2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın kızlaaarrr
Bugün benim doğum günümhihoyyyt 25 oluyom Allahın izniyle
aşkımla da ilk doğum günüm:asigim: aynı zamanda da 7. ay dönümümüz....çoook mutluyum..kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar dün neler kaynatmışınız be ben geri kaldım :çok üzgünüm: çeyizleri yazmış herkes benim aklıma bişiy gelmiyoki yazim sırnaşık şey yanlız şu aralar kafam karışık bu konuda akıl verebilirsiniz ben daha ortaokula giderken babaannem bana yemek takımıyla çatal bıçak takımı almış şimdi daha güzelleri çıktı onların yenisini mi alsam hem alsam onları nereye koyucam annemde bir sürü var zaten ya evim küçük olursa kafam çok karışık
:uhm:

Dasilvadido DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKINLA NİCE SENELERE AŞKINIZIN 70.YILINIDA KUTLARSIINIZ İNŞALLAH a.s.

cnm ben gecen yıl almıstım yemek takımı ve catal kasık ama bu yıl özellıkle karacanın ıkı modelıne asık oldum:asigim: askımda cok beğendı ama benım var dıe annem ılk basta alma dedı sımdık olsun kızm aklında kalmasın dedı ılk defa:1shok: yanı ben alcam ama şöle bahar ayında falan ıcımde kalcana yanımda kalsın dedım:1closedeyes: tabı sen bılırsın

Doğru diyosunda az parada değil be ikisi 700ytl yi geçer o parayla başka eksiğimizide alabiliriz hem evlenmemize daha var şimdi alsak o zamana yeni model çıkıcak her gördüğümüzüde alamayızki :dance:

Doğru diyosunda az parada değil be ikisi 700ytl yi geçer o parayla başka eksiğimizide alabiliriz hem evlenmemize daha var şimdi alsak o zamana yeni model çıkıcak her gördüğümüzüde alamayızki :dance:

önemlı olanda senın ne dusundun ve hangı düşüncenın ağır bastığı benım almaktan yana ağır bastı cnm öle kotu bı huyum var alcaksam alırım yanı ama senın nışanın oldu daha baska eksığını alabılırsın benım nasılsa baya vaktım var laa ben once gıtmzsem ı haa:roflol:

gunaydın kızlaarra.s.
dasılvadıdocum ıykı dogdun nıce mutlu yıllara askınla beraber ınsallahŞeniz
ya kızlar su ceyız meselesıne benımde kafam takılıyo herkes paranı bırıktır ole al
her gun yenı modeller cıkıyo felan dıyolar ama:uhm:
bende alıp kenara koymak ısıtyoom
ama evlenen arkadaslarımda aman erkendn basla yoksa alcagın bıtmıo yetıstıremıyosun dıyolar
off napcam bılmıyom :bbo:

böcükcum bende su kırmızılı nevresımının battanıyesını alcam kafaya koydum
ama nevresımler bı harıka canım

cnm ben basladım valla gercı ben sözluyken basladım ama kımseden ahyr yok paranı kenar koy dedıler bana koydum ablam kırasını odeyemedı parama el koydular 4000ytl gıttım ddım bıda alcam herseyı koycam kenara o yuzden ben alıyorum ama sona bırakcaklarımda olcak tabı ama bence basla modası gecıpte nolcakmışkı bızmde modamıs gecıyo kaydirigubbakcemile3 nevresım nevresımdr ne modası bee ben mı masa örtusu ordum 10 yıl once aksam resmını koyam kımsede yoktr okadr guzel hihoyyyt

kız böcük burayada mı el attın:)))

bu kampanyalar başlayınca haber verin bende kaçırmayım alıyım bişilerr:))

ben her yerdeyım nan sende gel anacım ıstersen tabeŞeniz
kampanya yenı bıttı ıns bıda baslar cunku beğendıklerım var mesela ıkı tane battanıye alcam taçtan bırı o bırıde sade kırmızı olabılır yada leopar olabılır:1closedeyes:

dasilvadidocum DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DAHA NİCE MUTLU SENELEREa.s.
AŞKINLADA BERABER İNŞALLAH BİR ÖMÜR MUTLULUKLARR:asigim:

dasilvadidocum DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DAHA NİCE MUTLU SENELEREa.s.
AŞKINLADA BERABER İNŞALLAH BİR ÖMÜR MUTLULUKLARR:asigim:

gunaydın yawru kuşum ayy soğuk buraları yaa kış geldı kış haftasonu mac var yğmur yağmaz ıns:Saruboceq: yoksa kesın hasta olurum zaten sesımı kaybedıyom allah kadınköy bekle bızı gelyokk

ben 2. modelin morlusundan aldım geçenlerde... daha doğrusu sözlüm beğendi de aldım:asigim:

hayrlı olsun şugar bende almadan askıma gosterdım öle aldım mağazaya gıttımm gerı dondum bıde sansıma net yoktu ogun baya bekledım uğrastım yağmurda yağdı sonracıma kavustum şükür :roflol:

velved kac tane var nan almıyon :uhm:

napıyousnuz bakiim hatın gızlarkaydirigubbakcemile3
dasilvadido kız bugün mü doğdun sen iiki doğdun o zamana.s.al sana bi demet çiçek

ya böcüküm ben o nevresim takımlarını çok beğendim özeliklede siyahlı olanı şu anki fiyatı ne kadar anacım CADIARZU

kızlar doktorumla konuştum,
ufak bi dilim pasta yiyebilecekmişim bugünün hatırınahihoyyyt
amaaa diyete devam et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…