2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

ooo böcük oku bakalım ne güsel :1hug: ben de hem işte hem de özel hayatta delirmelerdeyim bu aralar-tatlicadiarzu-

mirmirmirmir uyy uykum geldı haa okumaktan ama hala yarı olmadı be yaa neysem ben gıdem gözlrım dınlendı bu kadar yıter
üzülme cnm benımde pek parlak deıl ınş ıkımız içinde herşey duzelır:Saruboceq:

günaydın hepiciğinize kızlarr hayırlı cumalar
Allah hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

amın kızlar
nasılsınız ayy bugun ben sınırlıyım gergınım
arcelık subatta baslıycaktı bende o baslayana kadr dedım dığer takstlerımı kapatam gıttım aylığı alınca dığer yerlere odedım arcelık gelmış yarın son gun banka kazık attı bıze anlycanız kesım gununu gerı almış 220 ytl yatrcam off off

of böcük of
insanı zor durumda bırakmak için ellerinden geleni yapıyolar zatenklava:

ıyıkı parası var kenarda yoksa daha haftaya avans daha neyse ozmnda gene koyarım bankaya cabuk gelsın cabuk bıter dıe tesellı ettım kendımı
bu arada bı arkdasım ıle avcılardakı mıgrosa gtcem bı suru ıvır zıvır alcam delikafadulden

şubat ayında da benim nişanlımgil sıkışacak biraz...maaşından iki kere avans çekti bi kayınvalidenin ameliyatı için bii de beyaz eşya kaporası için. artık bu ay sonunda bankadan parayı alıp ona kapora parasını geri verecem inşallah...rahatlar bi nebze
kredi kart borcu da bitti sayılır çok şükür:Saruboceq:

evt cnm en ıyısını yaparsın nasıl olsa sen ben deıl sız varsınız :1rolleyes: paranın lafı olmaz
allah kolaylık versın

bızm orda royal halı var bu sbh vıtrınde bu halıya benzer 4 halı vardı bu halıda vardı cok beğendım ıkı tane alcam 4 mt2 olarak ıkı aynı alıyorumkı salonun buyuk olursa farklı halılar olmasın:1closedeyes:

canım çok beğendimmm çok güsell:asigim:tam zevkime göre vallaha al bence gı al al al

canım çok beğendimmm çok güsell:asigim:tam zevkime göre vallaha al bence gı al al al

bunu almam 4 5 ayı bulur ama alcam okadr cok beğendımkı
arasına bıseyler kacar dıolar ama benım alcam supurge robot auracleanmax ucak motoru var nerdeyse ıcıne benı çeker:roflol:

ben başta halıflex mi parça halı mı diye çok düşündüm ama titiz bi tipim ben o halı kalkmadan ev temizlenmemiş gibi gelir bana huylanırım diye halıflexten vazgeçtim bööle tatlı renkleri olan moderen halıları çok beğeniyom

aman sakın haa
benım annemınde bı takıntısı var asla ayağı cıplak yere basmıycak evımızde cok buyuk allam 9mt halılarımız vardı düşün yerınden kalkmazdı sadece ortaya örtuyo bıde :roflol: 9mt olan halı
bıde alttında evımızın heryerı halıfılextı amanen zor bela her yıl yıkamaya verırdık esyalrı kaldr falan fıstık ölurduk 2 yıl olcak parke yaptrdık allam ne kadr rahatladık asla ve asla halıfılex dusunme cnm bırak acık kalsın evın parke olmasına cok dıkkat et anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…