2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

gunaydın kızlarr..a.s.
dasıladıdocum onceden arastırmak fıkır almak gercekten ıyı oluyor.
nısanyagmuru genelde dugun salonun parasını takılan takılarla oduyorlarmıs canım
heralde salon sahıbıde bırakmazdır zaten parasını okadar altın parayla gorunce sızıkaydirigubbakcemile3
uğur böcüğü sen napanyerimseniben

günaydın kıslar...............
ne var ne yok nasılsınız?

günaydın velvedçim:1hug:
kendi adıma iyiyim diyebilirim Allaha şükür
şu evlilik olayındaki belirsizlikler bi ortadan kalksa hayırlısıyla çoook daha iyi olacam
sende ne var ne çok bakim

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş
dasilvadido cnm inş hersey gönlünce istediginiz gibi olurr
Allah yuva kurana yardımcı olur bitanem sıkma canını hayırlısı olsun
Bende cok iyiyim cnm tşklerrrr Şeniz

dasılvadıdo hayrlısı olsun cnm benım salonlar ateş pahası valla
nısanyağmuru cnm sne neden düşünüyon bırak erkek tarafı düşünsun o yapcak düğünü ben altınlarımıda kımseye vermem paramıda vermek ıstemem ama bakarım eğer evlencem kışının durumu yoksa takılan paraları salona verebılırım
eftalya saol balım ıyyım sen nasılsın
velvedım h geldın cnm Şeniz

böcük ben de aynı fikirdeyim asla düğün takılarımı salona vermem:1closedeyes: nişanlım şaşkını bi kere söyler gibi oldu daaa amman dedim asla sakın no:1ninca:
çok zorlanacaklarsa nikah olsun sadece yani bana farketmez

evet kızlar bencede ımkan yoksa nıkah yapmak en mantıklısı
ama bıde degıl salon parası odemek daha dugun sonunda gelınlerın takılarını alan kayınvalıdelerı cok duydum
Allah korusun oylelerınden ya ama bana oyle bısey deseler bırakır gıderım oracıkta oglunuda dugunude:dilcikar:

yok cnm düğün için değil kına için lazım banada salon.kınayı kız tarafı karşılıyo.bizim burda öle kapı önünde bahçende falan yapamazsın.izin vermiyolar.mecbur salon tutulacak.oyüzden nişan yaparsak nsl sığarız eve diye kara kara düşünüyorum yani şuan.salon olayına taşmak istemiyoruz.annem benden fazla telaş.bazen askere gitmeden evlende kaynananın evinde bekle diyo.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm sende kına gecenı düğünden ıkı gun once yap haftaiçi hemde kına okadr pahalı deıl benım patronum gecen yıl evelndı 400ytl tuttular yanı g.o.paşada
annenı dınleme sen askerde eş beklemek cok zor amanen allah korusun belkı şehıt oldu nolcak allah korusun tobe baba evınde 15 ay fasla kal nolcak

bunlar baştan konusulcak konular ben altınlarımı vermektense düğün deıl nıkah yaparım asla ama düğün ayrı tabe cok ayrı saatlerce kendını yıllar sonrada seyredebılıyon nıkah bızım sulalede yapılmaz ayıp karsılarla yanı kız kaçmışta sankı gıbı-tatlicadiarzu-
sakın sakın haa
eftalyam bende cok düşünüyom(sankı koca buldumda:roflol:)paramız yoksa nıkah ama babam ızın vermez paramız olana kadr düğün bekler kaydirigubbakcemile3

allah korusun düşüncesi bile kötü.tarih kesinleştiğinden beri ne kabuslar görüyorum bi bilsen. offf:1no2:

allah korusun dedım bacım
stres yapm bu kadar düşünme emı uzme kendını allahın ıznyle bışeycık olmas

Allah ne demiş o olur kıss sus agzınızdan yel alsın
kötü düşünme nisancım iyi düşünn
Allah kavustursun saglıcakla gidip gelsin inş.

gunaydın kızlaara.s.
bugunde tukkanı ben acıyum dedıydım ama bu topık pek bı gerılerde kalmıs ya
gafcım nerelerde acaba ugramaz oldu buralara yoksa unuttumu bızı:çok üzgünüm:
dun aksam askımla msnde gorustuk o tatlı gulusunu gordum ya gunum guzel gecer artık:asigim:

günadyın kızlar bugün tükkanı açamadım hepinize güsel bi gün diliyoruma.s.
benim kafam bozuk biraz nişanlımgilden dolayı...çözülür elbet napalım hep laylaylom olmuyor hayat

günaydın efenim artıkın bakıyorum daaa kimse buraya uğramıyor:1closedeyes:
neysem öpüldünüzzz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…