2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın fıstıklar

roselincim hoşgeldin cnm...tarih felan önemli değil kalbi güzel olan herkes gelebilir cnm

dasilvadido ablana aldırcağın şey ii bi seçim olmış:jeyyar: fritöz çok kullanışlı ve ii bişey bence kesin al..acil bişey olduğunda at iki dkda olsun..etrafa yağ falan sıçramaz.sana tavsiyem çok büyük pahalı markalar almaman.sinbo al böyle minik.ben aldım kullanıyoruzda bence gayet ii hepsi aynı işi görüyo

böcüğüm çeyiz hazrılığı kısmında yaptıklarını gördüm..çok çok gzl şeyler..hem ailene yardım hem çeyiz hem para birktirme kolay şeyler değil..sen ilerde çok ii bi eş ve çok ii bi anne olcaksın hayatım eminim.bende senin gibi hem çeyiz alıp hem eve bakıp hem kendimi idare ediyorum 14 yaından beri çalışıyorum.umarım kalbin gibi bi insanal hayatını birleştirrsin:1hug: bide tatsız bi takım olaylarmı oldu cbell diye bi arkadaşla anlamadım pek konuyuCADIARZU

fritöz ii ben ce seviyorum ben ... çabuk pisleniyo ama temiz lemesi sorun olmazsa bence gayet hoş.. etraf batmıyo falan..ne almayı düşünüyorsun canım belli mi

arkidişler,
sizce fritöz kullanışlı bişey mi, tavsiye edermisiniz aliyim mııı

bence alma gereksz neden mı cok cabuk yağ bırıkınlerı olup temızlemesı oldukca zor artı kurutuyo yıyeceklerı sonra ne bılem bızım evde var ıkı kez kulandım kaldrdım bı kere yıkamadın mı yağ oluyo bence al 10ytl kızartma tenceresı teflon olanlardan tmmdırkaydirigubbakcemile5

tobı allah razı olsunŞeniz cnmsın evt kendın bıseyler yapmak dahada mutlu edıyo ınsanı allah yardmcımız olsun hepımızn evlenmek cok zor

fritöz ii ben ce seviyorum ben ... çabuk pisleniyo ama temiz lemesi sorun olmazsa bence gayet hoş.. etraf batmıyo falan..ne almayı düşünüyorsun canım belli mi

gunaydın der bı ınsan :dilcikar:
nasılsın der benı sevyon mu der kaydirigubbakcemile3

mrhaba kızlar bende katılayım aranıza.bende 2010 da evlencez nişanlım polis memuru şehir lşehir gezcem artık.çok eşya yapmasammı diyorum ama bir eksiğminde olmasnı istemiyorum.bir onu bir bunu derken bir ton eşya olup çıkıyor.am aşimdilk bir şeyim yok.siz şimdiden başladınızmı.ben herşeyimi şimdiden almak istiyorum ama annem daha çok var modası geçer ayağaına kandırıyor beniklava: yaptığınız orjinal süs eşyaları varmı paylaşalım isterseniz.boş durmak istemiyorum da:sm_cool:

h geldın cnma.s. 2010a cok varmış gıbı duruyo ama 1 2 yıldada pek bışey değiişmez dıyorum ben :jeyyar: benım coğu esyalarım hazr bakalım ama tbı bıde senınkı memur ve sureklı taşınma olacak oyuzden kullanıslı ve abartmadan bışeyler alabılırsın yerimseniben

frıtoz bende gereklı gormuyorum belkı yag sıcratmıyor felan ama frıtozu temızleyene kadar tavadan sıcrayan yagları temızlemek daha kolay olur heralde
bızde frıtoz yok ve buzamana kadarda keske bı frıtozumuz olsaydı demedım yanı
roselin ve meleks h.g. kızlar topıgımıze

hoşbulduk eftelya canım.ya sen hazırlamışın ne güzel uğur böcüğü beni engelliyor annem ya.bir şey alamadım daha ama size bir ara yemek takımımın resmini göstereyim beğencekmisiniz bakalım şimdilik tek çeyizim:) süs eşyalar yapabildinizmi en sevdiğim onlar benim yakaydirigubbakcemile5

sen yıne ıyısın meleks bende o bıle yokkaydirigubbakcemile3
yavas yavas alıcaz artık bırden olmuyo cunku hepsı ıncık cıncık cok be anacım al al bıtmez
bende salona konulan takımlar oluyo onlardan yapmak ıstıyorum ama onun ıcınde kursuna gıtmek lazım heralde canım

süs eşyası yapmadım cnm takı tasarımı yapıyorum evdekı perdelere bağcık yaptım ama ceyıse yapmadım daha yaprsm koyarım ınankaydirigubbakcemile5

kız ne kursu salla bışeyler ben takı tasarımmı yapıyorum nasıl öğrendım hemen anlatım cok harıka bı dukkana gıttım eve cok yakın beğendıklerımındn aldım baya para tuttu sonra dergı aldım baka baka yaptım hatta şansıma o hafta gazatede cd verıyodu 4 5 tanede cd aldım ve sımdık ustası oldum:dilcikar:

BEN salon takımını yaptım ama dantelden boncuktan değil.birde bizim buralarda antep işi meşhurdur ondan.ya tabak çanak süs eşyası mutfak eşyam bir tane bile yok.yaa bu 2 yıl geçmez gibi geliyor bana valla nasıl geççek bayanlaaaar yakaydirigubbakcemile3

tabak canak alırken tam takım alırsın mesela suan karacanın kampanyası cok harıka al 1300ytl hersey var tencere setı yemek takımı catal kasık .. al bunu 130 ytl öde 10 ay yanı nerdeyse 1 yıl hem buyuk bı yükten kurtulursun sonra süs eşyası en son alıncak şey bu kadr takma hele bı nışan olsun evın seklıne rengıne göre alırsın cnm yerimseniben2 yıl mı bı bakmışın gecıvermış

yav bocugum meleksım hanı salona vazo tabak canak felan yapıyolar sworoski taşlarla felan susluyolar onlardan yapmak ıstıyom
ama gecenlerde gordum bı dukkanda hazırlarıda var cok sık ugrasmaya degmez dedım sonrada
amaaan böcükcüm haklısın valla bu sus esyaları en son alınacak seyler hele bı bellı baslı seylerı alayımda

böcükcüm takılardan bende ıstereem:jeyyar:
kıs sen ne becerılıksın ole masallah
senı alan yasadı on parmagında 15marıfetkaydirigubbakcemile3

gerçekten böcük ne marifetler varmıs sende .bende çok severim el işi takı dfalan ama marifet yok marifet alırım onca malzeme hemen geçer hevesim kalır öylece yapamadıgım için ama haızr boşken gitsem mi bi kursa diyorum ...

böcükcüm takılardan bende ıstereem:jeyyar:
kıs sen ne becerılıksın ole masallah
senı alan yasadı on parmagında 15marıfetkaydirigubbakcemile3

ay saolun gıcımı kasıyımda nazar değmen:roflol: yaparım valla ne demek ama aramızda sonra butun herkes ıster benım gücümde bı yere kadr gazla çalışmıyomkı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…