selam kızlar.
annem bu hafta ablamlarda kalıyor. akşam yemekleri için de babişkom bana emanet
bu akşam da yemeklerimizi yedik, ben yalan dünya izleyip nete bakıyorum. eşimle babam da balkonda tavla-bira keyfi yapıyorlar.
bugün hastaneden aradılar. ikili test sonucumuz çıkmış, haftaya gidip sonuçlarımızı doktora göstercez, inşallah herşey yolundadır. bu vesileyle tekrar ultrasona girip bebişimizi görebilcez, çok sevindim
elfiş hamileliğinin başından beri ne kadar kilo aldın canım sen? bu arada ben kaçırmış olabilirim, kız için isim düşündünüz mü acaba?
nekimm sen de benim gibisin aynı. kocanı fazla özleyince sinir yapıyorsun. ben de aynıyım, gayet iyi anlıyorum seni. inşallah eşinin karşısına saatleri daha düzgün, daha az yoğun olan bir iş çıkar en kısa sürede. ikimiz de sevdiğimiz insan yanımızda olmayınca patlayacak yer arıyoruz, genelde de tam da sevdiğimiz kişiye patlıyoruz maalesef.
benim eşim de iş değiştirdi bu arada. ilk girdiği yerdeki patronu bir acayipti. borç isteyip duruyordu eşimden. eşim de yok demekten yoruldu, 1 ayda çıktı işten. şimdiki patronu daha iyi, daha sakin. çok şükür. inşallah hep iyi gider.