- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.641
ben kendi adıma iyiyim böcüküm yanlız biraz yorgunum hafta sonu haraketli geçti-tatlicadiarzu-
kayınpederimin ablasına 2000 euro borcu varmış şu kriz döneminde adamın gırtlağına yapışıyolarmış borcumuzu verin diye..valla netçekler bilemiyorumm:1shok:
:1shok: ayy çokmuş ınş bı çıkar yol bulunur cnm bıde cok yuksek suan o yuzden ıstemesınler sakınkötükedihüso
ayy bende borcları düşünmekten bı hal olcam haa:tomato:
ben kendi adıma iyiyim böcüküm yanlız biraz yorgunum hafta sonu haraketli geçti-tatlicadiarzu-
kayınpederimin ablasına 2000 euro borcu varmış şu kriz döneminde adamın gırtlağına yapışıyolarmış borcumuzu verin diye..valla netçekler bilemiyorumm:1shok:
nısanım hayrlısı olsun cnmm benım super bısey
velved okumuyom ben nan
http://www.kadinlarkulubu.com/evlil...orucuye-cikacak-olan-hanimlar-buyrun-320.html
Okuyun kıslarrrrrrrrr............
niye okumuyon nan sen :roflol::roflol:
Allah tamamına erdırsın kısss o heyecanı bılırım cok kötuu bende duymamıstım bnı nasıl ıstedıklerını ayyy o gune gerı döndüm bak sımdı...:asigim:
hakkaten o heyecan anlatılamaz diye düşünüyorum.ve aşkımın beni istemeye geldiği günü sabırsızlıkla bekliyorum.:asigim:
bugüne kadar biçok kez görücü geldiler bana ama bnmki genelde hbrli değildi.yani görücü geliyos demiyolar.oturmaya geliyos diyolar.daha 1 ay önce geldiler.akşam oturmasına geliyos dediler.kahve yaptım,çay,ikramlık bişiler üstüne meyve vs.derken ben mutfaga gittim o sırada adam istemiş beni.:1shokdaya geldiğimde nsl bıraktıysam öyleydi herkes. gittikten sora annemle babam anlattı ne olup bittiğini.ve ben hiç bişi anlamadm bütün gece.çok safım benya.çoğu hbrli gelmek istiyo ama annem doğrudan geri çeviriyodu. bidefasında artık dayanamadı yeter artık hayır demekten yoruldum.söle özere gelsin istesin seni dedi.:roflol: koptum ben o an zaten.
ohoo bana her ay birisi gelırdı ıstemeye anlatmayım sımdık hıııh
bende şaşkınlıklar içerisindeyim böcüğüm.normalmi anormalmi bilmiyorum.ve bu kadar sevilmek her an ağzında adımın olması güsel,gurur verici bişi yani.:asigim:beklemediğim bişeydi. genelde erkek anneleri kıskanç olur, gelin ağzıyla kuş tutsa beğenmezklava: ama bnmki tam tersi.:1hug:allah nazarlardan saklasın. korkuyorum knd kndme nazar değdirecem diye
Ne güzel kayınvaliden var. Benimki de hala kabullenmedi beni.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?