• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bende beklioum sirken ve bol bişi demedi yoklar

elfi alishia yok onlarada yazmak lazım

yaren ve özgede artık nadiren girio onlarada sölemek lazım
biriniz şimdi elfi ve alishia söler misiniz benim azcuk işim çıktı.

zuzu +
dilşad +
zeynep +
dilek +
nigar ±
bol geri dönmedi
sirken geri dönmedi

Haber verilcekler
elfi
alishia
yarenay
özge
ben dönmüştüm ama mesajlarımla iligili bir sıkıntı var sanırm anlayamadım bence de ok olumluyum yani

geç cevap için kusura bakma.

ben yeni geldim kızımın yanındaydım bencede uygun peki hangi bölümde olacak yine burdamı?

Ben de 26 haziran 2010 da evlendim çok mutluyum nickim bile cengom kocama aşığım mutlu bir evliliğim var
tek derdimiz bebek o da olursa mutluluğumuz kat kat artacak inşallah

kuzumm benim ne haddime :48: en iyisini siz bilirsiniz tabii kii :))

kk da en en beğendimim hatun Burcucum diye bi kız, kombin topikinden takipliyorum katılırsa açık ara birinci o :52: :52:

Burcu Dere // LOOKBOOK.nu
biraz aşağıda kombinleri var
bayılıyorum ben bu kıza :)))

nektar yorumunu simdi goruyorum, cok tesekkur ederim canim, o senin guzelligin !!!!

Ahahahaaa :60::60::60::60: Her yeri estetik o bacakda takma portatif :60: Akşamları dizden aşağıyı çıkarıyor

Hicbiryerim estetik degil, 100% dogalim canim.

Butun guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.

topigime beklerim hepinizi butun moda ile alakali sorulariniz icin:
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...eler/537178-burcucumm-modaya-dair-hersey.html

2010 geliniydim 2014 annasi olacagim insallah 10 haftalik hamileyim. Sizlerde durum nasil. Daha erken davranmis olanlar tecrubelerini paylasirlarsa cok sevinirim.

2010da evlendim 2011de anne oldum tam 14 ay sonra kizim simdi 2 bucuk yasinda cok seker ve sohbet edioz onunla beni disari gotur dio parka gidelim dio surekli isiriyorum gidikliyorum onu bayiliyo gulmekten:) tatlim ilk 2 yil cok zor geciyor 1 yasina kadar ne zamn yurur ne zamn konusur die dusunuosun surekli tasiosun falan sonra ne zamn sutten kesecegini dusunuosun o ayri bi dert cok zor oluo kiyamiosun uzuluosun filan sonra da bezini aliosun tuvalet alistiriosun kendi yemek yesin istiyosun biz bunlari hallettik artik yemegimizi kendimiz yiyoz tuvalet aliskankigimiz ttamam konustuklarimizi anliyor ve konusarak anlasabiliyoruz su 1 aydir yeni rahatladim yani:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back