2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

nedense hep böle olurrr yenilince önceki sayfalkar açılır sıralamalar örnek gösterilir günümüze dönelim şekeriimmm yendik mi yendiiikkkkk:sm_cool:bu arada senin centilmen olup tebrik etmen gerek şekerimm... laelaelaelaelae

cnm sbh bıtkı cayı ıctım durdum bı çiftlı ekmek yedım :roflol: valla sonra bı bardak pekmez ıctım anam yapmıstı köyde sonra suanda bıtter cıkolatalı tatlı yapmıstım dun sınırden onu yıyom kaydirigubbakcemile3 sinirlenince harıka şeyler yaratıyorum bı maçta yenılıncede bı koca tencere yaprak sarmıştım komsulara dağıttım

işine gelmedı demı geçmışını bılemeyen geleceğınden bı şey beklemesın :1closedeyes: neysem tebrık etmem hayata benı öldur ama bunu ısteme kaydirigubbakcemile3 ıkı hafta sonrada gs ıle maç var ama onlara yenılmek benı kırmaz kardes takım nede olsa sımdıden bılet paramı hazrlayım benkaydirigubbakcemile2

nan cok yedım haa sımdık küscam:roflol:

ne işime gelmeyecek istesem sevgilime sırar sorar yazarım buraya hıh:dilcikar: hmm centilmen olamıyosun belli fenerliler öle diğil ama zor da olsa dilemek lazımsositososito ne gğüsell benide al dicem ama fener maçı olursa o zaman beraber gidek örnek mi oluruz millete iki ayrı takımdan arkadaş yoğsam saç baş girermiyiz allah bilir:roflol: banada ver bitirme nann canım çekti bıtter çikolataya bayılırımmm:icecream:

bu arada yanildiniz diye mi yiyon öle ise bu gidişte duba olacan kıızzz kendine hakim ol:roflol::roflol:

bu arada yanildiniz diye mi yiyon öle ise bu gidişte duba olacan kıızzz kendine hakim ol:roflol::roflol:

nan baskalrına sorarak öğrendın gecmsten ne olur bee bjk bbı kerem ılk kurulan takım daha sız topa dokunmadan topu yunanlı askerlerden calan ve futbolu tanıtan takım yanı:dilcikar: neysemm

yok aslında moralım bozuk olunca yemem vala ama askım dedıkı 55 kılo ol :jeyyar: ye babm ye bende yıyom hala 45 kıloyum o ayrı meselekafamçokkarıştı

hee aman 55 de çok kıızz hakkaten duba olursuunn. 50ii bak 50 ol dha yukarı çıkma sevglin nası hale geleceğini bilmio herhalde.. benm boy168 kilo 56 basenm fln çok az var yine sen benm kiloda olma sakıınn..

Kıslar diceksiniz burda bunun işi ne?tamam takvimim uymayabilir emme burda sevdüğüm kişiler adına varum.o sevgülü kişi de uğurluböcüktür :) hemde kaynatırık fena mı olur? ben de gireyim aranıza şöyle sıkışın bakemmmmm :)

tarıhın ne önemı var cnm başımın ustunde yerın var hoş geldın cnma.s. sımdık cıkıyorum ama yarrın sızlerleyımmm
GAF roselın benım başka bı topıcten cok sevdığım bı arkadasım cok ıyı ve harıka bı kalbı var hıc kırmaz kımseyı onuda aramıza alak olur mu:asigim:

iyi akşamlar kızlar, roselin hoşgedin.a.s.
bugün bütünn gün sözlümle gezdik ablama aldırıcak çeyiz beğendik:jeyyar:
ama aşırıııı yorgunummmmirmirmirmir
herkesçiklerin keyifleri yerindedir inşallaha.s

Roselin aramıza hg cnm
sanada iyi akşamlar cnm sende hg
iyi etmişiniz ohhh valla ne aldırcanız neye karar verdiniz?

günaydın kızlarrrhihoyyyt
böcük, ablam günlük yemek takımımı aldırıciiiz öyle karar verdik sözlümlen:jeyyar:
hepinize güseeel bi hafta dilerima.s.

günaydın kızlarrrhihoyyyt
böcük, ablam günlük yemek takımımı aldırıciiiz öyle karar verdik sözlümlen:jeyyar:
hepinize güseeel bi hafta dilerima.s.

gunaydın cnm ayy nasıl mutluyum yaa ceys resımlerımı koydum herkes cok sevdı anacımm

alınca resmını koy cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…