• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşuma gitmişti bu tamda şu anki karnım kadar onunda göbüşü :) valla tam ruh halim üstüme ne giyeceğimi bulamadım ama önce ama tabi alakasız da giyinmedim ama biraz daha geç kalsaydık çok alakasız olacaktı :)

Nekim bana bulur yine güzel bi avatar
dilek bulsun bakalım nasıl bişi beğenecek :26:

puzzle bence de iyifikir. nek hayvn bakmak cidden büyük sorumluluk, yani sen kedilerden pek hazzetmiosun die söylüyorum bi hevesle alıp bakamayabilirsin. puzzle yapmayı ben de çok severdim bekarken kardeşim annem falan hepberaber yapardık 10-15 tane olmuştur anneminduvarları onlarla dolu şuanda :1:
yok kuzum alırsam asla bakmamazlık yapmam, yani hediye de etmem sonrasında..
öyle huyum hiç yoktur, yılan olsa sahiplenmişsem çok iyi bakarım ona..
alıp almamak konusunda net olayım yeter.
evet kedileri sevmiyorum, ama iran kedileri farklı pet shop'larda kendimi yanlarından alamıyorum misal, onları seviyorum :))
du bakalım neye karar vericem..

ayy hemende alınırmış yaa :70:

ama o desenler ve renk uymuş mu bi bak yaa:18:
ben çok bulamıoum yaa :26:

bu arada naptınız akşam düzeldi dimi aranız uzatmadın dimi?

ayy hemende alınırmış yaa :70:

ama o desenler ve renk uymuş mu bi bak yaa:18:
ben çok bulamıoum yaa :26:

bu arada naptınız akşam düzeldi dimi aranız uzatmadın dimi?
alınmam ki sana $asset.gif

yok kuzum düzelmedi aramız, sabah evden çıkarken de bi güzel tartıştık..
ay umrumda da değil artık.. çok yoruldum..
yanına gitcektim bugün dişçiden sonra, gitmiycem..
eve gidip, battaniyemi kafama kadar çekip uyumak istiyorum tüm gün..

dün akşam da limoniydik.. gece yatarken sarılmadık işte.
gece bi uyandım nasıl sarılmışım böyle ona, küs olduğum aklıma geldi çekilemiyorum da..
az durdum yavaş yavaş sıvıştım kendi tarafıma, anlamasın diye ay allahım yaa :1:

alınmam ki sana Eki Görüntüle 384914

gece bi uyandım nasıl sarılmışım böyle ona, küs olduğum aklıma geldi çekilemiyorum da..
az durdum yavaş yavaş sıvıştım kendi tarafıma, anlamasın diye ay allahım yaa :1:

ayy allahım yaa :9:
oda gerilmiş demek ki sana adım atmadığına göre
boştan yere sıkıntı çıkardı adam yaa
sonradan kıza da böle söledim ayıp oldu falan die düşünüp konuşsaydı oda sana tavrını değişirdi
neyse bu akşama düzelirsin mağlum cmt :34:

bende size bişi sorcam benim babaannem var en son eşim 16 şubatta gitti 2 aydır gitmio 2 bina altımızda kaçtır laf çarpıoum falan evet haklısın die ama yine gitmio çokta sever kaynatırlar ama zaman ayırmıo
biz geçen hft onun ailesine gitmemiştik yarın bana hadi hazırlan annemlere gidelim diyebilir büyük ihtimal yada beni gezmeye çıkarar ordan uğrar falan
ama öyle yapınca dicem ki hayır gitmek istemioum
sen burnumuzun dibindeki babaneme 2 aydır gitmiosun ailenle bi ilgisi yok ama karşılıklı oluo bunlar dicem bende ayda bir kere gitcem zaten artık sadece pazarlarım var
yetişemioum herşeye haftaa sonları orda 5-6 saat geçirmek istemioum dicem bize de gidiouz ama 2 saat onlara gidince 5 saat oluo
bunu eşime söleyince aşk olsun nie öyle hesaplıosun dio :ssz:
napim yani sizce gelmioum diyim mi o zaman oda gitmez bi taraftan ben hergün ailemi görüoum o göremio hakkı die düşünüoum
offf :31:

alınmam ki sana Eki Görüntüle 384914

ama yaaaa düzelsn artıkkk. ki ortada doru dürüst olay bile yok üff üzülüom ama benn, akşam gönlünü alır bence dayanamaz :1:
Gülden Mutlu diye birisiymiş canım
saol cnmm tanıdık diil yani, en azından ben tanımıom :1:
sonradan kıza da böle söledim ayıp oldu falan die düşünüp konuşsaydı oda sana tavrını değişirdi

bende size bişi sorcam benim babaannem var en son eşim 16 şubatta gitti 2 aydır gitmio 2 bina altımızda kaçtır laf çarpıoum falan evet haklısın die ama yine gitmio çokta sever kaynatırlar ama zaman ayırmıo
biz geçen hft onun ailesine gitmemiştik yarın bana hadi hazırlan annemlere gidelim diyebilir büyük ihtimal yada beni gezmeye çıkarar ordan uğrar falan
sen burnumuzun dibindeki babaneme 2 aydır gitmiosun ailenle bi ilgisi yok ama karşılıklı oluo bunlar dicem bende ayda bir kere gitcem zaten artık sadece pazarlarım var
yetişemioum herşeye haftaa sonları orda 5-6 saat geçirmek istemioum dicem bize de gidiouz ama 2 saat onlara gidince 5 saat oluo
napim yani sizce gelmioum diyim mi o zaman oda gitmez bi taraftan ben hergün ailemi görüoum o göremio hakkı die düşünüoum

ben olsam anlaşma yapardım oraya gidersek babanneme de gidelim die. ama kesin konuşmazdım yoksa gelmem bak die sert demezdim yani, sırnaşarak derdim ki ikna olsun :1:

bişi diyim ki ben eşimin akrabalrını ondan daha çok görüorumdur, eşimde hiç teyze dayı vs.sevgisi yok, kendince şöyle söylüyor bana bi faydası mı dokunuo nie seveyim gideyim dio, haklı da gerçi, zamanında ihtiyaç duymuş yardım etmemişler falan...

cumartesi, pazar, pazartesi fark etmiyo artık
nasılsa her gece 11:30-12 de gelecek.. benden uzak dursun da naparsa yapsın..
amaaan neyse, annemle konuştum bi ton ağladım yine.. iyice bozuldu sinirlerim :ssz:
son 2 saat :10:

evet sen gitmiyosun ben de gitmiycem demek yanlış.
ama ben de yapardım o hesabı..
5- 6 saat durmasanız, 2 saat felan oturup kalkamıyomusunuz canım?
bi pazarın var dediğin gibi azcık ikinzi zaman geçirin.. havada çok güzel :119:

ama yaaaa düzelsn artıkkk. ki ortada doru dürüst olay bile yok üff üzülüom ama benn, akşam gönlünü alır bence dayanamaz :1:

saol cnmm tanıdık diil yani, en azından ben tanımıom :1:
Ayşamm, mevzu babasının bana telde konuşme şekli değil zaten.
ona da bozuldum ama eşimi sorumlu tutmam bunun için.

sorun artık evde yalnız olmaktan çok sıkıldığım.
akşamları eve 9:15 felan gibi geliyordu ya 4 aydır o mağazada kalmak istemedi..
bu yeni yere geçmek istedi. Geçme bence dedim, diretti...
diğer mağaza yakındı evimize ama bu uzak. annesine yakın.. tüm ailesi yanında ya tüm gün gelip gidecekelr, o yolu çeker.
ya ben? sabah dedim "gerçekten üzülüyorum sana, kendine eziyet.. onca yolu eve uyumak için gelme, annende kal"
sonuçta oraya gitcek 10 dk, ve sabah 1 saat erken uyanmiycak.
her gece eve 12 de gelicek uyumak için, artık evde yemek de yemiycek (12 de insan yemek yer mi)
ben o saatte yatıcam.. bu nasıl evlilik ki böyle?
fedakarlık yapan benim daha çok? artık bıktım..yoruldum o evde yalnız olmaktan..
benim evim burası, onun evi olmuyo hiç, uyucak işe gitcek..
dün gece saat 11:30 oldu ya çok zoruma gitti, ağladım yatınca.. pijamamı giymiştim tam o geldi yattım.. hep böyle olucak.. normal değil :50:

cumartesi, pazar, pazartesi fark etmiyo artık
nasılsa her gece 11:30-12 de gelecek.. benden uzak dursun da naparsa yapsın..
amaaan neyse, annemle konuştum bi ton ağladım yine.. iyice bozuldu sinirlerim :ssz:
son 2 saat :10:

evet sen gitmiyosun ben de gitmiycem demek yanlış.
ama ben de yapardım o hesabı..
5- 6 saat durmasanız, 2 saat felan oturup kalkamıyomusunuz canım?
bi pazarın var dediğin gibi azcık ikinzi zaman geçirin.. havada çok güzel :119:
sen çok üzüldün iki gündür yıprattın yani kendini dünde konuştuk kuzum mecburen böle oluo oda istemiodur o saatlere kadar çalışmayı yine düzelir
9da falan gelir yine gecici diil mi bu dönem sonuçta
sende annenle buluşup bişiler yapsan dışarda çıkınca eve kapanıp iyice bunalım yapmasan

---
ben olsam anlaşma yapardım oraya gidersek babanneme de gidelim die. ama kesin konuşmazdım yoksa gelmem bak die sert demezdim yani, sırnaşarak derdim ki ikna olsun :1:
bişi diyim ki ben eşimin akrabalrını ondan daha çok görüorumdur, eşimde hiç teyze dayı vs.sevgisi yok, kendince şöyle söylüyor bana bi faydası mı dokunuo nie seveyim gideyim dio, haklı da gerçi, zamanında ihtiyaç duymuş yardım etmemişler falan...

evt düzelsin yaa dimi
---
nie anlaşıoum canım ben 2 aydır kaç kere gittim o "0" bunalıoum yaa evde gece iş yapıoum pazara kalmasın eşimle takılıyım die
oraya gidiouz yemek hazırla ye yıka bide orda çalışıoum bunalıoum sen naptın napıyım sen naptın ee annen napıo ii siz napıosunz dön dön aynı
maalesef 2 saat oturup kalkılmıo uzak yaa daha fazla oturuluo aynı binada diğer akrabalarda oturuo eşim kuzenlerini mahalleden eski ark görüo biraz onlarda oturuo bahçede falan derken
ama anlaşma yapmıcam gidersen babaneme bende gelirim die gönlünden gelecek gelmiosa da keyfi bilir yani

yada yarın plan yapcam sinema avm yemek gibi bişiler hiç gidip gelme mevzusu açılmıcak.

nekkk aklıma nedense birden şu geldi : eşin yakında mağazaya yakın (yanisi annesine yakın) oturmak isterse hiç şaşma :30:

sonuç olarak aynı maaşı almıyormu.. neden aynı maaşla (atıyorum) 9 saat çalışmak varken 11 saat çalışmak için diretir (misalen) :44:

..

selam buarda, patronum yok bugün 2de çıkıcam :32: işlerimi bitireyim oyüzden

sirkencim geçmiş olsun

dilekkkk bence eşinden önce sen davran, yarın 1 saat bile olsa babaneme uğrayalım çok özledim diye :34:

diğer mağaza yakındı evimize ama bu uzak. annesine yakın.. tüm ailesi yanında ya tüm gün gelip gidecekelr, o yolu çeker.
ya ben? sabah dedim "gerçekten üzülüyorum sana, kendine eziyet.. onca yolu eve uyumak için gelme, annende kal"
her gece eve 12 de gelicek uyumak için, artık evde yemek de yemiycek (12 de insan yemek yer mi)
fedakarlık yapan benim daha çok? artık bıktım..yoruldum o evde yalnız olmaktan..
dün gece saat 11:30 oldu ya çok zoruma gitti, ağladım yatınca.. pijamamı giymiştim tam o geldi yattım.. hep böyle olucak.. normal değil :50:

kendimi istedi yani o mağazaya geçmeyi :30: saat değişikliği göre alarak
sırf annesine de yakın olabilmek için mi
ya belkide çok uzun aralıklarla gidildiği için ve sizin aranız mesafeli olduğu için ailesiyle arasında bi konuşma mı geçti acaba
ve fırsat buluncada o mağazaya geçti
12 de gelince tabiki yemek yenmez oturulmuo da çalışınca uyukluo insan zaten
kahvaltı yok akşam yemeği yok haklısın
ama ona anlatınca napıyım nigar işim bu çalışıoum sanki cafe de barda arkadaşları gezip mi o saatte gelioum dicek
e ozamanda dencek bişi kalmıo hak veriosun

ben sanada hak verioum tabiki kötü yani 1-2 yıllık evliyiz ve akşamlarımız hep yalnız
pazarları çalışıo mu peki eşin izin günleriniz de tutmuodu dimi

ben bu kısmı biraz kaçırmışım heralde :50::50: sence diğer mağazayı seçmesinin nedeni ailesine yakın olması mı, yoksa o mağazada görevi fazla ve maaşı da mı fazla olacak? hani yani para bakımından fark varsa en azından bi süre birikim yaparsınız o zaman çekilir böyle geç gelmeleri. ama hiç bi neden yokken gidip o mağazayı seçiosa yanlış yapmış, hem kendine zarar(fazladan kaç saat çalışıcak her gün) hem de size (geceden geceye görüşceksiniz) o yüzden haklısın cnm gerçekten, bu konuyu adamakıllı bi konuşup halletmeniz lazım
sen çok üzüldün iki gündür yıprattın yani kendini dünde konuştuk kuzum mecburen böle oluo oda istemiodur o saatlere kadar çalışmayı yine düzelir
9da falan gelir yine gecici diil mi bu dönem sonuçta
sende annenle buluşup bişiler yapsan dışarda çıkınca eve kapanıp iyice bunalım yapmasan

evt düzelsin yaa dimi
---
nie anlaşıoum canım ben 2 aydır kaç kere gittim o "0" bunalıoum yaa evde gece iş yapıoum pazara kalmasın eşimle takılıyım die
oraya gidiouz yemek hazırla ye yıka bide orda çalışıoum bunalıoum sen naptın napıyım sen naptın ee annen napıo ii siz napıosunz dön dön aynı
maalesef 2 saat oturup kalkılmıo uzak yaa daha fazla oturuluo aynı binada diğer akrabalarda oturuo eşim kuzenlerini mahalleden eski ark görüo biraz onlarda oturuo bahçede falan derken
ama anlaşma yapmıcam gidersen babaneme bende gelirim die gönlünden gelecek gelmiosa da keyfi bilir yani

yada yarın plan yapcam sinema avm yemek gibi bişiler hiç gidip gelme mevzusu açılmıcak.

afferin bak bu iiymiş :)) inş.planlar tutar da keyifli bi pazar geçirirsiniz cnmm :70:

dileğim değişmiycek bu durum. geçici değil..
zuzum bu defa mağazayı hisseli aldı, yani tüm aylık satıştan %10 onun olucak..
4 personel çalışıyor onların maaşı verilecek felan, görürüm ben onu ödeyemezse :ssz:
ailesi öder o zaman.. burda daha çok kazanırım diyo ama ben öyle hissetmiyorum, yanılırım umarım..

o bana diretemez orda oturalım diye çünkü boşanırım ama oraya gitmem. en son bunu da söyledim artık.
ama annesi diretecek biliyorum.

sabah da sinir oldum onun da gerginliği ile patladım.
annesi saat 6 da arıyo eşimi cebinden.
sesi tee bana geliyo "beni mi aradın M..." diye
eşim de "yok anne ne araması, uyuyorum ben" dedi
öyle bişiler daha dedi kapattı. sinir de oldum ya uyuyamadım sonra :31:

kendimi istedi yani o mağazaya geçmeyi :30: saat değişikliği göre alarak
sırf annesine de yakın olabilmek için mi
ya belkide çok uzun aralıklarla gidildiği için ve sizin aranız mesafeli olduğu için ailesiyle arasında bi konuşma mı geçti acaba
ve fırsat buluncada o mağazaya geçti
12 de gelince tabiki yemek yenmez oturulmuo da çalışınca uyukluo insan zaten
kahvaltı yok akşam yemeği yok haklısın
ama ona anlatınca napıyım nigar işim bu çalışıoum sanki cafe de barda arkadaşları gezip mi o saatte gelioum dicek
e ozamanda dencek bişi kalmıo hak veriosun

ben sanada hak verioum tabiki kötü yani 1-2 yıllık evliyiz ve akşamlarımız hep yalnız
pazarları çalışıo mu peki eşin izin günleriniz de tutmuodu dimi
evet canım aynen böyle diyo işte.
ailesinin tüm çabası 1 buçuk yıldır bizi onlara yakın taşımak, etkileniyor o da sanırım..
pazar da çalışıyor, belki ayda 1 gün izin yapar artık.. :31:

ben bu kısmı biraz kaçırmışım heralde :50::50: sence diğer mağazayı seçmesinin nedeni ailesine yakın olması mı, yoksa o mağazada görevi fazla ve maaşı da mı fazla olacak? hani yani para bakımından fark varsa en azından bi süre birikim yaparsınız o zaman çekilir böyle geç gelmeleri. ama hiç bi neden yokken gidip o mağazayı seçiosa yanlış yapmış, hem kendine zarar(fazladan kaç saat çalışıcak her gün) hem de size (geceden geceye görüşceksiniz) o yüzden haklısın cnm gerçekten, bu konuyu adamakıllı bi konuşup halletmeniz lazım
daha çok kazanırım düşüncesi %100 diyor ama bana göre para %50 ailesi orda diye %50..
geç gelemsin eve, gelmesin hiç, gece uyumaya eve gelemsinin hiç anlamı yok..
hakkımızda hayırlısı.. :31:

Ben iyiyim demet sen nasılsın, ne var ne yok ;)

nekimm :((( sus bakimm yeter bukadan

Dileğim evet temizliğe de falza yüklenme, git gez pazar günü.
ben de titanların savaşını izlemek istiyordum ama hayal olucak galiba..

önerdiğin gibi annem de dışarı çıkalım diyor, ama gezesim yok.. gelmiycem dedim..

evet canım aynen böyle diyo işte.
ailesinin tüm çabası 1 buçuk yıldır bizi onlara yakın taşımak, etkileniyor o da sanırım..
pazar da çalışıyor, belki ayda 1 gün izin yapar artık.. :31:

daha çok kazanırım düşüncesi %100 diyor ama bana göre para %50 ailesi orda diye %50..
geç gelemsin eve, gelmesin hiç, gece uyumaya eve gelemsinin hiç anlamı yok..
hakkımızda hayırlısı.. :31:

of yaaa ne desem bilemedim, çok yoracak kendini yazık diil mi ona da, neden böyle bi şey yaptı kiiii:50::50: bişidiyim mi nek bence bi süre sonra bünye iyice yorulacak kendiliğinden pes edecek vazgeçecek gibime gelio bu kadar yoğun çalışmaya nasıl dayanacak:50: geri dönüş yok mu dedin? yani eski mağazaya geri dönemezmi atıyorum 3-5ay sonra?bu hisseliden ayrılamaz mı yani?

Back