2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

oy nekadar derdin varmış becük yaaaa. Allah yardımcın olsun
boşver ayol başka dert olmasın, maçı yazmışsın baştan aşağı valla çok özeniyorum maç seven bayanlara ama ben sevemiyorum bitürlüşakkıdı

alll bendende o kadar bende sevemedim gitti:jeyyar:

ahh ahh benım derdım maç işte napım -tatlicadiarzu- off ulan rıza offf
neysem nan sen nerelerdesın bı haftadr karsılasmıyokkkaydirigubbakcemile

ahh ahh benım derdım maç işte napım -tatlicadiarzu- off ulan rıza offf
neysem nan sen nerelerdesın bı haftadr karsılasmıyokkkaydirigubbakcemile

buralardayımda anam senin hızına yetişemiyozki valla bi bakıom o topikte bi bakıom bu topikte:))))
ben geceleri giriyorum daha çok, gündüz uyuduğum içinşakkıdı

buralardayımda anam senin hızına yetişemiyozki valla bi bakıom o topikte bi bakıom bu topikte:))))
ben geceleri giriyorum daha çok, gündüz uyuduğum içinşakkıdı

yok bacı yetısemıyomkı keske patronum yığenı olmasa hıc cıkmam kkdan ınan:roflol: cok karısıyo patrnum zatı iş telası bısey demez:jeyyar: ah sımdık evdeyım herkes bı yere gıttı radyo dınlıyorum cok sevdım ve yıllarca dınledığım bı radyo kanalı harıka muzık calıyoo:1rolleyes:

hangi kanal o kız?
bende dinlerdim öncelerden geceleri muzoyla, rızayı. şimdi unuttuk gitti radyoları.

nan arkamdan böcük dıyen sen mıydın kulaklarım çınladı stadtayerimseniben ben senı hatrlamıyorum ıyı mı ne zmn tartıstık kız duygu neyım bı acıkla hele-tatlicadiarzu-
hatırlamıyom ki tam ne olduğunulaelaelaelaelaeanaaamm stadamı gittin ayy ne çok isterim gitmeyi deli gibi bağırmayı varyaaaaa.. kapalıyım ben kapalı bayanın deli gibi bağırmasıda az komik olur ama:roflol: feneeeeeeeeerrrr yendiiikk oleeyyy oley oley oleeeeeeyyyy:teytey::teytey:

hangi kanal o kız?
bende dinlerdim öncelerden geceleri muzoyla, rızayı. şimdi unuttuk gitti radyoları.

msj attım sana yawrum burdan belkı yasak dıe:1closedeyes: bende muzık fazla dınlemem ama bu radyoya bayılıyorum ama nednse çok muzık sevmıyorumm canlı olsa olur ozmn şöle bı tarkan konserı yada nebılem sıbel can yada yıldız tılbe olsaa ahh ahh

uğur böcüğüüü yendik kızzıııııııııımm ne o sesin çıkmadııı:roflol::roflol:bu arada bende maç izlemem ama yenince sevinen yenilince üzülen... laf dalaşlarını sevenlerdenimm:roflol: benim ki tam maç ve fener hastası.. beni de fenerli yaptı delüü:jeyyar: öncden gs liydim ..amaaaa artııııkk en büyük feeeeeener başka büyük yoookkkk:teytey:

ammaa beni fenerli yapacak diye ne uğraştı zavallım çok çektirdimlülülülülülü milleti örnek gösteriyo diyoki okuldakilerle oturuyorlarmışş kızın maç konusu açılmış kızın biri demiş.. ben bu takımdandım ama sevgilisine sarılmış istedi diye onun takımına geçti falan.. bir imrenmiş bir özenmiş.. ama çok üzülüyormuş ben olmuyom diyeee duygu sömürüleri yapıyo durmadann bak herkes sevgilisinin takımına geçio falan:roflol: arkadaşlarım duydu da dediler yazık çocuğa hiçmi acımıyon.. neyse dayanamadım sonradan oldum deli gibi sevindii:roflol::roflol:

1 başka topıclerde gezıyorum
2 hayranlarım ozel msj atıyo onlarla ılgılenıyom:dilcikar:
3 bence yanlış dusunuyorsun benım ne kapalı ark var ama grupta yok ama stada gelıp bağıran cokk benımde zatı kız ark yok kadr az3 tane(sızler harıc)
nan sen hrbı bı kere takım tutsan dönek olmzsın ben sonuna kadr bjk ölede ölcem hayatta baska bı takım oln bırını sevmedım
4.25 yıldr sız ezıkbahçe kupanın ucuna bılem dokunamadınız bız 2. sız hala 6. sıradasınz sonra ben senlen konusmam bılem bu konuda tecrubelı bırı gelsın:1closedeyes: sonra sız okadr becerıksınızkı 30.dk bjk10 kişi kaldı ama gol atamadnız ve 2 gol attık sayılmadı ve ılk defa bı hafta once hakem acıklandı ve f5lı azıze hakeme para yedrdı resmen gazetlere bıle cıktı sonra bız orta sahayı gecınce hopp bayrak havada bence sen once macı ızle anacım bu konuda dedım gıbı tecrube lazım

ayy düncok soğuktu ve yağmur yedım baya hasta olmazsam ı oyzden dışarı cıkmıyorum dahada hasta olmım dıe

klava:klava:ne diyonn nann kan çıkar haaaaa:mymeka:

hmm tamamdır ayarladım sağol. ayyy yazın olsa daha iyi olur şimdi kış geldi üşürük konserlerde:)

hmm tamamdır ayarladım sağol. ayyy yazın olsa daha iyi olur şimdi kış geldi üşürük konserlerde:)

yanında aşkın olsada üşür musn bakem ı düşün ha:jeyyar:
kelebenk senı herzmn sevmışımdr aferın sana döneklık bızı bozarkaydirigubbakcemile3

nan yeshıl baa bak ne cıkarsa cıksın ama o cıkan kanda sıyah beyaz olsun bak ne dmısler ölum yaşam sıyah beyaz:asigim: üstume gelme yakarım yıkarım

nan konuyu değişek sımdık ceza alcez ha. ben suan evdeyım yalnızım kımsecık yok dun yağmurda baya ıslandım hasta olmamam lazım ve hıç param yok 1 ytl bılem:roflol: dısarı cıkarsam para lazım dmı yasenağlama

bende seni severim:asigim:

bak şimcik git mutfağa suyu kaynat bir fincana koy
1 kaşık süzme bal koy ondan sonrada 1-2 damla limon damlat
sıcak sıcak buharınıda içine çeke çeke iç sonra az yatabiliyosan al battaniyeyi yat
kalktığında bomba gibim olacan sölim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…