- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.581
günaydın kıslar...............
ne var ne yok nasılsınız?
dasılvadıdo hayrlısı olsun cnm benım salonlar ateş pahası valla
nısanyağmuru cnm sne neden düşünüyon bırak erkek tarafı düşünsun o yapcak düğünü ben altınlarımıda kımseye vermem paramıda vermek ıstemem ama bakarım eğer evlencem kışının durumu yoksa takılan paraları salona verebılırım
eftalya saol balım ıyyım sen nasılsın
velvedım h geldın cnm Şeniz
dasılvadıdo hayrlısı olsun cnm benım salonlar ateş pahası valla
nısanyağmuru cnm sne neden düşünüyon bırak erkek tarafı düşünsun o yapcak düğünü ben altınlarımıda kımseye vermem paramıda vermek ıstemem ama bakarım eğer evlencem kışının durumu yoksa takılan paraları salona verebılırım
eftalya saol balım ıyyım sen nasılsın
velvedım h geldın cnm Şeniz
yok cnm düğün için değil kına için lazım banada salon.kınayı kız tarafı karşılıyo.bizim burda öle kapı önünde bahçende falan yapamazsın.izin vermiyolar.mecbur salon tutulacak.oyüzden nişan yaparsak nsl sığarız eve diye kara kara düşünüyorum yani şuan.salon olayına taşmak istemiyoruz.annem benden fazla telaş.bazen askere gitmeden evlende kaynananın evinde bekle diyo.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
böcük ben de aynı fikirdeyim asla düğün takılarımı salona vermem:1closedeyes: nişanlım şaşkını bi kere söyler gibi oldu daaa amman dedim asla sakın no:1ninca:
çok zorlanacaklarsa nikah olsun sadece yani bana farketmez
cnm sende kına gecenı düğünden ıkı gun once yap haftaiçi hemde kına okadr pahalı deıl benım patronum gecen yıl evelndı 400ytl tuttular yanı g.o.paşada
annenı dınleme sen askerde eş beklemek cok zor amanen allah korusun belkı şehıt oldu nolcak allah korusun tobe baba evınde 15 ay fasla kal nolcak
günaydın efenim artıkın bakıyorum daaa kimse buraya uğramıyor:1closedeyes:
neysem öpüldünüzzz:1hug:
gunaydın balım ben varım olmamıŞeniz
oy oy böcük burdaymışş:1hug: keyfin nasıl bakim görüşmeyelii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?