• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben iyiyim demet sen nasılsın, ne var ne yok ;)

nekimm :((( sus bakimm yeter bukadan
1,5 yıldır susutum zuzum yaa susmiycam artık.
tüm birikimlerimi söyliycem her fırsatta..

ay konuyu kapatalımmm :30:
ben kendime kahve yapim :126:
demet hoşgeldin kahvee :126:
ayşama :126:
dileğe :126:
elfiş nerdee :126:
:52:

of yaaa ne desem bilemedim, çok yoracak kendini yazık diil mi ona da, neden böyle bi şey yaptı kiiii:50::50: bişidiyim mi nek bence bi süre sonra bünye iyice yorulacak kendiliğinden pes edecek vazgeçecek gibime gelio bu kadar yoğun çalışmaya nasıl dayanacak:50: geri dönüş yok mu dedin? yani eski mağazaya geri dönemezmi atıyorum 3-5ay sonra?bu hisseliden ayrılamaz mı yani?
sanırım ayrılamıyo.. sözleşme yapılıyo :26:
umarım pişman olmaz..

Nekk burda hava çok güzel ...bence açılırsın gez biraz..evde daha da bunalıma sokma kendini :20:
Ay yanına gelesim var yaa :(( telde falan olmaz, oturup kahve alıp uzun uzun konuşasım var :31:

Hatta hep birlikte dertleşiriz :31:

Tüm birikimlerimi söyliycem her fırsatta..

Ay konuyu kapatalımmm :30:
Ben kendime kahve yapim :126:
Demet hoşgeldin kahvee :126:
Ayşama :126:
Dileğe :126:
Elfiş nerdee :126:

hee sağol ben içmem :19:

tüm birikimlerimi söyliycem her fırsatta..

ay konuyu kapatalımmm :30:
ben kendime kahve yapim :126:
demet hoşgeldin kahvee :126:
ayşama :126:
dileğe :126:
elfiş nerdee :126:
hayırlısı olur inş. cnmm. ben artık kahve içmiyorum pek malum :1: nesquikli süt var mıııı :)))

bu arada cidden kahveyi azalttım bazen bi tane türk kahvesi günde o kadar, çay zaten sevmem:33:
Nekk burda hava çok güzel ...bence açılırsın gez biraz..evde daha da bunalıma sokma kendini :20:
Ay yanına gelesim var yaa :(( telde falan olmaz, oturup kahve alıp uzun uzun konuşasım var :31:

off yaa nie aynı yerde diiliz sankiiii ne güzel olurduuu :7:

:48: keşke yakın olsakk
konuşamıyorum ki, hemen ağlamaya başlıyorum.. doldum..
o yüzden de buluşmuyorum annemle biraz da, o da üzülüyor..
ne hale geldin 1,5 yıldır diyo, nekadar neşeliydin sen diyo, agresif biri oldun diyo.. ağlıyo sonra..
iyi olucam kitap okurum evde $kitap.gif
bunalmiycam.. saçıma bakım yapim, yazlıklarımı çıkartıyım :28: :))

hee sağol ben içmem :19:
ayyyy :30: :30: :30:
yazmamışımmmm
al zuzum $kahve.gif

hayırlısı olur inş. cnmm. ben artık kahve içmiyorum pek malum :1: nesquikli süt var mıııı :)))

bu arada cidden kahveyi azalttım bazen bi tane türk kahvesi günde o kadar, çay zaten sevmem:33:

off yaa nie aynı yerde diiliz sankiiii ne güzel olurduuu :7:
ayşam taam sana çiklat $ciklat.gif
evet kahveyi, kolayı içeme artık :29:

evet canım aynen böyle diyo işte.
ailesinin tüm çabası 1 buçuk yıldır bizi onlara yakın taşımak, etkileniyor o da sanırım..
pazar da çalışıyor, belki ayda 1 gün izin yapar artık.. :31:

daha çok kazanırım düşüncesi %100 diyor ama bana göre para %50 ailesi orda diye %50..
geç gelemsin eve, gelmesin hiç, gece uyumaya eve gelemsinin hiç anlamı yok..
hakkımızda hayırlısı.. :31:
ailesine o kadar sinirlendim ki yani noluosa yanlarında oturunca
ev alsınlar ozaman kira vermeyin öyle güzellikler yapsınlarda gel desinler dimi
hay allahım benim babam ev verip oraya oturtup beni yanından ayırmadığı için
diğer tarafın hiç öyle bişiyi olmadı hiç seslerini çıkarmadılar
ama anlatıoum ya gidiouz 2 hftada bir geçen teyzeye (eşimin teyzesine) 3 ayda bi geliolar demiş hepimiz için diğer eltim duymuş
yani hep sorun var anlıo musun
bizimkilerde anneleri gayet iyi biliolar bakma sen bize çaktırmıolar ama benim eşim çok daralınca bilioum annem patavatsız ama napıyım dilek kac yaşında şimdi bişi olsa ben nası dururum dio
hem bişi söleyince ağlıo dio
seninkide öyle büyük ihtimal ben benzetioum yani aile muhabbetlerinde

Dileğim evet temizliğe de falza yüklenme, git gez pazar günü.
ben de titanların savaşını izlemek istiyordum ama hayal olucak galiba..

önerdiğin gibi annem de dışarı çıkalım diyor, ama gezesim yok.. gelmiycem dedim..

ya bende titanic çıktı ya yeniden 3 boyutlu onu izlemek istioum.
neyse sen git işte annende çıkalım demiş bak kafan dağılır gerçekten.

Sirken merak ettim ama evde okurum...

Ben çalışayım artık... Iyi h.sonları canlarım ,öpüyorum sizi :38::38::38::38:

Dileğim kolay gelsin sana ayrıyetten :29:

aa neden kii :44:

sürekli gün içinde beni telefonla arayıp bu gündüz proğramında duyduğu şeyleri soruyor araştırmamı istiyor; onun istediği zaman ve istediği kadar detaylı araştırmayınca da hemen laf sokmaya başlıyor. Olay şu geçen gün bir eczacı adamı duymuş yorgunluğa iyi gelen ilaçlar mı ne üretiyormş onu araştır kardeşine onu alalım dedi bu arada kardeşim bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Annem kardeşimle resmen kafayı bozmuş durumda ank da iyi bir bölümde okusun özel üniversite bile düşünebilirim diyor. Kaygılarını anlayabiliyorum neyse değdiği ilacı araştırdım ama pek kayda değer bi şey bulamadım hatta geçen annemlere gittiğimde de onla da baktık bu sabah bana diyo ki bir araştırmadın da almadık vs vs. Hemen savunmaya geçince ben kötü oldum yine.

k.validem aradı :102:
napıosun çalışıo musun cmt evdeydin ya die artık öyle diil dedim
çok hastalandık babanla 3-4 gün yattık anneni arayıp soğan çorbası tarifi alcaktım utandım da aramadım dedi :50:
şimdi nasılsınız dedim iyiyiz dedi ben çok ilaç içtim baban hiç içmedi benden önce iyi oldu dedi
eşime sordu napıo nasıl die iyiyiz git gel çalış bizde durum aynı dedim
şimdi eşime sölesem yarın kesin oraya gider
ama zaten gün içinde onlarda konuşurlar

ya hftnın son günü hep aynı derde düşüoum :47:

sürekli gün içinde beni telefonla arayıp bu gündüz proğramında duyduğu şeyleri soruyor araştırmamı istiyor; onun istediği zaman ve istediği kadar detaylı araştırmayınca da hemen laf sokmaya başlıyor. Olay şu geçen gün bir eczacı adamı duymuş yorgunluğa iyi gelen ilaçlar mı ne üretiyormş onu araştır kardeşine onu alalım dedi bu arada kardeşim bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Annem kardeşimle resmen kafayı bozmuş durumda ank da iyi bir bölümde okusun özel üniversite bile düşünebilirim diyor. Kaygılarını anlayabiliyorum neyse değdiği ilacı araştırdım ama pek kayda değer bi şey bulamadım hatta geçen annemlere gittiğimde de onla da baktık bu sabah bana diyo ki bir araştırmadın da almadık vs vs. Hemen savunmaya geçince ben kötü oldum yine.
aa ne var ki bunda bakmışsın da işte annen nie öle dio ki:53: neyse cnm takma kafanı alttan al bence anneni de, naapsın o da çocuğunu düşünüo işte :31: inş. istediği yeri kazanır:31:
çok hastalandık babanla 3-4 gün yattık anneni arayıp soğan çorbası tarifi alcaktım utandım da aramadım dedi :50:
şimdi nasılsınız dedim iyiyiz dedi ben çok ilaç içtim baban hiç içmedi benden önce iyi oldu dedi

zaten 3-4gündür hastalarsa, ve eşinle geneldegün içinde konuşuolarsa eşinin haberi vardır durumdan heralde.seni ölesine mi aramış çorba tarifini sana sormak için mi aramış yoksa hani hastayız haberin olsun mesajı vermek içinmi?

ailesine o kadar sinirlendim ki yani noluosa yanlarında oturunca
ev alsınlar ozaman kira vermeyin öyle güzellikler yapsınlarda gel desinler dimi
hay allahım benim babam ev verip oraya oturtup beni yanından ayırmadığı için
diğer tarafın hiç öyle bişiyi olmadı hiç seslerini çıkarmadılar
ama anlatıoum ya gidiouz 2 hftada bir geçen teyzeye (eşimin teyzesine) 3 ayda bi geliolar demiş hepimiz için diğer eltim duymuş
yani hep sorun var anlıo musun
bizimkilerde anneleri gayet iyi biliolar bakma sen bize çaktırmıolar ama benim eşim çok daralınca bilioum annem patavatsız ama napıyım dilek kac yaşında şimdi bişi olsa ben nası dururum dio
hem bişi söleyince ağlıo dio
seninkide öyle büyük ihtimal ben benzetioum yani aile muhabbetlerinde

ya bende titanic çıktı ya yeniden 3 boyutlu onu izlemek istioum.
neyse sen git işte annende çıkalım demiş bak kafan dağılır gerçekten.
yok kuzum onlar veren taraf değil, hep alan taraf olmak istiyolar.
şöyle bakıyolar olaya: "m... bize yakın olursa daha çok faydası olur bize" gibi..
biz kendimize zor yetiyoruz :31:
evet senin eşinin ve benim eşimin ailesinin benzer yönleri var..

Titaniğin 3 boyutlu fragmanını izledim sinemada.
hiiç eskimeyecek o film bence, kaç defa izlemiş olmama rağmen yine duygulandım.
ama biliyosun dimmi, film tamamen aynı sadece 3 boyutlu izliyceksin yoksa zerre değişiklik yok filmde.

benim annem de böyle.
sürekli bi biki, saç yağı, ilaç prospektüsü araştır diye arar beni telefondan.
ve hep tartışırız :1: sinirleniyorum ben, uğraşmak istemiyorum galiba o da kırılıyor.
çok fazla demiyor zaten artık, kendi bakmaya çalışıyor yarım yamalak..
alırsın gönlünü :))

geçmiş olsun ikisine de..
inş eşin diretmez oraya gidelim diye..
gidelim derse de tartışma olur mu, ama çok oturup gününü de akşam etme.
"hasta ziyareti" kısa olur der çıkarsınız.
arkadaşlara sözümüz var bekliyolar dersiniz, öyle diyince bişe diyemiyo bizimkiler.

Son düzenleme:
yok kuzum onlar veren taraf değil, hep alan taraf olmak istiyolar.
şöyle bakıyolar olaya: "m... bize yakın olursa daha çok faydası olur bize" gibi..
biz kendimize zor yetiyoruz :31:
evet senin eşinin ve benim eşimin ailesinin benzer yönleri var..

.

insaf ama yaa evlendi barklandı adam artık bıraksınlar yakasını. hiç anlamıyorum bu olayı bize de faydası dokunsunmuş!!!! ihtiyaları var mı gerçekten nekim onu merak ediom?

"sirkencubin" bu ismin bi anlamı var mı?:26: hani bilimsel bişi falan mı:1:

Back