2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Caspersy bende evlendikten sonra bu kadar düşkün olmaz bana diye talaşlanıyorum yaa (

canımm sakın öyle düşünme evlendikten sonra daha ilgili olmaya başladı eşim ya önceden de ilgiliydi ama evlendikten sonra daha da ilgili oldu bak canm sakın telaşlanma herşey rüya gibi oluo düğün gününü konuşup duruyorsun zaten uzun bi süree ahh ahh:asigim:

caspersy gelinliğin,düğün,söz-nişan resimlerin yok mu bunları eklemedin mi,ayy evinin resimlerini albüme koydun mu,bize önderlik yap akıl ver şunu yapın bunu yapın diye.

Son düzenleme:

canım seni baya yıpratmış anlaşılan. ama senden nişanlının iyi yönlerini sorsam.az da olsa minicik de olsa iyi yanı var mı. peki sizi bu kadar yıpratan ne, üstüste yaşamışsınız sanırım ve sabır da tükenmiş. senden sadece iyi yönlerini anlatmanı istesem anlatırmısın

Canım tüm erkeklerin ortak özelliğidir bu, eğer üstüne çok düşersen o senden kaçar.
Bazen düşünüyorumda acaba bizmi çok şey bekliyoruz onlardan, arkadaşlarıyla berabermiş muhabbete dalmıştır, aramaması normal geldi bana...
Eminim oda üzülüyordur, ama erkeklik gurura ya aramazlar işte...

Puff canım ya üzülme diyeceğim ama bende öyleyim bunun dırdırcılıkla ilgisi yok bence nişanlı olunca biraz rahat takılıyorlar sen sıkma canını üzülme bu kadar sakin olmaya çalış ve sakin olduğun bir zamanda konuş tel. kapatması hiç hoş değil bence ne olursa olsun kapatmamalı biz nişanlımla yiyoruz bazen birbizimi ben kapatıyorum arada daha çok çıldırıyor benim yaptığımda doğru değil bir gün sakince konuştu şimdi ne olursa olsun kapatmıyorum.. cANIM sEnde bir gün al karşına ilişkinizi konuşun daha nasıl iyi duruma getireceğinizi düşünün ve konusun sakin sakin ama bir dene güzelim inş. herşey yoluna girecektir..

caspersy gelinliğin,düğün,söz-nişan resimlerin yok mu bunları eklemedin mi,ayy evinin resimlerini albüme koydun mu,bize önderlikl yap akıl ver şunu yapın bunu yapın diye.

dur tatlım ekleyim bi kaç foto güzelimm
ayy akıl vermek deil yaşadıklarımı paylaşırım canımm öyle kocaman bi yaşm yok yanlş akıllar vermeyim :1hug:

allah bozmasın cnm o sert çıkıncada sen alttan alırsan bi sorununuz olmaz Allahın izniyle

cnm walla ben 77 kiloyum ya ben napim mafoldumben
bak bi yazı eklemiştim yazıyı okursan neden takma dediğimi daha iyi anlarsın

ooo ne güzel be ben geç bile kalmışım :))
Caspersy canım çalışınca yemek ve temizlik sorun oluyormu, eşin yardım edermi?
Benimki yardım etmez diye düşünüyorum, akşam yemek yapmış iyi iyi öğren dedim.
Sen öğren ben niye öğrenicem diyo :))

phenomen çok haklı cnm diyetisyen kontrolünde ver bencede biz kendi kendimize bilinçsizce diyet yapa yapa metabolizmayı çökerttik

allah bozmasın cnm saygı çok önemli saygı yitirilmediği sürece herşey hallolur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…