2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

ben yapıyorum anında bakıyom puff olmuş suan cok az var bendede ark için yapıyom onlar alıyo kalsa elımde hedıye ederdım hatta ctesı arkadaşıma suprıs yapcem pasta börek sarma doğun gününden resımler eklerım sızın ıcın belkı arkdasıma takı mı yapsam acep ne alsam:uhm:

kıslarrrrrrrrrrr ben geldimmmm
böcük özledim seni nan bugün pek görüşemedikkk Şeniz
yanas bakam ne var ne yok :))

Yaffffffff nasıl utandırdın beni.sankim pamuk prenses kalbi var da bende.halbukim çok cadıyım ben.asıl sensin o gğzel kalpli bözüğüm benim.yüreği dantellerine de yansımış :asigim:

ooo cumartesi ziyafet var desene valla güzel süpriz olur takı yap bence canım kendi el emeğin göz nurun hediye alsan biletakı da yapabilirsin bence.

GAF ım nirdesin canım sen yaaaaaaaaaaaaaaaa.....
yoksun göremiyom ve merak ediyorum özledim seni.......

günaydın kızlarrrkaydirigubbakcemile2
Allah sağlık verirse, işlerimiz planladığımız gibi olursa " 2009 sonbahar gelinleri" ne transfer olabilirim
ama henüüüz kesin değil

Yaffffffff nasıl utandırdın beni.sankim pamuk prenses kalbi var da bende.halbukim çok cadıyım ben.asıl sensin o gğzel kalpli bözüğüm benim.yüreği dantellerine de yansımış :asigim:

nan yansıtcak baska bısey bulamadın mı:roflol: günduzlerı yoksun aksamları mı gırıyon yalnızca:uhm:
ooo cumartesi ziyafet var desene valla güzel süpriz olur takı yap bence canım kendi el emeğin göz nurun hediye alsan biletakı da yapabilirsin bence.

evt olabılır ctesı cıkam malzemelerı alım takı yapım ee okadrda pasta yapcam daha nolsun demı yakaydirigubbakcemile3

gaf velved özledım nan nırdesınızkafamçokkarıştı

Allah sağlık verirse, işlerimiz planladığımız gibi olursa " 2009 sonbahar gelinleri" ne transfer olabilirim
ama henüüüz kesin değil

canım benım gel tabıkı heheh cok sevınırım valla..ne zaman tarıhı alıcaksınız canım

Bende aynı şekilde allah izin veririse 2009 gelinlerine transfer olabilirim.bakalım nasıl olcak:Saruboceq:

burdayım canısım geldimmm bende seni cokk özledimmm Şeniz
ama henüüüz kesin değil

transfer olan olana inş kıslarrrrr istediginiz gibi olur herseyyy
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

günaydın müstakbel 2010 gelinleriiikaydirigubbakcemile2
hepiciğinizee güsel bi gün diliyoruma.s.

sanada gunaydın dasılvadıdocum nasılsııın

teşekkür ederim canımbenim çooook iyiyim...
sözlümle evlilik planlarımızı uzatan en büyük sorunu aştık çok şükür:Saruboceq:
evimiz hazırhihoyyyt yalnız bir sürü masrafımız olacak ama Allahın izniyle el birliğiyle halledecez
çoook mutluyum inşallah daha daha iyileri sizlere nasip olsun kzılar:Saruboceq:

gunaydınlar tukkanı gen dasılvadıdo açmışŞeniz nasılsınz kızlar bende f.. ıle uğrasıyom ama gıremedım aşkım sıfreyı verdı akşam actım sımdık açamıyom bazılarını sılcemdekaydirigubbakcemile3
eftalya sen napan off off haftasonu gelse 9 gün yatsak
evdesositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…