• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

şimdi de annemi aradım yarın k.valideme gitmeyi planlamış
öyle düşündüm dio
amann anne düşünmüşsün geçmiş gitmiş dedim :1:
daha geçmedi düşünüoum dio amann anne sen git o zaman dedi
zaten seni çağırmıoum dedi :53:

aa ne var ki bunda bakmışsın da işte annen nie öle dio ki:53: neyse cnm takma kafanı alttan al bence anneni de, naapsın o da çocuğunu düşünüo işte :31: inş. istediği yeri kazanır:31:

evet bence de bir şey yok işte ona göre güya hemen istediğini buluvermiyomuşum da bu haftayı hep hasta olarak geçirdiğimi biliyor. Bir de tam emin olamadığım için alamadım çünkü çocuk lys ye girecek bir kapsül vs ile riske girilecek şeyler değil bunlar anneme de anlattım hatta ama saplanmış kalmış işte. İyi valla sağdan soldan kulaktan duyduğun bilgileri hemen sirken araştır diye yükle bana benim de işim gücüm var dedim telefonu kapattı yüzüme :27:

öyle düşündüm dio

ahahahaaa koptummm :60::60::60: süper muhabbettttt

öyle düşündüm dio
:1: :1:
araları iyi ozaman :) bırak gitsin kuzum..tek başına gidebilir dimmi?
insaf ama yaa evlendi barklandı adam artık bıraksınlar yakasını. hiç anlamıyorum bu olayı bize de faydası dokunsunmuş!!!! ihtiyaları var mı gerçekten nekim onu merak ediom?
durumları çok iyi değil ama yani ne bilim.
ev kira değil babası emekli, abisi ve kadeşi çalışıyo aynı evde.
en küçük kardeşi de okuyo..

ben bi toparlanıyım, dişçiye gitcem çıkıp :31:
dileğim kolay gelsin, herkese iyi tatiller $bye.gif

durumları çok iyi değil ama yani ne bilim.
ev kira değil babası emekli, abisi ve kadeşi çalışıyo aynı evde.
en küçük kardeşi de okuyo..

pardon ama daha ne istiolar. kira vermiolar eve 3 maaş girio hala milletin parasında gözüleri.
ay aman neyse böyle konuştukça da seni doldurucam gibi olucak, canımm inş. her şey gönlüne göre olurr :31:

yok kuzum onlar veren taraf değil, hep alan taraf olmak istiyolar.
şöyle bakıyolar olaya: "m... bize yakın olursa daha çok faydası olur bize" gibi..
biz kendimize zor yetiyoruz :31:
evet senin eşinin ve benim eşimin ailesinin benzer yönleri var..
---
Titaniğin 3 boyutlu fragmanını izledim sinemada.
hiiç eskimeyecek o film bence, kaç defa izlemiş olmama rağmen yine duygulandım.
ama biliyosun dimmi, film tamamen aynı sadece 3 boyutlu izliyceksin yoksa zerre değişiklik yok filmde.
---
geçmiş olsun ikisine de..
inş eşin diretmez oraya gidelim diye..
gidelim derse de tartışma olur mu, ama çok oturup gününü de akşam etme.
"hasta ziyareti" kısa olur der çıkarsınız.
arkadaşlara sözümüz var bekliyolar dersiniz, öyle diyince bişe diyemiyo bizimkiler.
yaa işte aynı mantık biz baktık büyüttük sıra onlarda
---
bilioum aynısı ama dünde bi yazı okudum değişiklikler var sanki gbi bişi
oyuncular makine bölümü çekimi falan gibi tamda anlayamadım iş arasında
---
saol canım
canım eşim öyle yalan sölemez ki ark beklio dio

zaten 3-4gündür hastalarsa, ve eşinle geneldegün içinde konuşuolarsa eşinin haberi vardır durumdan heralde.seni ölesine mi aramış çorba tarifini sana sormak için mi aramış yoksa hani hastayız haberin olsun mesajı vermek içinmi?
eşimin hbr olsa bana sölerdi konuşsalar k.validem sormazdı napıo die

ahahahaaa koptummm :60::60::60: süper muhabbettttt
öyle ama kendi kendi yazdı oynadı kadın

orda bahçe var k.pederim bişiler ekio babamda bizim apartmanın bahçesine bişiler ekio birbirlerine tohum toprak falan veriolar onları konuşuolar
bahçede de mangal yakıp oturuolar işte ailecek yani.

işlerim yoğun bari ona takılmıyım dedim biraz toparladım. geri kaldım yine sizden. Nektarcım üzme sen o tatlı canını. dua edicem senin için.

eşimde aradı seni gezdireyim diye ama bilmiyorum çıksam mı evi mi temizlesem

neyse toparlanıp çıkayım

iyi tatiller kızlar

canım inş. iyi çıkar sonuçların çok yordular seni :((( avatarın senin de çok tatlı olmuşşşş:12:

selam kızlar.

annem bu hafta ablamlarda kalıyor. akşam yemekleri için de babişkom bana emanet:1::1: bu akşam da yemeklerimizi yedik, ben yalan dünya izleyip nete bakıyorum. eşimle babam da balkonda tavla-bira keyfi yapıyorlar.

bugün hastaneden aradılar. ikili test sonucumuz çıkmış, haftaya gidip sonuçlarımızı doktora göstercez, inşallah herşey yolundadır. bu vesileyle tekrar ultrasona girip bebişimizi görebilcez, çok sevindim:32::32:
benim eşim de iş değiştirdi bu arada. ilk girdiği yerdeki patronu bir acayipti. borç isteyip duruyordu eşimden. eşim de yok demekten yoruldu, 1 ayda çıktı işten. şimdiki patronu daha iyi, daha sakin. çok şükür. inşallah hep iyi gider.

alınmam ki sana Eki Görüntüle 384914

yok kuzum düzelmedi aramız, sabah evden çıkarken de bi güzel tartıştık..
ay umrumda da değil artık.. çok yoruldum..
yanına gitcektim bugün dişçiden sonra, gitmiycem..
eve gidip, battaniyemi kafama kadar çekip uyumak istiyorum tüm gün..

dün akşam da limoniydik.. gece yatarken sarılmadık işte.
gece bi uyandım nasıl sarılmışım böyle ona, küs olduğum aklıma geldi çekilemiyorum da..
az durdum yavaş yavaş sıvıştım kendi tarafıma, anlamasın diye ay allahım yaa :1:

sağol nekim.alemsin çekilmeseydin uyuma bahanesine sarılmışın işte.işallah bi çözüm yolu bulunur canım.kendiliğinden pes eder bu yoğun çalışmaya insan .sende kafanı dağıt arkadaşlarla buluş evinle uğraş kitap oku .hayırlısı olsun.

işallah canım temiz çıkar sonuçlar yada basit bişe çıkar.evet biraz yoruldum artık hayırlısı .teşekkür ederim canım.

yarenim işallah ablanın doğumu kolayca olur.babanlarda ne güzel keyif yapıyolar havalarda güüzel.işallah testinizin sonucuda iyidir .bebişte iyidir.eşinin işi hayırlı olsun canım .

sirkenciğim geçmiş olsun görümcenlere neyse ucuz atlaşmışlar.

dilekciğim geçmiş olsun kayınpeder kayınvalidene.avatarım kırmızı seviyorum bide yeşilliğe karşı oturmuşya bende severim rahatlamak için denize karşı falan oturmaya yapayım dedim.daha bakamadım hepsine nekin verdiği siteden daha güzelini bulursam değiştiririm.

elfim kabus gördün heralde sırılsıklam oldun.dişin için doktor afalan sorsan yada araştırsan vitamin yerine yaralı olan şeylerdende yesen.git gez eşinle eve gidip sürekli temizlik boşver yorma kendini zaten taşınacaksınızç

bende sınava girip geldim şimide biraz uyuyup yarınkid erslerin çıkmış sorularına göz gezdireyim.

dün ailelerden konuşunca kaynanamları arayayım dedim.evdeyiz babanla oturuyoruz diyo iyi dedim bizde aynı o... işte artık işler yoğunlaştı geç geliyor bende ders çalışıyorum dedim.çeşmeye gittim diyor içme suyu su alma.başka zamnda hastayım diyor.bel fıtığı var.tekrar bizde babanla ikiniz oturyoz işte diyor. ne güzel oturun havalarda düzeldin dedim bende.yani kimse yok tek kaldık anlamınd asöyledi gidelim diye .

kusura bakma bi yandan da ödev yapıyordum ona dalmışım sorunu görmedim eğer nick imin anlamını soruyorsan sirke ve baldan oluşan ilk tıbbi ilaç demek

kolay gelsin cnmm ne zamandır aklımda sorayım diyorum unutuyorum:1:

ben de kaçıyorum artık yavaştan 3.makine de bitmek üzere, çamaşır iplerimde yer kalmadı kuruyanları alayım da yenilerini asayım :1:

ilginç ve güzel bir bilgiymiş canım.her zamanki sana yakışan bir isim
teşekkürler canım :34:
kolay gelsin cnmm ne zamandır aklımda sorayım diyorum unutuyorum:1:

ben de kaçıyorum artık yavaştan 3.makine de bitmek üzere, çamaşır iplerimde yer kalmadı kuruyanları alayım da yenilerini asayım :1:
Benim de kabanımı yıkatmam gerekiyor ama buralardayım bugün iş yapmayacam sana kolay gelsin.

Back