2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

aman sakın haa
benım annemınde bı takıntısı var asla ayağı cıplak yere basmıycak evımızde cok buyuk allam 9mt halılarımız vardı düşün yerınden kalkmazdı sadece ortaya örtuyo bıde :roflol: 9mt olan halı
bıde alttında evımızın heryerı halıfılextı amanen zor bela her yıl yıkamaya verırdık esyalrı kaldr falan fıstık ölurduk 2 yıl olcak parke yaptrdık allam ne kadr rahatladık asla ve asla halıfılex dusunme cnm bırak acık kalsın evın parke olmasına cok dıkkat et anacım :kahve:

evet yaa bızımde halıflexs tı ayyy zor bela kurtulduk bı ara ne modaydı ama yaa bı surude para vermıstık delikafadulden

tünaydınlar kıslarr bende geldım nabersınız..dasılvadıdo cuk senın tarıh bellı mı?

hoşgeldin minilyam sağolasın iyiyz çok şükür.
tarih tam belli olmamakla birlikte Allah sağlık verirse bu yaz enn geç bu sonbahar ekim istiyoz bakacaz artıkınkaydirigubbakcemile5

h geldın nan senı sankı tanıyom:roflol:

evt ya bır zamanlr işte moda allah bılır bıze cocuklarımız neler dıycek

hoşgeldin minilyam sağolasın iyiyz çok şükür.
tarih tam belli olmamakla birlikte Allah sağlık verirse bu yaz enn geç bu sonbahar ekim istiyoz bakacaz artıkınkaydirigubbakcemile5

cnm kendınızı sıkmadan yavas yavas olsun bence bak bızde aynısı yazın ısterdık ama sırf fazla borcumuz olmasın dıe ekım e aldık kaydirigubbakcemile2

cnm kendınızı sıkmadan yavas yavas olsun bence bak bızde aynısı yazın ısterdık ama sırf fazla borcumuz olmasın dıe ekım e aldık kaydirigubbakcemile2

bizim de tek derdimiz borç harç zatena.s nişanlım doğal olarak borçsuz evlenmek istiyo, yani taksitlerin vs bitmesini istiyo. çok şükür biraz birikmişimiz de var bakalım zaman ne gostercekkaydirigubbakcemile4

bizim de tek derdimiz borç harç zatena.s nişanlım doğal olarak borçsuz evlenmek istiyo, yani taksitlerin vs bitmesini istiyo. çok şükür biraz birikmişimiz de var bakalım zaman ne gostercekkaydirigubbakcemile4

cnm inanki herşey çok zor sende anlamıssındır zaten az cok aynı dertten yakınıok -tatlicadiarzu-
bızımde az cok bırıkmıs var 7 bın bankada paramız var suan beyaz esyalarımız bıttı say nisan bası bıtecek tabı ayrıyetten suan oturma grubu bakıoz alıcaz..
tadılatlar ve mobılya artı dugun dekı masraflar epey bı tutacak..
bak ben soluyom ıste yıne bıle cesaret edemıok yaza evlenmeye ya bıde ekım olmasını en cok ben ıstedım cunku en azından antalya fazla gurultulu olmaz dıorum bıde o sezonda fazla asırı sıcak olmaz dıorum cunku yazın gıden arkılerım bunalmıslar resmen..ekım olmasını ıstememın bı cok sebebı daha var yanıı..kaydirigubbakcemile4

hayırlı CUMALAR............
Rabbım tum dualarımızı kabul etsın inşallah kıslarrrrrrr sevenler kavussun

velved Allah kabul etsin canım dualarımızı
minilya caım antalya ekimde bile gayet sıcak oluyo ben bi kere gitmiştim yazı aratmıyodu yanikafamçokkarıştı

velved Allah kabul etsin canım dualarımızı
minilya caım antalya ekimde bile gayet sıcak oluyo ben bi kere gitmiştim yazı aratmıyodu yanikafamçokkarıştı

evet cnm o yuzden antalyayı sectık balayı ıcın..uzakla 1 saatte orda olcaz inş...
sız napmayı dusunuyosunuz tatıl ıcın?

Benim de 2010' da yolculuk var.şimdiden hazırlıklara başladık.Allah herkesi mesut etsin inş..:asigim:

teşekkürler kızlara.s. evet nişanlıyım ufak tefek hazırlıklara başladık acaip heyecan varrdelikafadulden

ben kendi adıma iyiyim böcüküm yanlız biraz yorgunum hafta sonu haraketli geçti-tatlicadiarzu-
kayınpederimin ablasına 2000 euro borcu varmış şu kriz döneminde adamın gırtlağına yapışıyolarmış borcumuzu verin diye..valla netçekler bilemiyorumm:1shok:

Back