2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

hiç o yönden bakmamıstım :jeyyar: olsun birazda biz işçiler den olsun da hep patron hep patron olmıyı

olmıyı tabe ama patron para kazanmasa valla ben cekıyom kahrını bağırıyo çağırıyo
allah ona o da bıze versın

delikafadulden haklısın böcügüm ALLAH onlara cok versin gerçekten bizimkiler cok yırttılar halada yırtıyolar kendilerini cıkıs vermek isteyenleri bile gndermediler ALLAH yardımcımız olsun

ederık ayup ettın
sımdık napsakkı
ben hesap yapıyom mayısta olursa buluşma kac tl olur dıe ama ışın ıcınden cıkamıyom:jeyyar:

al bendende okaaa biriken maaslarımı alırsam of varya :jeyyar: az bi süre kaldı mayısada biriktircez artıkın bikaç bişey kredi kartına yüklenirim ben tabi geçerse

ölede işte ya zügürt gelecem oraya bişey alamıcam ki siizn gibi bilginleri bulmuskende hemen alam diyim bidaha nerde bulucam zaten sabahtan beri elektrik gidip geliyo

gunaydın cnm :kahve:
nan bakan ozmn benımde paramm olmaz zaten 3 aydr maaşta kesıntı var ayrı mesele o
sıkma canını yerlerı öğrenın keşfeden sonra alırsın paran olunca zaten bende cok buyuk seyler almıycam ıdare ederık senlen :1hug:

ohh öptun cnm saol

gulpembe nırde kaldı acep yoksa maaşını pesın alıp kactı mı:roflol:
nasısın bu arada velvedım

Son düzenleme:
ohh öptun cnm saol

gulpembe nırde kaldı acep yoksa maaşını pesın alıp kactı mı:roflol:
nasısın bu arada velvedım
oyy velvedin yesin seniŞeniz
tşkler balım cok şükür iyiyim hihoyyyt
bişiler demişinn ne iş kıss :jeyyar:
senidemi vericez kısmetse inş :1hug:
hayırlısı olsun hakkında balım inş :Saruboceq:

na du hele düşünmem lazım:1closedeyes: öle hemen satmam bıda kendımı ağırdan satcam kendımı
bakalım daha cok var bacım hayrlısı ıse olsun ben ona dıyom bak bunu bunu ıstıyom herseye tmm dıo sımdılık bakak

senden naper:jeyyar:

na du hele düşünmem lazım:1closedeyes: öle hemen satmam bıda kendımı ağırdan satcam kendımı
bakalım daha cok var bacım hayrlısı ıse olsun ben ona dıyom bak bunu bunu ıstıyom herseye tmm dıo sımdılık bakak

senden naper:jeyyar:

evet cnm agırdan sat bu sefer kendini yerimseniben
cnm nolsun bendende gelcekler yaa işte az kaldı onun stresi heycanı telası varr delikafadulden

haıd gözun aydın laa pek sevındım seın adına mayısta mı gelceklerdı
uyyy sen gıt sıra baa gelsın artık

bı m harfı vardı ama dıom mayıs dıe kalmış aklımda kusra bakma aklım havada bu aralarda:asigim:
ınş nan hadı hayrlısıylan off ama eksık cok var ekıme bısey kalmasa barı:delphin:

Back