Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa ne var ki bunda bakmışsın da işte annen nie öle dio ki neyse cnm takma kafanı alttan al bence anneni de, naapsın o da çocuğunu düşünüo işte inş. istediği yeri kazanır
şimdi de annemi aradım yarın k.valideme gitmeyi planlamış
öyle düşündüm dio
amann anne düşünmüşsün geçmiş gitmiş dedim
daha geçmedi düşünüoum dio amann anne sen git o zaman dedi
zaten seni çağırmıoum dedi
şimdi de annemi aradım yarın k.valideme gitmeyi planlamış
öyle düşündüm dio
amann anne düşünmüşsün geçmiş gitmiş dedim
daha geçmedi düşünüoum dio amann anne sen git o zaman dedi
zaten seni çağırmıoum dedi
durumları çok iyi değil ama yani ne bilim.insaf ama yaa evlendi barklandı adam artık bıraksınlar yakasını. hiç anlamıyorum bu olayı bize de faydası dokunsunmuş!!!! ihtiyaları var mı gerçekten nekim onu merak ediom?
araları iyi ozaman :) bırak gitsin kuzum..tek başına gidebilir dimmi?
durumları çok iyi değil ama yani ne bilim.
ev kira değil babası emekli, abisi ve kadeşi çalışıyo aynı evde.
en küçük kardeşi de okuyo..
yaa işte aynı mantık biz baktık büyüttük sıra onlardayok kuzum onlar veren taraf değil, hep alan taraf olmak istiyolar.
şöyle bakıyolar olaya: "m... bize yakın olursa daha çok faydası olur bize" gibi..
biz kendimize zor yetiyoruz
evet senin eşinin ve benim eşimin ailesinin benzer yönleri var..
---
Titaniğin 3 boyutlu fragmanını izledim sinemada.
hiiç eskimeyecek o film bence, kaç defa izlemiş olmama rağmen yine duygulandım.
ama biliyosun dimmi, film tamamen aynı sadece 3 boyutlu izliyceksin yoksa zerre değişiklik yok filmde.
---
geçmiş olsun ikisine de..
inş eşin diretmez oraya gidelim diye..
gidelim derse de tartışma olur mu, ama çok oturup gününü de akşam etme.
"hasta ziyareti" kısa olur der çıkarsınız.
arkadaşlara sözümüz var bekliyolar dersiniz, öyle diyince bişe diyemiyo bizimkiler.
eşimin hbr olsa bana sölerdi konuşsalar k.validem sormazdı napıo diezaten 3-4gündür hastalarsa, ve eşinle geneldegün içinde konuşuolarsa eşinin haberi vardır durumdan heralde.seni ölesine mi aramış çorba tarifini sana sormak için mi aramış yoksa hani hastayız haberin olsun mesajı vermek içinmi?
öyle ama kendi kendi yazdı oynadı kadınahahahaaa koptummm süper muhabbettttt
araları iyi ozaman :) bırak gitsin kuzum..tek başına gidebilir dimmi?
dileğim kolay gelsin, herkese iyi tatiller Eki Görüntüle 385016
ben bi toparlanıyım, dişçiye gitcem çıkıp
dileğim kolay gelsin, herkese iyi tatiller Eki Görüntüle 385016
güle güle nektar geçmiş olsun sana da iyi tatilller
canım inş. iyi çıkar sonuçların çok yordular seni (( avatarın senin de çok tatlı olmuşşşş
selam kızlar.
annem bu hafta ablamlarda kalıyor. akşam yemekleri için de babişkom bana emanet bu akşam da yemeklerimizi yedik, ben yalan dünya izleyip nete bakıyorum. eşimle babam da balkonda tavla-bira keyfi yapıyorlar.
bugün hastaneden aradılar. ikili test sonucumuz çıkmış, haftaya gidip sonuçlarımızı doktora göstercez, inşallah herşey yolundadır. bu vesileyle tekrar ultrasona girip bebişimizi görebilcez, çok sevindim
benim eşim de iş değiştirdi bu arada. ilk girdiği yerdeki patronu bir acayipti. borç isteyip duruyordu eşimden. eşim de yok demekten yoruldu, 1 ayda çıktı işten. şimdiki patronu daha iyi, daha sakin. çok şükür. inşallah hep iyi gider.
alınmam ki sana Eki Görüntüle 384914
yok kuzum düzelmedi aramız, sabah evden çıkarken de bi güzel tartıştık..
ay umrumda da değil artık.. çok yoruldum..
yanına gitcektim bugün dişçiden sonra, gitmiycem..
eve gidip, battaniyemi kafama kadar çekip uyumak istiyorum tüm gün..
dün akşam da limoniydik.. gece yatarken sarılmadık işte.
gece bi uyandım nasıl sarılmışım böyle ona, küs olduğum aklıma geldi çekilemiyorum da..
az durdum yavaş yavaş sıvıştım kendi tarafıma, anlamasın diye ay allahım yaa
sirkennnn isminin anlamını sordum bana cvp vermediiiin ((((
kusura bakma bi yandan da ödev yapıyordum ona dalmışım sorunu görmedim eğer nick imin anlamını soruyorsan sirke ve baldan oluşan ilk tıbbi ilaç demek
kusura bakma bi yandan da ödev yapıyordum ona dalmışım sorunu görmedim eğer nick imin anlamını soruyorsan sirke ve baldan oluşan ilk tıbbi ilaç demek
hayır ben gidemioum tamm mııherkes gidiyor anlaşılannn ( iyi tatiller size de kızlarrrrr
aman deyim evi topla sen ne gezmesi canımeşimde aradı seni gezdireyim diye ama bilmiyorum çıksam mı evi mi temizlesem
teşekkürler canımilginç ve güzel bir bilgiymiş canım.her zamanki sana yakışan bir isim
Benim de kabanımı yıkatmam gerekiyor ama buralardayım bugün iş yapmayacam sana kolay gelsin.kolay gelsin cnmm ne zamandır aklımda sorayım diyorum unutuyorum
ben de kaçıyorum artık yavaştan 3.makine de bitmek üzere, çamaşır iplerimde yer kalmadı kuruyanları alayım da yenilerini asayım