• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sorma nektarcım eşi de işten ayrıldı...o evde :))) geçen damat bir pizza yapmış bizimki de foto çekmiş :1: anlayacağın rolleri değiştiler bizimkiler...
yuvarlanıp gidiyorlar...ama zor tabi...

o şeyi ben de ilk duyduğum da çok beğenmiştim...

bolcum...deneme yanılma yoluyla karar vereceğiz o halde..sağ ol cnm...
ay benimkisi hayatta mutfağa girmez. maşallah enişteye :52:
inşallah en kısa zamanda o da iş bulur kendine :)))

yemeklerim hazır

çorbam çok güzel oldu kızlar ben beğendim öyle çok uğraştırmadı da:52:

tarifini yazıyorum

MALZEMELER
500 Gram brokoli
2 Çorba kaşığı tereyağ
1 Çorba kaşığı un
1 Tablet tavuk bulyon
2 Bardak süt
Tuz

YAPILIŞI

Brokoliyi 7 su bardağı su ile haşlayın.Brokolinin sapları yumuşayınca kaynama suyu ile birlikte blendır ile püre haline getirin.
Başka bir tencerede tereyağ ile unu kavurun.Brokoli püresi ve tavuk bulyonu ekleyip kaynatın.Biraz kaynadıktan sonra sütü ilave ederek karıştırın.Tuzunu ekleyip,üzeri için isteğe bağlı tereyağında pulbiber eritip,çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.

Ben brokolileri kaynattığım tencerede yaptım hepsini; tavada unla yağı pişirdim 1 su bardağı sütü koydum ısınınca brokoli püresine ekledim öyle kaynattım bulyon yerine de et suyu koydum ama sade hali de güzeldi

hayırlısı nekim ya,geçen haziran da ayrılmıştı 1 yıl olacak neredeyse...ama başka planları var kafalarında bundan sonra girip maaşlı çalışmayacakmış...bir iş yapacakmış atıyorum o işin sonunda 30.000 dolar alacakmış falan...da bir rayına otursa artık...bu arada benim koce de kırk yılda bir o da anca melemen falan belki yani :1:

sirkencubin...tarifi tuttum...eşim öyle her şeyi yemez iyi oldu bunu yazdığın arada yediririm böylece :))) acaba süt eklemesek nasıl olur???
afiyet olsun size de...
ben bu akşam için sadece menemen yaptım...

Son düzenleme:
yemeklerim hazır

ellerine sağlık benimde çokca brokolim var ama eşim yemez zaten
benimde canım çekmedi hiç yemedim ve nedense şuan yemekte istemioum
bol ekşili bi yoğurt çorbası olsaydı keşke :56:

yemeklerim hazır

tarifini yazıyorum

MALZEMELER
500 Gram brokoli
2 Çorba kaşığı tereyağ
1 Çorba kaşığı un
1 Tablet tavuk bulyon
2 Bardak süt
Tuz

YAPILIŞI

Brokoliyi 7 su bardağı su ile haşlayın.Brokolinin sapları yumuşayınca kaynama suyu ile birlikte blendır ile püre haline getirin.
Başka bir tencerede tereyağ ile unu kavurun.Brokoli püresi ve tavuk bulyonu ekleyip kaynatın.Biraz kaynadıktan sonra sütü ilave ederek karıştırın.Tuzunu ekleyip,üzeri için isteğe bağlı tereyağında pulbiber eritip,çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.

Ben brokolileri kaynattığım tencerede yaptım hepsini; tavada unla yağı pişirdim 1 su bardağı sütü koydum ısınınca brokoli püresine ekledim öyle kaynattım bulyon yerine de et suyu koydum ama sade hali de güzeldi

Benimkide borkoli yemez bende pek sevmem ama çorbasını içerim tarif ii gözküyo ben bunu kocama ne diye yutturabilirim acaba rengi yeşil ya

afiyet olsun sirken :)) ben çorbalarda tablet bulyon sevmiyorum, kokuyo bana buram buram sütle de hiç hayal edemedim ama güzel oldu diyosun az bişe de olsa denerim ben bunu :56:
bakcaz artık :19: :19:
kaçtımmmm

hayırlısı nekim ya,geçen haziran da ayrılmıştı 1 yıl olacak neredeyse...ama başka planları var kafalarında bundan sonra girip maaşlı çalışmayacakmış...bir iş yapacakmış atıyorum o işin sonunda 30.000 dolar alacakmış falan...da bir rayına otursa artık...bu arada benim koce de kırk yılda bir o da anca melemen falan belki yani :1:

sirkencubin...tarifi tuttum...eşim öyle her şeyi yemez iyi oldu bunu yazdığın arada yediririm böylece :))) acaba süt eklemesek nasıl olur???
afiyet olsun size de...
ben bu akşam için sadece menemen yaptım...
inş haklarında hayırlısı olur canım, Allah herkese kendi işini yapmayı nasip etsinn :nazar:
ben kaçıyorum, herkese iyi akşamlar $bye.gif

Benimkide borkoli yemez bende pek sevmem ama çorbasını içerim tarif ii gözküyo ben bunu kocama ne diye yutturabilirim acaba rengi yeşil ya

brokoliyi ben çok severim ama denemediysen buharda haşlamasının üstüne yoğurt dökerek ye o zaman harika oluyor. hiç ekmek yemeden karnını bununla doyurabilirsin o derece yani.

ben bu akşam için sadece menemen yaptım...[/B][/COLOR]

offf benimde yemeğim yok dün eltim caya cağırmıştı eşim gelince oraya gittin çıkmadan yumurta kırdım onu yedi
bi önceki akşamda dışarda arkadaşımla buluşmuştum geldi beni aldı derken yine saat geç oldu
bu 3. akşam ama ben bişi yapmak istemioum reglden dolayı karnım ağrıo yaa
hazır bişiler yapim bari.

mesela yazarken buldum
güzel bi salata bolca
yanına da adana kebap vardı dolapta birde lavaş alıyım tmm işte olmaz mı :44:

ıspanak çorbası diyebilirsin....

ımmmm adana kebap güzel olurdu :1: afiyet olsun...yanına da fırsat bulursan bulgur pilavı yap bence...

iyi akşamlar kızlar,ben de çıkayım...eşim 30 dk.ya gelir eve...

Son düzenleme:
offf benimde yemeğim yok dün eltim caya cağırmıştı eşim gelince oraya gittin çıkmadan yumurta kırdım onu yedi
bi önceki akşamda dışarda arkadaşımla buluşmuştum geldi beni aldı derken yine saat geç oldu
bu 3. akşam ama ben bişi yapmak istemioum reglden dolayı karnım ağrıo yaa
hazır bişiler yapim bari.

mesela yazarken buldum
güzel bi salata bolca
yanına da adana kebap vardı dolapta birde lavaş alıyım tmm işte olmaz mı :44:

gayet güzel cnm.adana kebap hazırmı?ben sana burdan gerçeğini gönderim sıcak sıcak:)
bizdede dolap tam takır kuru bakır derler ya:1: hiç bişe yok haftasonu alışveriş yapcaz eşimi kandırırsam pizza sölicem.

ıspanak çorbası diyebilirsin....

ımmmm adana kebap güzel olurdu :1: afiyet olsun...yanına da fırsat bulursan bulgur pilavı yap bence...

iyi akşamlar kızlar,ben de çıkayım...eşim 30 dk.ya gelir eve...
ayy hamile kızın yanında yemek menüsü sıralıouz yaa :30::17:
neyse iyi akşamlar canım :3:

gayet güzel cnm.adana kebap hazırmı?ben sana burdan gerçeğini gönderim sıcak sıcak:)
bizdede dolap tam takır kuru bakır derler ya:1: hiç bişe yok haftasonu alışveriş yapcaz eşimi kandırırsam pizza sölicem.

hazır canım ya güzelde olmuo üstüne domates sos ısıtıp döküoum öyle biraz daha güzel oluo
benimde öyleydi aldım taşıdım ya eşşek gibi affedersin ama öyle yani :47:
bak yine sinirlendim :19:

dünden kalan pazı sarmam var. yanına mantı yada bamya yapıcam karar veremedim.

Sarmalarım güzel olmuştu ama kaynanam yine kulp taktı pazıları çok haşladığım için çok yumuşamışlar. :))

kız dilek inanır belki:1: ama çok gurme yemekteki herşeyi ayrıştırır:)
tabi cnm sizin yedikleriniz kebap değilki buraya gelin salatalarla falan inşallah kısmet olur:)
nerden dedim yine aklına geldi unut sen unut:1:

elfi sarma yaparken kalın sırt yerlerini kesiyomusun pazının?

müdürüm çıktı bende çıkcam yaa dayanamıcam öpüyorum sizi:52:

dünden kalan pazı sarmam var. yanına mantı yada bamya yapıcam karar veremedim.

Sarmalarım güzel olmuştu ama kaynanam yine kulp taktı pazıları çok haşladığım için çok yumuşamışlar. :))

yerinde olsam mantı yaparım ama ikisi de yoğurtlu aslında bamya yapsan daha güzel olur ama hem bamya hem de pazı sizin gastrointestinal sistem iyi çalışır bu gece:1:

elfi sarma yaparken kalın sırt yerlerini kesiyomusun pazının?

Evet canım kestim damarlarını :))

yerinde olsam mantı yaparım ama ikisi de yoğurtlu aslında bamya yapsan daha güzel olur ama hem bamya hem de pazı sizin gastrointestinal sistem iyi çalışır bu gece:1:

gastrointestinal:1::1: insan bilimcisi arkadaşım :))( yalan dünya tülay ) biyologca söyledin ama anladım sanırım :))

adaer hoşgeldin

nektar ne popüler hatunmuşsun hep sen tanınıyorsun :55:

ben bunu atlamışmıyım :1:
popülerim galiba sirkencim :17: ama senin de tanıman lazım adaer'i
onun yazdığı "hem eşi hem işi olan bayanlar" topikinde yazıyordun sen de bir ara :))
hatırlamadınız birbirinizi belki de :))

Son düzenleme:
nekim eve geldin yemeğini falan yemişindir heralde .benim gibi sende kk sın artık koçiş kaçta gelir bilmiyorum yaz geldi işler yoğunlaştı biz yine tek kaldık

Back