2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

cok tesekkürler ben iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli anacıgım buralara neler olmus böle her yer bir yerde anca bulabildim ben zati acemiyim bu sitede neler yaptınız ben yokken evet cok şükür bi işimiz var cok şükür

bişey yapmadık bende ctesı zor buldum korktum nan dedım topıcler nerde:sm_confused: sonra buldum sevındırık oldum
ctesı arkadasımda kaldım(karsı daıre) pazar gec kaldık 1de düğüne gıttım hcıte sevmem dayımınoğlu evlendı sonra maça gıttım okaa

vala bilemedimki ama bi ısık parlıyordu stadın etrafında acep senn güzelliğin vurmus olabilir mi

kesınlıkle:1closedeyes: aman nan sende dalga mı gecıyon zaten ayaklarım üşüyo dunden berı ısınamadım bugun yarında halam gelcek:jeyyar: anladın sen onu korkuyom cok ağrım olcak dıe zatı yenemedık gıttı 70 tl

yok nan dalga gecermiyim ask olsun halaya söle fazla üzme sin seni sırnaşık şey olsun da ilerde yenerik benm pek ümidim yok artık ya neyse

neysem
yahu heryer krız dıe dıe başladı bızdede başladı he babam ablam yengem işten cıktı ayy benım cok borcum var uzak olsun bana ınş

ne denir ki bu durumda :1no2: cok kötü bi olay ben 1 haftadır yasadım cok zor bi haftaydı benm için umarım işler yoluna girer herkes işine kavusur ALLAH yardımcımız olsun inş canım herbişeyini halledersin uzak olsun herkesin evinden

günaydın kıslarrrrrrrr Şeniz
böcük beraberemi kaldınız kısss ben sevmemde ilgilenmiyomda biliyon :))

sende ben gibi tekstil firmasındasınn tekstilin buaralar can cekiştiği zmanlar ALLAH yardımcımız olsunnn

amın tatlım cok zor işimiz bu ay 3 gun cepten gtcek bıde 28 cektığı için allah butun ınsanlığın yar ve yardımcısı olsun

28 cekıyor bu ay yanı işçiler 3 gun calışmamış olcaklar aydan
patron kesımınde olduğum ıcın zararın ne olduğunu tahmın ettım o kadar cnm normalde
30 gun prım odenır maaş odenır vergı odenır ya bu ay 28 olunca
28 1
29 2
30 3 gun eder anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…