2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

gunaydn canlarım nasılsınız
hayat nasıl gıdıyoo
ben dun 250 ytl takst odedım yaww para tukendi:(

günaydınnn kızlarrr hepinizee güzel bi hafta diliyorumkaydirigubbakcemile2
bu aralar pek uğrayamıyom işlerimin yoğunluğundan..beni unutmayın heeee

evet aldım cnm tşklerrrrrrrra.s.
bidaha olmaz inşallah yaw ben bilerekmi ettimsositososito
farkında olmadan girdik içeriii biliyon:roflol::roflol:

gızlarr nasılsınız bakim...bende durumlar fena deela.s
nişanlımgil grip olmuş Allahtan laf dinliyo ilaç neyim içiyo çabuk iyileşir inşalla:Saruboceq:
dün de beraberdik bakalım ben nezaman kapacam şifay
ı

evet aldım cnm tşklerrrrrrrra.s.
bidaha olmaz inşallah yaw ben bilerekmi ettimsositososito
farkında olmadan girdik içeriii biliyon:roflol::roflol:

dıkkat et gendıne bıda nan kopyacıkaydirigubbakcemile3
dasılvadıdo bı ben olmadım haa ıyı beslenın anacım bolbol vıttamın bu sabh pekmez ıcmeyı unuttum zatı:delphin:

dasilvadido tşkler cnm bende iyiyim cok şükür
benim kardeşimde grip yaa yakında ben olursam şaşmam
banada gecer kesinn ben cabukk alıyomm

havalr soğuk kızlar.dikkat edin kndize.bol vitamin depolayın. allahtan sağlam bünyem varda kolay kolay hasta olmuyorum.bide her sabah pekmez içiyorum(kndm istediğm için değil ama :D )

aman böcük maşallah:nazar: sen iyi ol da hepimiz iyi olalım yavrum
bizimkiler zahmet edip paraya kıyıp bana çeyiz sandığı almışlar hayret ettim vallaha:1shok:
inşallah ay sonunda beyaz eşyalarımızı da teslim alacaz bizim üst katta saklayacaz ev tutana kadar
ben de bugün düğün salonlarına aramaya başlayacam bi fiyat fikrimiz olsun bakalımgamyoncuiremsu

hayırlı olsun cnm herşey tamm artık sanırım.düğün salonlarıda baya bi pahalı bizim buralarda.2500 ile 4000 arasında değişiğo. oralarda nsl bilmiyorum.bazen baştan düğün salonu parasımı biriktirsem diyorumkaydirigubbakcemile3

valla nisan cım bizim buralarda da değişiyo fiyatlar. yani bahara kadar 1500 e falan salon var ama yaz sezonunda fiyatlar uçuyo resmen.
bizim tam olarak ne zaman evleneceğimiz mayıs gibi belli olcak ama ben şimdiden plan program yapıyom:1closedeyes:

eniyisini yapıyosn canım.geçen yaz bi tanıdık son ay karar verdi düğün gününe.yani hemen önümüzdeki ay olsun artık dediler.ama boş salon ve otel bulunamadı.hafta içi yapmakta istemediler.ramazan bayramından soraya kaldı düğün.yakaşık 4 ay ertelenedi yani.bazen paranın olması dışında böle bi sorunda çıkabiliyo.

Back