- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
- Konu Sahibi mucizem5322
-
fritöz ii ben ce seviyorum ben ... çabuk pisleniyo ama temiz lemesi sorun olmazsa bence gayet hoş.. etraf batmıyo falan..ne almayı düşünüyorsun canım belli mi
arkidişler,
sizce fritöz kullanışlı bişey mi, tavsiye edermisiniz aliyim mııı
fritöz ii ben ce seviyorum ben ... çabuk pisleniyo ama temiz lemesi sorun olmazsa bence gayet hoş.. etraf batmıyo falan..ne almayı düşünüyorsun canım belli mi
mrhaba kızlar bende katılayım aranıza.bende 2010 da evlencez nişanlım polis memuru şehir lşehir gezcemartık.çok eşya yapmasammı diyorum ama bir eksiğminde olmasnı istemiyorum.bir onu bir bunu derken bir ton eşya olup çıkıyor.am aşimdilk bir şeyim yok.siz şimdiden başladınızmı.ben herşeyimi şimdiden almak istiyorum ama annem daha çok var modası geçer ayağaına kandırıyor beni klava: yaptığınız orjinal süs eşyaları varmı paylaşalım isterseniz.boş durmak istemiyorum da:sm_cool:
hoşbulduk eftelya canım.ya sen hazırlamışın ne güzel uğur böcüğü beni engelliyor annem ya.bir şey alamadım daha ama size bir ara yemek takımımın resmini göstereyim beğencekmisiniz bakalım şimdilik tek çeyizim:) süs eşyalar yapabildinizmi en sevdiğim onlar benim yakaydirigubbakcemile5
sen yıne ıyısın meleks bende o bıle yokkaydirigubbakcemile3
yavas yavas alıcaz artık bırden olmuyo cunku hepsı ıncık cıncık cok be anacım al al bıtmez
bende salona konulan takımlar oluyo onlardan yapmak ıstıyorum ama onun ıcınde kursuna gıtmek lazım heralde canım
sen yıne ıyısın meleks bende o bıle yokkaydirigubbakcemile3
yavas yavas alıcaz artık bırden olmuyo cunku hepsı ıncık cıncık cok be anacım al al bıtmez
bende salona konulan takımlar oluyo onlardan yapmak ıstıyorum ama onun ıcınde kursuna gıtmek lazım heralde canım
BEN salon takımını yaptım ama dantelden boncuktan değil.birde bizim buralarda antep işi meşhurdur ondan.ya tabak çanak süs eşyası mutfak eşyam bir tane bile yok.yaa bu 2 yıl geçmez gibi geliyor bana valla nasıl geççek bayanlaaaar yakaydirigubbakcemile3
böcükcüm takılardan bende ıstereem:jeyyar:
kıs sen ne becerılıksın ole masallah
senı alan yasadı on parmagında 15marıfetkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?