2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nekim eve geldin yemeğini falan yemişindir heralde .benim gibi sende kk sın artık koçiş kaçta gelir bilmiyorum yaz geldi işler yoğunlaştı biz yine tek kaldık
aynen öyle kuzum.
yemek yemedim ama daha, pişiyo.
az sonra yerim, yalan dünyayı izliycem..

ahahaaaaaanasıl da hatırladın kız,ah miroşş sırlarımı açığa vuruo

ii fikirmiş magnette haaa
canım inş. iyi çıkar sonuçların çok yordular seni (( avatarın senin de çok tatlı olmuşşşş
yaa ben bile tam görmeden içim rahatlamıcak o yüzden sölemioz cnmm
slm...
2010 da evlendim...uzunnnn bir birliktelikten sonra...şimdi de bebeğimi kucağıma almaya 2 ay gibi bir süre kaldı,oğlumu bekliyorum...
sonrası ben de bu şimdilik :)))

adacım hoşgeldinn.koketin topikten tanıyorum az çok seni, ben oraya pek yazmasam da ara sıra takip ediyorum kokişimi odanız çok cici olmuşş

yarennnn eşinin tlf. mu yürüttün yine akşam akşam

Son düzenleme:
selam kızlar.

annem bu hafta ablamlarda kalıyor. akşam yemekleri için de babişkom bana emanet bu akşam da yemeklerimizi yedik, ben yalan dünya izleyip nete bakıyorum. eşimle babam da balkonda tavla-bira keyfi yapıyorlar.

bugün hastaneden aradılar. ikili test sonucumuz çıkmış, haftaya gidip sonuçlarımızı doktora göstercez, inşallah herşey yolundadır. bu vesileyle tekrar ultrasona girip bebişimizi görebilcez, çok sevindim

elfiş hamileliğinin başından beri ne kadar kilo aldın canım sen? bu arada ben kaçırmış olabilirim, kız için isim düşündünüz mü acaba?

nekimm sen de benim gibisin aynı. kocanı fazla özleyince sinir yapıyorsun. ben de aynıyım, gayet iyi anlıyorum seni. inşallah eşinin karşısına saatleri daha düzgün, daha az yoğun olan bir iş çıkar en kısa sürede. ikimiz de sevdiğimiz insan yanımızda olmayınca patlayacak yer arıyoruz, genelde de tam da sevdiğimiz kişiye patlıyoruz maalesef.

benim eşim de iş değiştirdi bu arada. ilk girdiği yerdeki patronu bir acayipti. borç isteyip duruyordu eşimden. eşim de yok demekten yoruldu, 1 ayda çıktı işten. şimdiki patronu daha iyi, daha sakin. çok şükür. inşallah hep iyi gider.

aynen öyle oluyo yarenim, sinir yapıp eşime patlıyorum.
önceki mağazadayken 9:15 de geliyodu en azından ama şimdi bak hala gelmedi.
ay ben kendime bi uğraş bulmalıyım. kedi alıcam galiba kesin olarak

inş bebişiniz çok çok iyidir, belkim bu defa cinsiyetini daha kesin olarak öğrenirsiniz
eşinin yeni işi hayırlı olsunn :)))

ablanın doğumu da su gibi olur inşallahh, normal mi olucak o sezaryan mı?

Son düzenleme:

gebe kalmak zor diyolar ben yeni evliyimde, korkuttular vala.. çok zor denemelerden hemen sonra olmuyo tutması zor dediler, doktora gittim yumurtalılar normal şükür fakat az bi enfeksiyon kapmışışm sanırım mantar

Günaydın kızlar güne çok kötü başladım bi uyandım resmen sırılsıklamım banyoya gittim aynaya bi baktım gözüm şişmiş dişim kanamış üstüm ter içinde ağladım sabah sabah. üzerime giyecek bişey bulamadım giyip giyip çıkardım en son yatak odası savaş çıkmış gibiydi

Canım ben toplamda 6 kilo aldım şu an için. ilk 3 ay sadece 1 kilo aldım 4. aydan sonra hızla almaya başladım şimdi 5. ayım bitti. senin miden bulanıyorsa çıkarıyorsan kilo almamış olman lazım. isim bulamadık daha ya. öyle bakınıyoruz ama kafamıza yatmıyor eşim zeynep olsun diyor bende yanaşmıyorum öyle işte.

Ablanada allah çok kolay bi doğum nasip etsin.

seninde ikili testin inş. iyi çıkar

kıyamam sana, çok mu yoruyosun kendini yine :26: niye öyle olmuş ki

Günaydın herkese

yarenim keyfinin yerinde olmasına sevindim eşinin bu işi daha iyi ve uzun soluklu olur umarım
ablana da Allah kolaylık versin doğumunda
sende hftaya bebişinle ilgili daha çok bilgi edinirsin inş

nekim kedi ile vaktin nası geçtiğini anlamam düşüncesinde diilsindir umarım
daha başka bi uğraş bul bende ilk evlendiğimde çalışmadım 3 ay ve eşim 8 gidip 11e doğru geliodu
kendimi hep puzzle ile ovuttum tavsiye ederim.

zeynebim avatarın hoş ama sanki çok durgun mutsuz gbi

elfim haftanın son günü tabii bütün yorgunluk çıktı dişin falan neden kanadı ki acaba

sirken eşinde beğendi mi çorbanı

alishia sana bişi dicek miydim yaaww :44:

günaydın kızlar

elfi neden dişin kanamış sen uyurken??

dilek evet eşimin de çok hoşuna gitti hatta bir kase daha içti.

gece ikide yattık eşim sabahtan göreve gitmiş hatırlamıyorum gidişini. Ben de apartmandaki sese uyandım; ama hala uyuyasım var. Akşam kayınvalidemlere geçtik sakaryadaki okuyan kbiraderim gelmiş görümcemle ikisi avm gitmişler dönüşte kaza yapmışlar; kpedere haber vermişler hiç bize de söylemediler; oraya gittiğimizde k validem eşimi telde arayınca öğrendik. Gece 12 ye doğru geldiler onlar da. bir yarım saat de onlarla oturup öyle kalktık.

günaydın bu arada

akşam beyazları yıkadım 11de bitti astım arkasına renklileri attım 01,30da bitcekti eşime bekleyelim dedim beyazıda izlioduk ama dayanamadım uyuyakalmışım
yatağa geçtik 1 olmuş saat uyukluodum makinem öttü ama kalkmadım tabi
sabahta saat 7,00de üstteki kız temizliğe başladı mı ayağında topuklu terlikleriyle ayy delirdim döndüm durdum yarım saat kalktım çamaşırlarımı astım
oda temizleyip işe gidio akşam 12 gbi salon tarafını süpürdü sabahta odasını işte bende de aynı şey olduğu için çıkıpta bişi demedim tabii

o bahaneyle çamaşırlarımı güzelce balkona astım beyazlarıda çamaşırlıktan alıp astım umarım yağmur falan yağmaz ben gidene kadar bugün yağmur göstermedi gerçi hava durumu.

bende çok yorgunum bu hft benim çalışmadım cmt olcaktı ama burdayım hemde 7ye kadar arkadaşımda açıköğretim sınavına gitti geç gelcek

kıyamam sana, çok mu yoruyosun kendini yine :26: niye öyle olmuş ki

Günaydın herkese

Gene kabus gördüm herhalde gece ondan olmuş olabilir. iyiyim ama şimdi göz kapağımda düzeldi.

elfim haftanın son günü tabii bütün yorgunluk çıktı dişin falan neden kanadı ki acaba

dişetleri hamilelikten dolayı hassaslaşıyor fırçalamak bile imkansız nerdeyse sabah fırçaladım hepsi kanadı. vitaminde içiyorum ama demek ki yetmiyor.

elfim avatarını değişsene artık :26:
altındaki pantolonla üstündeki t-shirt çok alakasız daha şık giyinmiş bi avatar bulalım sana

ohh be söledim
umarım kızmamışsındır

uyurken kanaması tuhaf ama işte hassaslaştı ondandır diye düşünüyorum. geçmiş olsun kayınbiraderin ile görümcene. bişeyleri yoktur umarım.

Benim 2 kız kardeşimde sakaryada okuyorlar

altındaki pantolonla üstündeki t-shirt çok alakasız daha şık giyinmiş bi avatar bulalım sana

ohh be söledim
umarım kızmamışsındır

hoşuma gitmişti bu tamda şu anki karnım kadar onunda göbüşü :) valla tam ruh halim üstüme ne giyeceğimi bulamadım ama önce ama tabi alakasız da giyinmedim ama biraz daha geç kalsaydık çok alakasız olacaktı :)

Nekim bana bulur yine güzel bi avatar

uyurken kanaması tuhaf ama işte hassaslaştı ondandır diye düşünüyorum. geçmiş olsun kayınbiraderin ile görümcene. bişeyleri yoktur umarım.

Benim 2 kız kardeşimde sakaryada okuyorlar

sağol canım harhangi bi şeyleri yok ama biraz korkmuşlar. Bir de kayınbiraderim ehliyeti daha yeni aldı sayılır yavaş yavaş çıkıyordu trafiğe. Kayınvalidem arabasını geçen yıl almıştı ve sıfırdı. Sadece sağ ön far kırılmış. biraz da içine çökmüş o bölge çarpmadan dolayı.

diş etlerinin kanamasının doğrudan c vitamini ve askorbik asitle ilgisi vardır diye biliyorum. Çünkü c vitamninindeki askorbik asitle kollajen lifleri prokollajene dönüşüyor ve aralarındaki çapraz bağlar gerçekleşiyor. Bunun sağlananamamsı durumunda da diş etleri vs kanıyor.

sirken görümcenle kbiraderine geçmiş olsun
bişileri yok dimi yada araçta hasar falan çok var mı?

bir sürü şey düşünüyorum ben bu ara, bakalım..
şimdi iyi olmanıza sevindim canım :)))

ohh be söledim
umarım kızmamışsındır
ben kzıdım o avatarı ben buldum, inceliği, narinliği elfişe benziyo.
ayrıca kıyafetleri de hoş :26:

sirken görümcen ve kbiraderine geçmiş olsun :/

günydın kızlarrrrr. kendime sinir oluyorum evdeyken h.sonuyken bi insan neden erkenden saat kurulmuş gibi kalkar
eşim işe gitti ben de onunla uyandım bi gram uyku yok gözümde neyse çamaşır attım makineye bi de oturma odam çok dağınıktı dün eltimler onun abisi eşi falan vardı.buraları topladım bi süpürdüm veee burdayımmm
canımmm kötü rüya mı gördün ki. inş. şimdi iyisindirr
puzzle bence de iyifikir. nek hayvn bakmak cidden büyük sorumluluk, yani sen kedilerden pek hazzetmiosun die söylüyorum bi hevesle alıp bakamayabilirsin. puzzle yapmayı ben de çok severdim bekarken kardeşim annem falan hepberaber yapardık 10-15 tane olmuştur anneminduvarları onlarla dolu şuanda

acabaaaa bana bişi dicek mydin dilekkkk

yaa geçmiş olsun ama çok şükür bişi yokmuş, hasar da öyle büyük diil heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…