2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

bende 2010 gelin adayıyım kısmetse inş:asigim:
yaza söz yapcaz bir mani cıkmazsa inş:dance:
2010 dügüne yakında nişan sonuna dogruda dügün sanırım yaza olur:sm_cool:
Allahım hakkımızda herseyin hayırlısını versin
gönlümüzdekini ve tüm dualarımızı kabul eder inş:Saruboceq:

2010 da kım öle kım kala :1shok:
bende ozmna kadr kokarım kesın evde turşuya gerek kalmaz acep bende ozmna evlenırmıyım:uhm:

merhAba arkadaşlar

ben de bu gruba dahilim sanırım daha belli değil ne zaman evleneceğimizaskım 2010 dio baska da bişey demiyor şimdilik ben 2009 sonu istiyorum seneye bu zamanlar bir yandan da yaz gelini olmak istiyorum ahh bilmiyoerum hakkımızda hayırlısı....

nasıl gidiyor çeyiz hazırlıkları?

Hoşgeldin canım aramıza hayırlısı olsun inşallah Hazırlıklar pek gitmiyo be canım erkekler biz kendi çapımızda hazırlanıyoruz bayanlar napalım :1rolleyes:

2010 da kım öle kım kala :1shok:
bende ozmna kadr kokarım kesın evde turşuya gerek kalmaz acep bende ozmna evlenırmıyım:uhm:

Kokmazsın kız biz kokmadık sende kokmazsın sırnaşık şey

Kıızzz belli oldumu tarih söz varmı :uhm:

hoşbulduk GAF

biz kendi aramızda hazırlanmaya devam edelim bakalım artık ne zaman olur düğünlerimiz geç olsun güç olmasın.

Kıızzz belli oldumu tarih söz varmı :uhm:

heee kısss benimkisi gece dedi daha süpriz yapcam sana zorla dedirttim:dance:
dur bakalım kısmetse inş yaza takcaz sözü
bir mani cıkmasın yarabbim nolurrr:Saruboceq:
hayırlısı olsun Allahım özelini ve güzelini yazsın alnımıza inş :lepi:

Canım valla çok sevindim inşallahhh yaza söz var oh oh yandan :teytey::teytey::teytey:

amann bende inşallah 2010 da evleneceğim ama hiç belli olmas benimki okuyor büyük ihtimal 2010 ama canım sen taze sözlüsün ben 3 senedir sözlüyüm:1rolleyes:tecrübeliyim yani sormak istediklerin olursa sorabilirsin:1hug:ii olmuş bu konuyu açman evlenen kadar vakit geçiririz artık 2010 da da deriz bi hafta kaldı falan inş.:teytey: ne güsel olur deme canımcıma.s.

Hoş geldin canım aramıza ben daha taptaze nişanlıyım ya 2 hafta oldu daha öncesindede 6 ay sözlülük dönemi var tabi. Evlenene kadar burda bol bol sohbet eder hazırlıklarımızdan kalan zamandan heyecanımızdan bahsederiz belkide vakit çabuk geçer yerimseniben

slm kıslar ben nişanlıyım yenı mezun oldun unıden bızde 2010 da ewlenmek sıtyoruz ınsallahh ahh ahhh 4 yılı bıtrdık bız ınsalahh su 2 yılda gecerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…