkü şu an ona çok kırgınım ve doğru cümlelerle bu aşkı ifade edememekten çekiniyorum.Ben size problemi kısaca anlatayım da siz birşeyler söyleyin bana :(
öyle mutsuzum ki şimdi anlatamam yani salı günü akşamından beri böyleyiz :( salı günü bu işten çıktı, direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü,birbirimize çok yakınız aramızda 20 dk. falan var işyerimizin ve bende 19:00 da çıkıyorum.bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.neyse çarşamba günü öyle geçti akşam 20:00 gibi öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine özür falan dilemedi beni kırdığını bile anlamamış yani oderece neyse kapattık.Dün yani perşembe sabahı da mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı :( ve cuma oldu bugün....... ayyyy üzülüyor,üzülüyorum.Bu adamı ben 6 yıldır çekiyorum bir de üzerine nişanlı olunca bu hepten koy mu verdi yoksa ben mi çok dırdırcıyım???

cnm seni anlayabiliyorum bnm oduncum da bana az yapmadı oda arkadaşlarını bulunca beni unuttuğu çok oldu. ama ben bi süre sonra takmamaya başladım bi ara sürekli şikayet ediyodum neden böyle yapıyosun diye o da kızıyodu. sonra sustum anladı kızgınlığımı daha dikkat etmeye başladı. her yaptığına alınsan şimdi tımarhanede olurdum herhalde

bence birbirinizi çok seviyorsunuz ama gururu ön plana almışsınız, birinizin bu gururu kırması lazım...
Ben aşkımla tartışınca alttan alıyorum, ama siniri geçtikten sonrada ben yükleniyorum, tabi haklıysam
Canım bir ilişkide bi taraf muhakkak alttan almalı, ikinizde inat ederseniz kendiniz heba edersiniz

Kesinlikle haklısın..Ben bile bazen susabiliyorsam gururmu kırabiliyorsam emin olun bunu herkes yapabilir ilk zamanlar ölüm gibi geliyor kabul ediyorum bunu ama o susmanın ya da gururunuzu bir parça kırmanın mükafatınıda alıyorsunuz daha sonra

güzeller bi kaç foto ekleyim ben bi bakın bakalım :)
beyaz ceketli olan fotom söz günü istemede yani sadece tek taş takılmıştı adı konsun diye
diğeri kına kıyafetim bindallıya bayılıyorumm
ve gelinliğimm
bide evimin tüm fotolarını bi araya toplamıştım halılarım yokken çekildi ama bide ona bakın bakalım
evimin resimlerinn altındaki foto da aşkımla ben nikahımız önce olmuştu nikah gününden bi foto
siyahlı beyazlı bi elbise vardı üstümde aşkımda takım giymiştii benden bu kadarr
yorumları alayımm
bide fotoları eklenti yapmayın arkadaşlar kaldırcam çünküü..
aa bide gelinlikle ilgili bişiler deyim bilmiyorum zevk meselesi beğenir misiniz gelinliğimi ama ilk söylenen fiyatlarla sakın alışveriş yapmayınn bize 1000e yakın fiyat vermişlerdi bu gelink için sonuç 525e almıştık :1hug:

Son düzenleme:
dedim ya canım kırgınım ya ona anlatamam şimdi yani doğru düzgün anlatamam ama bana gönderdiği mesajlardan bir derleme yapayım :)

PRENSESİM, HERŞEYİM BENİM, YAŞAMA SEBEBİM SENİ SEVİYORUM . 18/11/2008

ömrümün sonuna kadar seni seveceğim prensesim .asıl ben teşekkür ederim yaşattığın bu büyük aşk için 29/ 12 /2008

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...
SENİ SEVİYORUM BEBEK . 27 /03/2009

emin ol seni benden daha iyi kimse anlamaz prensesim.Sen benim bu dünyada sahip olduğum tek değerli varlıksın.Bütün olumsuzluklara rağmen seni ömrümün sonuna dek seveceğim,sen benim her şeyimsin bunu sakın unutma 08/04/2009

uyan hadi seni bekliyorum prenses geç kalacağız işe 01/05/2009 (gece tartışmıştık sabah evin oraya gelmiş )

prensesim şu yalan dünyada tek gerçeğim.Seni seviyorum ve ömrümün sonuna kadar da sevmeye devam edeceğim 29/08/2009

yavrum sadece benim olacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum ve seni seviyorum hem de hiç tahmin edemeyeceğin kadar 24/11/2009

adaercim bnmki bunları bana dese benden mutlusu olmaz herhalde
umarım en kısa zmnda anlar hatasını da özür diler sizde mutlu mesut olursunuz inş

PRENSESİM, HERŞEYİM BENİM, YAŞAMA SEBEBİM SENİ SEVİYORUM . 18/11/2008

SENİ SEVİYORUM BEBEK . 27 /03/2009

bak bunları duyamayan kaç kadın var sayısız.sanki yazdıklarından anladığım kadarıyla son bir ayda siz iyice gerilmişsiniz. alttan almak gibi değil de sürprizler yap, çabuk unut gerçekten işe yarıyor. ama bu ilişkiyi güzelleştirip kurtarmak da biz bayanlara bakıyor. o na değer verdiğini hissettir varsın o karşılığını vermesin içini kıprdatacaktır.

ayy evet idilcim yaa bi ara bende böle telaş içindeydim diyorum kızları okudukça :)

Aynen öyle bende okudukça aklıma geldi valla....kaydirigubbakcemile3

Ne çpk stres yapmıştım...
Gelinlik üzerimde düğün salonuna giderken gelmiyorum vazgeçtim diye kavga bile ettim o stresle düşünün artık..delikafadulden

ay yetiştim sonunda
ama tek tek cevap yazamadım ztn yetişcem diye yazılar birbirine girmiş galiba
kızlar bi arkadaşımız cuma günü ne dileğiniz varsa kabul olsun diye dua etmiş yürekten amin diyelim ve istediklerimize inanalım
Allahım hepimziin dileklerini kabul etsin hepimiz çok mutlu olalım inş bide çıtır olalım

Back