2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

:1shok: ayy çokmuş ınş bı çıkar yol bulunur cnm bıde cok yuksek suan o yuzden ıstemesınler sakınkötükedihüso
ayy bende borcları düşünmekten bı hal olcam haa:tomato:

:1shok: ayy çokmuş ınş bı çıkar yol bulunur cnm bıde cok yuksek suan o yuzden ıstemesınler sakınkötükedihüso
ayy bende borcları düşünmekten bı hal olcam haa:tomato:

tahmin ettiğin gibi döviz yüksek olduğu için istiyolar böcük Allah hepimize bi çıkar yol göstericek elbet benim inancım sonsuz

allah yardımcısı olsun cnm.böle bi dönemde zor yani.bide abla yani.abla anlamazsa halinden kim anlasın.

bende dün sevglm,görümcem ve onun teyze kızı toplandık yeni açılan alışveriş merkezine gittik.pizza yedik,cafede oturduk biraz.çok güzel vakit geçirdik.mobilya beyaz eşya bölümüne gittik. yani bnm bakmam gerekirken bnmki ordan oraya o güselmiş,o öyleymiş bu böyleymiş diye dolaşmaya başladı.baktım kaldım.:1shok: bendende meraklı. dedim bak ekmek yapma makinası var.araştırayım almayı düşünüyorum dedim.görümce atladı hemen sakın alma diye.arçeliğin ekmek yapma makinasını almış kaynanam,bana verecekmiş allahım el üstünde tutmayımda napayım ben bu kadını:1hug: öğrendim uyku seti nevresim takımı battaniye vs birsürü almış.bana demiyo boşuna,bırak artık çeyiz falan yapma diye.cnm bnmya :1hug:

nısanyağmuru senı yolarım kızm ben alla alla olan var olamayan var:roflol:

dasılvadıdo bı adam bı adama düşmanın varmı demışler yok demış kardeşınde mı yok demış

bende şaşkınlıklar içerisindeyim böcüğüm.normalmi anormalmi bilmiyorum.ve bu kadar sevilmek her an ağzında adımın olması güsel,gurur verici bişi yani.:asigim:beklemediğim bişeydi. genelde erkek anneleri kıskanç olur, gelin ağzıyla kuş tutsa beğenmezklava: ama bnmki tam tersi.:1hug:allah nazarlardan saklasın.korkuyorum knd kndme nazar değdirecem diye

Allah tamamına erdırsın kısss o heyecanı bılırım cok kötuu bende duymamıstım bnı nasıl ıstedıklerını ayyy o gune gerı döndüm bak sımdı...:asigim:

hakkaten o heyecan anlatılamaz diye düşünüyorum.ve aşkımın beni istemeye geldiği günü sabırsızlıkla bekliyorum.:asigim:
bugüne kadar biçok kez görücü geldiler bana ama bnmki genelde hbrli değildi.yani görücü geliyos demiyolar.oturmaya geliyos diyolar.daha 1 ay önce geldiler.akşam oturmasına geliyos dediler.kahve yaptım,çay,ikramlık bişiler üstüne meyve vs.derken ben mutfaga gittim o sırada adam istemiş beni.:1shokdaya geldiğimde nsl bıraktıysam öyleydi herkes. gittikten sora annemle babam anlattı ne olup bittiğini.ve ben hiç bişi anlamadm bütün gece.çok safım benya.çoğu hbrli gelmek istiyo ama annem doğrudan geri çeviriyodu. bidefasında artık dayanamadı yeter artık hayır demekten yoruldum.söle özere gelsin istesin seni dedi.:roflol: koptum ben o an zaten.

benimkide aynen öyle hep oturmaya geliyolardı yada habersiz birden cıkıp geliyolardı
ilk kez haberim olarak geldilerrrr

nisancım tşkler inşallah cnm bende dua ediyom hep bu sekilde hayırlısını versin rabbim bana ve herkese

Ne güzel kayınvaliden var. Benimki de hala kabullenmedi beni. kötükedihüso

Ne güzel kayınvaliden var. Benimki de hala kabullenmedi beni. kötükedihüso

saol cnm.bilmiyorum belkide yıllar öncesine dayanan(16yıl kadar) beraberliğimizden bu bilmiyorum.inş hep böle devam ederiz.ben çalıştığım için ona gidemiyorum ama haftaiçi ziyaretime geliyo genelde.eşinin yanına geliyo banada uğruyo.bu beni çok sevindiryo. inş sizde bnm kadar seversiniz birbirinizi. hep derler onla mı evleniyorum oğluyla evleniyorum diye ama buda önemli sanırım biraz.ama kbllenmiyo diyede kndni üzme.:1hug:

Maşallah canım nazar değmez inş. Ama benimki biraz zor, aslında anlaşma yolunu denese ben çok iyi anlaşırımda kendisi bilir.
Umarım hayırlısıyla yuvanı kurarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…