- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.321
çok isterim 2010 da evlenmeyi
inşallah banada nasip olur
ailem erken demezse =))))
merhaba kızlar.Bende inş 20.06.2010 da evlenmeyi düşünüyorum ama bizim aramızda resmi bişeyde yok :S bizimde planımız öle
gunaydınlar ben geldım
nasılsınzı kızlar
dasılvadıdo sbh duan için tsk hayatım amın ınş:Saruboceq: dısarda olanlara cok yazık yasenağlama
noldu hedıyen varmış mı enısteye :uhm:
eftalya sen napan bacım ayy ben cok gergınım bugun
böcüküm hediye ulaşmış sonunda yanihihoyyyt
bayılmış aşkım bayılmışşşşş:asigim:
bebikyuzlu gulpempe h.g kızlar hersey gonlunuzce olur ıns.a.s.
böcükcüm napam des calısmam gerekıyo ama burdan ayrılamıyom:enbuyukkk:
dogru dıyon kız bekarlık sultanlık her ıstedıgım onumde valla annecıgım saolsun
nasıl oderız haklarını
slm kıslarrrrr...........
ben geldim nasılsınız?
kızlar bugün sadece arada bi okuyabiliyom hiç yazma fırsatım olmuyo yoğunluktanklava:
sapıtacammm az kaldıı
Merhaba kızlarrrr...
Ben de 2010 da evlenicem sanırım ama, daha söz nişan yok. Sizin de İranlı bir sevgiliniz olsa ve 4 yıldır ondan kopamasanız tüm zorluklara ragmen evlenmeyi ister miydiniz? cok defa terkettim ama her defasında döndürdü beni. 2010 da evlenelim artık diyor okulu o zaman bitecek. mimarlık okuyor. ama iran korkutuyor beni biraz
Belki siz de fikrinizi söylersiniz bana, ne dersiniz?
ya kızlar ismi lazım olmayan gerzek kargo firması dün benden gün içinde teslim için 2 katı para almasına rağmen anca bu sabah yollamış...aşkım daa önce şubeyi sonra bölge ofisini sonra da çağrı merkezini arayıp bi güzel fırçalamışklava: adamlar da ücret farkını iade edecez demişler...meğerse suçu kargocu elemanlara atmışlar; insancıklar kendi aralarında para toplayıp getirmişler ama aşkım almamış çok üzülmüş ( ki bence doğru da yapmış yani )
şimdi tüketici hakem heyetine vs şikayet edecez işin peşini bırakmayacam.
sonuçta yolladığım şey hayati bi eşya ilaç vs olabilirdi böyle bişey yapmaya hiç bi firmanın hakkı yokklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?