2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

ben önce nikah dairesinde nikah kıydırıp .çok yakın arkadaslar ve ailelerle de nikahtan sonra bi tekne düğünü istiyorum şakkıdı ama birine bunu anlattığımda bana tekneye davet edilmeyeceklerin cok alınacağını söylemisti, ama nikaha davet ediyoruz iste neden alınsınlar ki:tomato:

slm kızlar bizde 2010 da evlenmeyi düşünüyoruz ama bilmiyorum kader ve zaman ne gösterir çünkü daha nişanlı bile değiliz bakalım hayırlısı olsun inş hepimiz için nişanlı olan arkadaşlarıma Allah tamamına erdirsin bir yastıkta ömür boyu mutluluklar diliyorum benim gibi olan arkadaşlarıma da darısı başımıza diyorum evlenicek arkadaşlara biyorum ki düğününüzde adımızı ayakkabınızın altına yazarmısınız ????? :d

teknede mı ılgınc ama guzel cnm bende düğün cok ısterım ama nıkahta ıstıyoum karısık hele ogun bı gelsın alıncak bısey yok alınan gelmesın

aysun h geldın cnm bızde aynı nışan bılem yohh umut edıyoruz sadece

aysuncugum hosgeldin aramıza burası daha bişeyleri belli olmayan hatunlarla dolu bi umut bekliozz

hoşbuldum saolun kızlar bende kendimi yanlız hissetmeye başlamıştım ben kır düğünü istiyorum tabiki nikah da orda olcak ama bende şans yoktur yağmur yağar kar yağar lodos çıkar tusunami bile olabilr bahtsız bedevi gibi sürekli çölde kutup ayısıyla karşılaşıyom :) oyüzden salonda yaparız galiba sıkmayın kızlar canınızı hakkımızda hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın derim

uyy sıkıldım bugun pek gıremdım sıteye yaa
aman zmn su gıbı akıp gecıyo bı ay sonra doğum gunum yaşlandık yahu

selam kızlar
bende 2010 yolu gözleyen taze bi sözlüyüm... nişan tarihim beli oldu. yer tutuldu. 16 temmuz perşembe....
herkesin Allah yardımcısı olsun....

okulun bıtmedende evlenebılırsın cnm bıraz zor olur ama hayat musterek eşın olunca yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…