E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mucizem5322
-
bende seni severim:asigim:
bak şimcik git mutfağa suyu kaynat bir fincana koy
1 kaşık süzme bal koy ondan sonrada 1-2 damla limon damlat
sıcak sıcak buharınıda içine çeke çeke iç sonra az yatabiliyosan al battaniyeyi yat
kalktığında bomba gibim olacan sölim
nedense hep böle olurrr yenilince önceki sayfalkar açılır sıralamalar örnek gösterilir günümüze dönelim şekeriimmm yendik mi yendiiikkkkk:sm_cool:bu arada senin centilmen olup tebrik etmen gerek şekerimm... laelaelaelaelae
ne işime gelmeyecek istesem sevgilime sırar sorar yazarım buraya hıh:dilcikar: hmm centilmen olamıyosun belli fenerliler öle diğil ama zor da olsa dilemek lazımsositososito ne gğüsell benide al dicem ama fener maçı olursa o zaman beraber gidek örnek mi oluruz millete iki ayrı takımdan arkadaş yoğsam saç baş girermiyiz allah bilir:roflol: banada ver bitirme nann canım çekti bıtter çikolataya bayılırımmm:icecream:işine gelmedı demı geçmışını bılemeyen geleceğınden bı şey beklemesın :1closedeyes: neysem tebrık etmem hayata benı öldur ama bunu ısteme kaydirigubbakcemile3 ıkı hafta sonrada gs ıle maç var ama onlara yenılmek benı kırmaz kardes takım nede olsa sımdıden bılet paramı hazrlayım benkaydirigubbakcemile2
nan cok yedım haa sımdık küscam:roflol:
bu arada yanildiniz diye mi yiyon öle ise bu gidişte duba olacan kıızzz kendine hakim ol:roflol::roflol:
çok zayıfsın kızz boyun kaaçç
Kıslar diceksiniz burda bunun işi ne?tamam takvimim uymayabilir emme burda sevdüğüm kişiler adına varum.o sevgülü kişi de uğurluböcüktür :) hemde kaynatırık fena mı olur? ben de gireyim aranıza şöyle sıkışın bakemmmmm :)
günaydın kızlarrrhihoyyyt
böcük, ablam günlük yemek takımımı aldırıciiiz öyle karar verdik sözlümlen:jeyyar:
hepinize güseeel bi hafta dilerima.s.
gunaydın cnm ayy nasıl mutluyum yaa ceys resımlerımı koydum herkes cok sevdı anacımm
alınca resmını koy cnm
ekleyecem böcüküm en kısa zamanda,,,hatta daha önce aldıklarımla beraber topluca koyacamkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?